13.11.2010

Ikkuna seinälle

Seikkailuni Malmilla veivät viikolla Sopen myymälä-outletiin, jossa bongasin hyvän sisustusidiksen:


Vanhoihin ikkunakehyksiin voi helposti laitattaa peilin. Ehkä vanha kikka, mutta tosi toimiva. Menee mietintämyssyyn...

8 kommenttia:

sohvi kirjoitti...

Tätä ideaa itsekin haaveillut jo kauan, mutta useimmiten nuo vanhat ikkunanpokat on aika hintavia. Pitäisi löytää joku vanhatalo joka vaihtaa ikkunansa uusiin ja sieltä sitte pyytää omakseen muutamat.

Toinen vaihtoehto noille peileille on tosin mielessäni ollut valokuvat suurennettuna ja "vanhennettuina" :) Jos olisi vielä ikkunat jossa ruutuja olisi useita niin voisi niistä kasata vaikka kokonaisen perhekuvaelman <3

Niiden löytymistä odotellessa... ...hyvää talven odotusta!

Johki kirjoitti...

Mulla on pienehkö peili vanhassa ruutuikkunassa, on todella kaunis :)

Jaana kirjoitti...

Tuo on vanha idea, mutta oikein hyvä. Täällä Jämsässä tuttavani on yrityksessään http://maapaikka.fi/ tehnyt kymmeniä peilejä vanhoihin ikkunakehyksiin.

juille kirjoitti...

Huuto.netissä n myyjä, joka ilmeisesti itse tekee noita. Ainakin joku aika sitten hänellä oli useita erilaisia myynnissä oikein kohtuulliseen hintaan vieläpä. En muista nimimerkkiä, mutta peiliosiota selaamalla varmasti löytyy!

Maria kirjoitti...

Aiheeseen mitenkään liittymättä, löytyi taas mielenkiintoinen juttu: http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/TS+Tutkija+ehdottaa+odottaville+naisille++meikkauskieltoa/1135261644158

ELLA kirjoitti...

Ja päivän Turun Sanomien Kuluttaja-sivullaartikkeli otsikolla Puhtaus haisee kemikaaleilta.

Hanna kirjoitti...

Hei Noora!
Voisitko harkita tutkimukseni avittamista? Teen kandidaatin työtä Hankenilla aiheesta greenwashing, eli kun yritykset maalaavat itseään ja imagoaan totuutta vihreämmiksi.

Vastaukset kyselyyn olisivat todella tärkeitä ja aika jää vähiin. Lupaan vastapalveluksena laittaa loppuvuodesta tiivistelmän tuloksista :)

Kyselyyn menee 5-10 min
http://www.surveymonkey.com/s/RJQHCYW

Kysely on auki vain tämän viikon perjantaihin loippuun asti..

Kiitos mahdollisesta avusta!
Hanna

Kleber kirjoitti...

Tällaisia ihania "ikkunapeilejä" ja muitakin luovia kierrätys-/uusiokäyttöisiä tuotteita vanhoista ikkunapokista tekee Emman Paja Kirkkonummella. Suosittelen!

terveisin tyytyväinen asiakas

Suositut tekstit