18.10.2010

Unelmista totta

Olen aina ajatellut, että meidän perhe asuu Helsingin kantakaupungissa, piste. No, kun tutustuu kolmioiden hintatasoon (versus laatu) alkaa ihminen kummasti joustaa. Sporamatka on siis viikonloppuna muuttunut lähijunamatkaksi. Onneksi pääsen junalla vartissa ydinkeskustaan.

Oli aika mahtava fiilis muuttaa monenkymmenen asunnon kerrostalosta kuuden asunnon puutalokompleksiin — etenkin, kun rappusilla odotti tällainen:

Ihan mahtavaa! Oman asunnon ovesta pääsee rappukäytävän sijaan ulos, sängystään voi ihailla tähtitaivasta, ja vauva saa nukkua päiväunia raittiissa ilmassa, keittiön ikkunan takana.

Ja se keittiö...

Palailen tänne blogosfääriin kunhan saan itseni taas maan päälle. Olen toistaiseksi niin taivaissa, etten oikein kykene keskittymään kirjoittamiseen (ja okei, sitä siivottavaakin on ihan vähän).

Ekovauvalahjan voittajan julkistan huomenna!

14 kommenttia:

Salbe kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kuulostaa ja myös näyttää viihtyisältä. Etenkin keittiön hyllyt hivelevät esteetikon silmää ja järjestelijän mieltä :)

Cat's Meow kirjoitti...

Onnea onnea uuteen kotiin! Idylliseltä näyttää :)

Marika kirjoitti...

Onnea paljon! Kuulostaa ja näyttää ihan mahtavalta!

Aino kirjoitti...

Onnea ja iloa uuteen kotiin!

minja kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Uusi Musta kirjoitti...

Tuparit! ;)

Sari. kirjoitti...

Hei! Onnea uuteen kotiin! Puutalokompleksi kuulostaa ideaalilta ratkaisulta ♥

anni kirjoitti...

Vinkkinä: http://www.luontoliving.com/fi/

nonnis kirjoitti...

onnea uuteen kotiin! kuolasin juuri vanhaanne oikotieltä. :D

Tiinakaisa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! kuulostaa juurikin oikein hyvältä :)

Taru kirjoitti...

Heh, katotaas käykö meille samalla lailla. Kalliossa asustellaan toistaiseksi kaksiossa, vauva tulee tammikuussa. Samoilla linjoilla olen ollut kantakaupungissa asumisen kanssa, mutta kolmioiden hintoja tarkastelleena alkaa teidän valitsema vaihtoehto vaikuttaa koko ajan houkuttelevammalta/pakottavammalta.. Hyviä vinkkejä mukavista alueista otetaan vastaan... Tosin me koitetaan kumminkin ainakin eka vuosi selvitä tässä asunnossa, katotaan kuinka käy..

ps. stalkaajaminä näki sut tässä lähipäivinä vallilan s-marketissa, silloin vielä liikuskelit tällä suunnalla :)

iisa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!! Tuo keittiö on niiiiin NAM!! Itse olen asunut reilun kuukauden asunnossa, jossa on oma ulko-ovi... se on luksusta!! :)

Sara kirjoitti...

Koti vaikuttaa ihanalta!
Meidän koti on maalaishenkinen ja maalla (niin kai voi sanoa), mutta huomaan katselevani kylämme vanhoja taloja sillä silmällä...

juille kirjoitti...

Mieletön keittiö! :)

Suositut tekstit