3.12.2010

Pikakonvehdit

Niiden konvehtipalleroiden kehittely on vielä kesken, mutta tässä resepti — tai siis kokoamisohje — maailman helppotekoisimpiin konvehteihin. Tarvitset pehmeitä, kivellisiä taateleita ja saksanpähkinöitä.

Poista taatelin kivi ja sujauta tilalle pähkinä. Valmis!


Helpommaksi ei voi mennä. Löysin sattumalta Valintatalosta ihan mahtavia taateleita! Iso rasia maksoi muutaman euron ja taateleiden koostumus on ihan täydellinen. Eikä sisällä turhaa huttua. Näitä suosittelen. Saat halvalla karkit isommallekin posselle.


... ja jos vielä dippaat taatelipähkinät suklaaseen, kandee varata omat namit sivuun ennen kuin laitat nämä esille. Sulle ei meinaan tule jäämään yhtäkään.

Psst... Uusimmassa Trendissä on monta tosi hyvää ruokalahjaideaa, jos lahjavinkkejä kaipaat. Trendin sivuilla on lisäksi juuri auennut Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -blogi, joka varmasti kiinnostaa kempparilaisia!

6 kommenttia:

meritähti kirjoitti...

Taatelit on ihania myös, kun niiden sisään sujauttaa sinihomejuustoa,( ken sellaista pystyy syömään.) Kiva kuulla, että taateleita löytyy myös Valtsusta sillä esim. Ekolosta ei ole vähään aikaan saanut niitä ollenkaan kuulema toimitusvaikeuksien vuoksi. Lieneekö noissa taateleissa suurta eroa luomun ja ei-luomun välillä?

Kamomilla kirjoitti...

Olipa hassua tulla lukemaan täältä pähkinöillä täytetyistä taateleista, kun olin aikeissa kirjoittaa samasta asiasta omaan blogiin. Taatelit ovat kyllä yksi mahtavimmista asioista maailmassa :)

anumorchy kirjoitti...

Suklaan jalkeen voi viela kieritella pahkinarouheessa tai kookoshiutaleissa!

Hyvässä seurassa kirjoitti...

Ihana tää Virpin blogi,kiitti ku mainitsit. Olis voinu jäädä huomaamatta : )

Noora kirjoitti...

Meritähti: en osaa sanoa...

Kamomilla: Niin ON!

Anumorchy: OIII!

Hyvässä seurassa: Ole hyvä vaan :)

Miksei kirjoitti...

Oon paraikaa käymässä täällä Itävallassa, Wienissä, ja törmäsin tänään paikallisessa Sparissa juurikin näihin pähkinätäytteisiin taateleihin. Samaan "sarjaan" kuului jottai muitakin vastaavanlaisia, ihan syötävänoloisia tuotteita. Harmi, etten muistanut ottaa esim. valmistajan nimeä tms tietoa ylös, mut kuitenki - hyvä Itävalta! :D

Suositut tekstit