25.2.2011

Blogi toimii parhaillaan YLE Uuden Mustan sivuilla

Ohoi! Kemikaalicocktail-blogi toimii parhaillaan YLE:n tontilla, eli löydät uusimmat blogaukset täältä. Voit tilata blogiani vaikkapa Blogilistan kautta.

Löydät Kemikaalicocktailin helposti myös Uuden Musta etusivun kautta, saitin yläpalkista (punainen rinkula).


Selvennykseksi vielä, että aito ja alkuperäinen Kemikaalicocktail blogauksineen pysyy täällä ja niitä on yhä mahdollista kommentoidakin, joten ei tämä saitti täydellisesti kuole.

5 kommenttia:

minja kirjoitti...

Mä en ole vielä(kään) onnistunut jättämään kommenttia uuden mustan puolelle.

Tulin vaan huikkaamaan että moi! se olin siis minä, siellä kirppiksen pihassa :))

Veera Merenhelmi kirjoitti...

Nyt kun on kyllä pakko kommentoida, että sun blogin nimi on aivan tosi mainio!! :) Mielenkiintoinen blogi muutenkin, voisin harkita lukijaksi jäämistä. :)

Tintti08 kirjoitti...

Harmi kun Uuden Mustan puolelle kommentointi on niin vaikeaa eikä esim. Google -tilillä voi kommentoida, joten lukemassa käyn, mutta ei tule kommentoitua. Olen muuten parasta aikaa lukemassa kirjaasi, pitkä junamatka meni oikein mukavasti ja pääsin jo puoleen väliin :). Kiitos siitä!

Noora kirjoitti...

Tintti08: Kerron sulle salaisuuden :) Blogi palaa tänne Bloggeriin vuodenvaihteessa! Eiköhän kommentointi silloin taas vilkastu ja sinäkin voit osallistua. Ihanaa että tykkäsit kirjasta. Pieni huomautus siihen liittyen: jos käsissäsi on eka tai toka painos, on sivulla 84 ainoa tiedossa oleva moka: karrageeni ja hiivauute eivät ole sama asia, vaikka siellä vahingossa niin lukee. Pieni, mutta ärsyttävä moka. Punakynää siis siihen kohtaan!

Mukavia lukuhetkiä loppukirjan kanssa :)

pogue kirjoitti...

Sama juttu kuin Tintti08, luen mutten kommentoi, koska se on niin vaikeeta. Meinasin jopa tehdä itselleni tunnukset, mutta ei kelvannut ääkkösillä oleva nimeni, joten se siitä. Liian vaikeeta.
Säästyy kyllä aikaa kun ei tartte kirjoitella kommentteja, eikä lukea niitä.
Bloggeriin paluuta odotellessa, hyvää kesää!

Suositut tekstit