10.1.2011

Raitahommia

Vastustelin leggingsmuotia kunnes tulin raskaaksi. Pallomahalla ei ollut varaa olla nirso. Nyt voisin nirsoilla, mutten halua! Kaksitvån seepraraidat vetää hymyn korviin.

Uudella Mustakin on uudet raidat, käykääpä katsomassa. Entistä paljon stailikkaampi saitti sanon mä. Kemppari loikkaa kyytiin ihan lähiaikoina. Infoilen!

7 kommenttia:

Vanilja kirjoitti...

Olen vierastanut seepraraitoja pidemmän aikaa, mutta nuo leggingssit todistavat, että ehkeivät ne seeprat niin pahoja olekaan. :)

Katja kirjoitti...

Argh, pakko laittaa sulle tästä linkkiä http://www.iltalehti.fi/ruoka/2011011012983200_ru.shtml
Aromivahvenne vs. suola. Jos ruokailijat valittavat ruuan mauttomuutta, niin olisikohan aika katsoa niihin raaka-aiheisiin.. huoh.

nina kirjoitti...

Hei! Löysin ihan vasta blogisi ja liityin heti lukijaksi. Todella mielenkiintoinen blogi, kiitos! Haluaisin kysyä sinulta yhtä asiaa, jota olen jo jonkin aikaa miettinyt. Luin juttusi vanhojen astioiden (ja uudempienkin) lyijypitoisuuksista. Sattuisitko tietämään, onko lyijypitoisuuksia myös vanhoissa emalipinnoissa? Netistä löysin juttua siitä, että 70-luvun kiinalaisissa emaliastioissa lyijypitoisuudet olivat huikeaa luokkaa. Mahtaako sama koskea myös kotimaisia vanhempia emalikattiloita? Meillä ne ovat nimittäin miltei päivittäisessä käytössä :/

Piaf kirjoitti...

Heh, itsekin vastustin leggareita kun kursailin paksujen töppökinttujeni näyttämistä. Sitten vauvamaha muutti kaiken. Nyt vielä lapsen syntymän jälkeen nuo ihanat mukavuushousut ovat päivittisessä käytössä, ja hameenhelma on kummasti lyhentynyt, vaikka jalat eivät ole ainakaan ohentuneet. Kaikki on niin suhteellista, kun vyötärö katosi, alkoivat jalatkin näyttää suhteessa ihan siedettäviltä :D Seeprat kelpaisivat mullekin!

Helena kirjoitti...

Ihanat leggarit. Minä ja tyttönikin käytämme lähes aina leggareita ja tunikaa.

Liisa kirjoitti...

Täällä on paljon puhuttu kotimaisen ja ulkomaisen maidon eroista. Tässä taas yksi juttu aiheesta:
http://www.pohjolansanomat.fi/cs/Satellite/PS-Uutiset/1194662214410/artikkeli/ruotsalainen+maito+hiljentaa+rupsuttelevan+vatsan.html

Sanna kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu!

Otan vasta nyt haparoivia ensi askelia kohti luonnonkosmetiikkaa.
Ihka ensimmäiset purkit on korkattu!

Tiedän missä vietän liikenevän vapaa hetkeni :) niin paljon mielenkiintoista juttua täältä löytyy.

Suositut tekstit