22.10.2010

Testissä Kappahlin ekopaita

Päätin muutossa, että tästä lähin aina kun ostan vaatteen, laitan vähintään kaksi kiertoon tai vien kirppikselle. Mulla on aivan liikaa kamaa. Olen nyt karsinut garderoobistani jätesäkillisen vaatteita ja lisääkin saisi lähteä, kun vaan malttaisin luopua. Ja tästä huolimatta ostin eilen uuden paidan! Selitän...

Tykkään testata, kuinka kestävää materiaalia kemikaalittomuudella ratsastavat vaatteet ovatkaan, esimerkiksi vuonna 2008 Henkkamaukasta hommaamani harmaa luomupuuvillapaita on kestänyt käytössä hyvin ja löytyy yhä vaatevalioimistani. Siksipä siis ostin Kappahlissa tielleni osuneen Öko-Tex -standardoidun paidan (tosin tietenkin pääasiallinen syy paidasta kiinnostumiseen oli se, että se on tosi kaunis!). Kiva löytää kerrankin vähän spessumpi ekopaita, yleensä kun ne on ihan perusmeininkiä kaikki. On myös hienoa, että vaatekemikaaliasia vähitellen alkaa tavoittaa kuluttajia myös halparytkyketjuissa.

Otin monta hienoa kuvaa, joissa ei näy uuden kotimme muuttokaaos, mutta tämä räpsy, jossa pieni tyttöni nauratti minua sängyllä jokellellen oli sekä fiilikseltään, että paidan hahmottamismielessä paras, sori vaan siis taustan sekamelska. Tällaista täällä vielä on.

... mutta kun kuvan rajaa oikein, ei muutosta näy jälkeäkään. Tässä siis myös uskottavampi bloggaajafoto :)

Rakastan tän vanhan puutalon kattorakenteita ja valoa, joka parvelta kajastaa. Tiesittekö, että asun vanhassa kirkossa? Siksi kämppä on näin hirmuisen korkea ja hassuja nurkkia täynnä.

7 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Kiva paitamalli :) HM:llä on ollut tuota vastaavaa mallia luomuna ja harmaana, mutta kaikki järkevät kootolivat hetkessä loppu.

Estelle xxx. kirjoitti...

KappAhlissa on itseasiassa melko paljon juuri Ökö-Tex-standardoituja vaatteita aina alusvaatteista ja sukista lähtien. Itselläni on pari ihan perus pitkähihaista t-paitaa juuri noilla standarteilla KappAhlista ja ovat hyvin kestäneet viikottaisessa käytössä. :)

Marika kirjoitti...

Aivan ihana makuuhuone! Rakastan myös tuollaisia kattorakenteita, varsinkin tuollaisia kattoparruja! Ikkunatkin on ihanat. :)

jo kirjoitti...

Menee nyt hiukka aiheen ohi, mutta aivan ihana kämppä!!!!!! Asuntopostaus tulevaisuudessa?

iisa kirjoitti...

Paita on tosi kiva!! Täytyy käydä itsekin katsastamassa. Mutta tuo asunto... ällistyttävän ihana ja rouhea...nuo katot ja valo. oijoi.

Julia kirjoitti...

Vaikuttaa kiehtovalta tuo uusi asunto. :)

Toki tuo paitakin kelpaisi.

M-M kirjoitti...

Ilahduin itsekin eilen rutkasti, kun löysin Vero Moda -merkkisen paidan, jossa roikkui Öko-Tex -lappu. Ja paita ei ollut mikään tylsä rytky, vaan helkkarin hieno ja persoonallinen pitsipaita. Tätä lisää, kiitos!

Suositut tekstit