28.10.2010

Rullaati rullaa...

Aijai, katsokaapa mitä täällä kokkailtiin eilen:

Resepti seuraa heti kun olen saanut maustehommat kohdilleen. Pitää siis vielä tehdä toinen, varmistussatsi. Namm....

5 kommenttia:

Kafi kirjoitti...

Hei Noora, olit ihana Kuningaskuluttajassa!

Olisit mainostanut söpöö naamaasi enemmän. :) Saisko muuten joskus kurkistusta sun jääkaappiin ihan tolleen valokuvanki kera (haha, huviksi vain)... Ymmärrän kausiruoan, lisäaineettomat leivät, maitorahkan ja vapaat munat, mutta luomu on aina välillä kasviksissa liikaa. Kalaa tulee syötyä vain tuoretiskiltä, eineksiä en muista ikinä ostaneeni, mutta piilolisäaineet ja muu paska aina pelottaa.

Mutta millä korvata nämä muut tylsät perusruoat, jota kaapeissa kummittelee? Uskaltaako kissallekaan ostaa jauhelihapakettia?

ps ootan innolla sun kirjaa!

Linnea kirjoitti...

Hei off topic.. Onko sulla kokemusta noista Mummi ja minä -sarjan tuotteista? :)

Täältä löytyy siis tuotteet.
http://kauppa.annujaliinu.com/

Nina kirjoitti...

Onkohan noissa sun rullissa sieniä ja ohraa sisällä? Maistoin sellaisia Ikeassa yksi päivä ja olivat tosi maukkaita. Tekisi mieli löytää resepti sellaisiin tai vastaaviin, jään innolla odottamaan!

Noora kirjoitti...

Kafi:No kyllähän mä sitä ohjelmaa blogauksessa mainostin, hyvä että huomasit katsoa insertin :) Mun jääkaappiosio oli tosiaan jätetty veke, joten teen siitä vaiks blogauksen.

Tsekkaa mun reseptiblogaukset, niin saat monia vinkkejä fiksuun ruokailuun, helppoja reseptejä, joiden avulla vältellä eineshuttua!

... j jauhelihasta. En mä tiedä kissojen ruokailusta mitään, mutta sen tiedän (tein pari vuotta sitten Kuningaskuluttajaan juttua eläintenruoasta), että eläintern ruokiin käytetään — ihan kuin ihmistenkin ruokaankin — kaikenlaista huttua, mikä ei ole niille ravitsemuksellisesti tärkeää. Tuskinpa siis jauheliha on sen huonompi vaihtoehto kuin kissanruokalaadutkaan.

Noora kirjoitti...

Linnea:Joo tiedän sarjan. Muistaakseni oon blogannutkin kauan sitten...

Nina: Ohraa ja riistaa itse asiassa — ja sieniäkin :) Resepti tulossa!

Suositut tekstit