9.12.2010

Eco bohemia

Taas on olemassa uusi ekologisen designin nettikeidas, Eco bohemia. Jos aiot ostaa joululahjaksi jotakin uutta, kandee tutustua saitin valikoimaan.

Eco bohemia myy vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa naisille ja lapsille. Esimerkiksi mainitsemani Envirosax-kassi löytyy Eco bohemian valikoimasta, samoin Kurtis-vaunuverho, josta aikaisemmin kirjoitin. Myös meidän taloudessa käytössä olevat Lifefactoryn lasiset tuttipullot (kuvassa) löytyy tuolta. Lasituttipulloblogaus muuten tulossa!


Näköjään nettikaupasta saa Kempparissa mainittua Vulli-kirahviakin.

Joululahjaideoita Eco bohemiassa on siis vaikka kuinka, mutta mä suosittelen muistamaan myös itse tehdyt lahjaideat. Sille, jolla on jo kaikkea, voit pakata pakettiin vaikka itse tekemääsi omenamysliä.

Psst... Jos tilaat Eco bohemiasta joululahjoja, muista kysyä, ehtivätkö toimitukset jouluaatoksi!

4 kommenttia:

Wurm kirjoitti...

=) Moikka! Tuli tässä mieleen, että sua voisi kiinnostaa. Kyse on nimittäin maailman parhaimmasta suklaasta, jota ajattelin mainostaa tässä.

http://www.rausch-schokolade.de/index.html

Tän ihanan saksalaisen valmistajan suklaissa on korkeintaan neljää ainesosaa eli ovat täysin lisäaineettomia! (Raaka)kaakaota (en ollu tän suomenkielisestä termistä ihan varma), ruokosokeria, kaakaovoita ja maitosuklaissa vielä maitosuklaajauhetta. =) Ympäristöasiatki on näillä kunnossa! Ainakin yksi plantaasi on biosertifisioitu ja yhtiö vierailee kaikilla plantaaseilla säännöllisesti ja tukee pieniä paikallisia yrittäjiä ja kaikkea muuta kivaa. Nettisivuilla on myös kuvia plantaaseista! Nettikauppakin on ja näin hyväksi suklaaksi hintakaan ei ole liian paha ja lähettävät Suomeenkin. :D

Halusin vaan jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin ja tuli vaan mieleen, että voisit innostua asiasta. Olen niin rakastanut näihin suklaisiin, että olenkin päättänyt, että muita suklaita en enää ostakaan. :) Kiitos sun blogista ja terkkuja.

Sharon kirjoitti...

Hei ajattelin tässä samassa kun muutkin mainostaa niin mainostaa myös todella kivaa nettikauppaa josta saa kivat luontaiskosmetiikka joululahjat. :) Nyt niillä oli vielä viikonloppuna ale. Eli käykää katsomassa www.greenlips.fi

Miss kirjoitti...

Onpa kiva verkkokauppa! Ostin juuri nuo lasiset tuttipullot lahjaksi.

Noora kirjoitti...

Kiitos Wurm vinkistä :) ja Sharonille kiitokset myös! Hyvä lahja Miss, saaja tykkää varmasti!

Suositut tekstit