21.12.2010

Likainen parketti

Joulukoristeita ei ole pakko ostaa. Ne voi tehdä itse. Niin kuin Nena.Etenkin keskimmäisistä kuvista on annettava peukku: mitä viitseliäisyyttä! Kuvat ovat Likainen parketti -blogista, jossa on muitakin DIY-sisustusvinkkejä. Kiva blogi.

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kivan näköinen etenkin tuo sanomalehdistä tehty tähti!

Tämä ei liity yllä olevaan, mutta on ajankohtainen näin suklaasesonkina. Eli oletko kuullut tällaisesta: http://www.organicmeltdown.com/ Kuulostaa jotenkin liian hyvältä ollakseen totta. Mitä luulet? :)

Mimi kirjoitti...

Aikamoista viitseliäisyyttä tosiaan! Upeita ovat.

Mutta sitten juttutoiveeseen. Tätä oli muistaakseni joku muukin tuolla aiemmin toivonut Nooralta, mutta minäkin muistutan vielä, että e-pillereistä toivotaan juttua! Eilen joululahjoja sanomalehtipaperiin pakatessani törmäsin johonkin viimekesäiseen uutiseen Saksasta, missä keuhkoveritulpan (?) saaneet naiset haastoivat lääkeyhtiöitä oikeuteen saatuaan sairauden Yasmin-pillereistä. Ja aihetta googlattuani löytyi muitakin saman sairauden saaneita.

Noora kirjoitti...

Mimi: Toi on aihe, josta kirjoitan varmasti — kun palaan töihin. Noin "isoja" aiheita eu ehdi alkaa äitiyslomalla kaivella, blogaukset on toistaiseksi vähän kevyempää sorttia siis. Mutta juttutoive on ehdottomasti mielessä!

Suositut tekstit