18.11.2010

Fiksua nannaa: hedelmäkonvehteja

Aijai. On taas niin monia ihania herkkuja joista blogata, etten tiedä mistä aloittaisin. Aloitetaan vaikka näistä herkullisista Lubs-merkkisistä palleroista, jotka löysin kaupasta eilen.

Kauniita, eikö? Jos ei halua syödä vehnää, maitoa ja sokeria, joutuu perinteiset karkit jättämään kaupan hyllyyn. Ihmiset ihmettelevät toisinaan, että mitä herkkuja oikein voi syödä, jos noudattaa meikäläisen dieettiä. Haluan muistuttaa, että joustan kyllä kutsuilla ja popsin suklaata vaikka maha tuleekin siitä kipeäksi (mulla on ihan paska itsekuri, kun tarjolla on herkkuja), mutta täydellisessä maailmassa bileissä tarjoiltaisiin vain fiksuja nameja, kuten esimerkiksi tällaisia mansikka-raparperi-manteli-taateli-agavenektari -palleroita. Nerokas konsepti, ja näitä voi tehdä itsekin!

Koska pieni pussillinen mansikka-raparperikonvehteja maksoi femman, ei ihan usein tule varmaan satsattua kalliimman puoleisiin makeisiin. Ja mä vetäisin koko pussin muutamassa minuutissa... Ostinkin ne lähinnä siksi, että aion kopsia reseptin ja tehdä blenderissä taatelipohjaista massaa, josta pyörittelen joulupöytään herkkupalleroita. Resepti seuraa jahka saan sen jalostettua.

Lubs tekee blogauksen tuotteen lisäksi muitakin vastaavia hedelmäboltseja. Ja Itu Biodun Oy tuo maahan näitä kaikkia makuja! Taidankin ilmoittaa kustantajalleni, että näitä tarjoillaan eräissä kirjanjulkistamisbileissä... Kirjan markkinointibudjetti taitaakin mennä kirjamainosten sijaan cateringiin.

11 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Näyttääpä kivoilta ja herkullisilta! Toivotavasti hinta olisi täällä Berliinissä vaan edullisempi. Täytyy pitää silmät auki, jos tulisivat kaupungilla vastaan (ellei sitten asiakseen lähde tuolla kotisivuilla annettuun osoitteeseen kurkkimaan valikoimaa). Kiitos vinkistä, en näitä itse olisi varmaan bongaillut! :)

seeds kirjoitti...

Onko muuten kynsilakka vahingossa lohkeillut vai onko sullakin iahn tarkoituksella tuollainen muotilookki? :D

Tuittu kirjoitti...

Oi, odotan jo jalostettua reseptiä! :)

Noora kirjoitti...

Seeds: Heh, on se sikäli tarkoituksellista, etten tykkää käyttää kynsilakanpoistoainetta ja musta lohkeillut lakka näyttää myös kivalta. Käytän nykyään kynsilakka tosi harvoin, mutta kun sen antaa kadota kynsistä itsekseen, saa siitä nauttia vähän pidempään :) Musta sliipatut kynnet on vähän tylsät, tällaiset ajan repimät lakat on just hauskan näköiset — mun mielestä siis. Joku Kuningaskuluttajan katsoja järkyttyi suuresti mun kynsistä, ymmärtäähän sen :D

Tuittu: Joo, koitan saada pian aikaiseksi!

Iines kirjoitti...

Mistä löysit noita?

Noora kirjoitti...

Ruohonjuuresta!

Minna kirjoitti...

Mistä oot löytänyt luonnonkosmetiikan mustaa kynsilakkaa? Oon etsinyt sitä JOKA paikasta.

Tanja kirjoitti...

Nuo pallerot ovat kyllä hyviä :P. Itse olen hieman halvemmalla hinnalla niitä ostanut Hyvinvoinnin tavaratalosta :).

Minäkin odottelen reseptiä ;).

Couleur Caramelilta löytyy mustaa helmiäis kynsilakkaa ainakin :).

tinkerbell kirjoitti...

ihana ois kun löytäs pähkinättömiä versioita :(

Klavier kirjoitti...

On pakko tulla mainostamaan yhtä toista aivan ihanaa suklaan ja muiden laatuherkkujen valmistajaa nimittäin itävaltalaista Zotteria www.zotter.at/

Heidän tuotteitaan ei tietääkseni Suomesta saa, mutta ilmeisesti internetin kautta saa tilattua ellei Itävaltaan asti jaksa matkustella :)

Heidän Trinkschokoladenit ovat aivan taivaallisia ja sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia kokeilemisen arvoisia "juotavia suklaita" (ymmärtääkseni saksankielentaitosi on moitteetonta, joten noilla sivuilla navigointikaan ei varmasti tuota ongelmia :) http://www.zotter.at/de/schoko-laden/trinkschokoladen.html

Suosittelen lämpimästi!

PS. Huomasinkin äsken että heillä on myös erikseen Bio-suklaitakin! http://www.zotter.at/de/schoko-laden/biofekt.html

juille kirjoitti...

Taitaa varmaan huomenna Ruohonjuurireissulla ostoskoriin eksyä pussillinen :) Reseptiäsi odottelen innolla!

Suositut tekstit