1.11.2010

Bitte Kai Rand — bitte!

No eipä mennyt varsinaisesti kauaa, että aloin lesoilla viimeviikkoisilla kirppislöydöillä. Tämä Bitte Kai Rand -neule on ihan vuoden löytö! Tanskalaiset kyllä osaa designhommat. Neuleen hinta 5 euroa ja kunto uutta vastaava.

Kivat vajamittaiset hihat, isot taskut edessä, yksi nappi, jonka avulla vaate pysyy päällä, muttei ole liian tukala, ja hauskat kaulukset. Pussittavat hihat ja kätsy pituus. Veikkaan että neule on 80-luvulta, mutta voi se olla ysäriäkin. Tosin mistäpä sitä tietää, vaikka vaate olisi suhteellisen uusikin. Ihan sama mulle, se on hyvää matskua, kaunis, lämmin, käytännöllinen ja huokea. I like.

En mä tiedä saiko kukaan tästä postauksesta nyt yhtään mitään, mutta tää nyt on tätä mun todistelua siitä, ettei uutta tarvitse pakosti ostaa. Ehkä alatte vähitellen uskoa :)

3 kommenttia:

Henna kirjoitti...

En halua kuulostaa niheilijältä, vaan uteliaisuudesta:
Mitkä kaksi tavaraa laitoit/aiot laittaa sitten kiertoon hyvittääksesi hankinnan? :) Vai pidätkö kirjaa suurpiirteisesti?

Noora kirjoitti...

Henna:Hyvä kun kysyit! Viime viikon lauantaina meillä oli kavereiden kanssa kirppisbrunssi, jossa annoin pilkullisen neulemekon, printtipaidan, hupparin, kietaisupaidan ja housut ystävilleni. Itse otin tilalle sukat ja pipon, joten tää neule mahtuu viel kans kaappiin :)

AnneVee kirjoitti...

Aika rouhee toi sun kaulakorus! Ostin nimittäin itse pari viikkoa sitten kirpulta peukaloraudat ja aattelin tehdä niistä kaulakorun.

Suositut tekstit