19.10.2010

Vaunusuojan voittaja

Olipas kiinnostavaa lukea, mikä vauvakama kenenkin mielestä on turhaa, sillä moni mainitsemanne turhake on meillä jokapäiväisessä käytössä. Niin ne perheiden tavat poikkeavat toisistaan.

Arvonta suosi tällä kertaa nimimerkkiä Tea, onnea! Saat Cover Me by Jezz -vaunusuojan ja laitan sulle messiin myös Weleda Baby Calendula Shampo & Body Wash -tuotteen.

Onnellista loppuodotusta! Laitathan mulle mailissa yhteystietosi, niin saan paketin postiin. Osoite on kemikaalicocktail@gmail.com.

Tutustuin muuten eilen Malmiin, tuore malmilainen kun olen. Täällä on ihan täydellistä liikkua vaunuilla: etäisyydet ovat lyhyitä ja palveluita on paljon. Pääsen kävellen ja nopeasti kaikkialle. Täältä puuttuu vaan Silvoplee, Ekolo, Ruohonjuuri ja Uudenmaankatu. Onneksi ne on siellä vanhoilla paikoillaan, ja julkinen liikenne on olemassa...

Testaan nyt ekaa kertaa uuden kodin uunia, toivottavasti en polta mun mysliä!

4 kommenttia:

samm1e kirjoitti...

Malmin Novalla siinä ihan radan päällä vihanneskojun vieressä on pieni luomukauppa/kahvila, joka sun kannattaa käydä testaamassa. Sieltä saa mm. lisäaineetonta ruisleipää ja perunarieskaa, kananmunia ja oliiviöljyä.

Tea kirjoitti...

Oi vau, kiitos paljon! :)
Olipas kiva päivänpiristys :)

Ja muuten vielä hyödyllisistä vauvatuotteista: Me käytettiin esikoiselle Weledan vauvan mahahierontaöljyä (http://www.weleda.fi/tuotteet/vauvat-ja-lapset/baby-baeuchleinoel-vauvan-vatsanhierontaoeljy/), eipä tarvittu mitään muuta apua vauvan mahavaivoihin, loisto tuote :)

ELLA kirjoitti...

Huimaa. Oli pakko lukea läpi tuon vaunusuoja-postauksen kommentit vauvakapineturhakkeista.
Meillä on ollut kotona Helsingissä käytössä taannoin esikoiselle hankitut Ora/Jovi-vaunut, joissa sen vaunujen päällisläpän (tai jalkasuojan tai mikä onkaan..) saa laitettua joko matalammaksi tai korkemmaksi suojaamaan sitä kuomun aukkoa, sen mukaan mitä sää vaatii. Säätöä varten siinä on sellaiset duffelitakkinapit ja niille lenkit. Olen tykännyt, on ollut tosi kätevä ja ei ole tarvinnut muita suojia viritellä.
Vanhempieni luona oleviin mummolavaunuihin ompelin itse vaunusuojan.
Meillä tuo turhakekommenteissa jonkun mainitsema Bumbo-tuoli osoittautui mainioksi jo esikoisella ja nyt, kun vauvaipanakin on jo puolivuotias, on se jälleen ahkerassa käytössä. Ja mahtuu kätevästi vaunujen tavarakorissa kulkemaan mukana niin esikoinen istuskeli siinä kun pikniköitiin, pelattiin minigolfia tai muuta. Tämä nykyinen vauvaipana taas on istunut siinä mm. parissa kahvilassa, kun syöttötuolissa hän ei vielä pysy.

Ihan huippua lukea muiden kommentteja vauvakamoista!

Ja onnea uuteen kotiin!

Apila kirjoitti...

Tervetuloa Malmille :) Tulin minäkin suosittelemaan tuota luomukahvilaa, kiva käydä lastenkin kanssa!

Suositut tekstit