13.10.2010

Puukenkä sai raidat

Uuuu! Katsokaapa miltä voikaan näyttää puukenkä:

Kuvat: swedishhasbeens.com

Ne ois kyllä hienommat, jos pohja olisi musta. Mutta villit ja erottuvat, sitä ne on!

Omasta kaapistani löytyy pitkävartinen malli kokomustana, mutta niissä on ilmennyt ärsyttävä ongelma: kengän sisäpohja on tosi liukas. Varpaat liukuu kävellessä kengän kärkiin ja se sattuu ihan hulluna! Miten ihmeessä saisin pohjan liukumattomaksi? Riittäisiköhän tavallinen pohjallinen, jos sen liimaisi kiinni sisäpohjaan. Taas on siis asiaa suutarille...

Psst... Lukekaapa Hertan ja Katjan MAINIO vaatejuttu Taas muodissa. MY GIRLS!!

9 kommenttia:

outi kirjoitti...

Auttaiskos jarrusukat? :)

Marika kirjoitti...

Heh, jarrusukat. :D

Mun mielestä puun värinen pohja on just hyvä, tuo sitä perinteistä puukenkämäisyyttä ja saa kengät erottumaan muiden vastaavan mallisten joukosta!

Laura kirjoitti...

Ihania nuo Hasbeensin kengät!

Sellaiset silikoniset tms. pehmikkeet, jotka kiinnitetään päkijöiden alle, tuntuvat mukavilta ja estävät jalan liukumista kengissä. Mulla ovat myös kestäneet tosi hyvin, ja jos ne lähtevät irtoamaan, ne voi pestä ja kiinnittää uudelleen. Niitä pitäisi löytyä jokaisesta kenkäkaupasta.

seeds kirjoitti...

Hommaa sellaiset silikonilärpykät päkiän alle. Löytynee about joka suutariltta.

Tuuli kirjoitti...

Joo, noi silikoniset päkiäpohjalliset on oiva apu tuohon vaivaan. Ne pehmentävät samalla myös pohjaa päkiän alta, mikä on usein ihan tervetullutta korkojen kanssa :) Niitä löytyy lähes jokaisesta kenkäkaupasta ja myös Lindexillä olen niitä nähnyt ja taisivat siellä olla aika paljon edullisemmat kuin kenkäkaupoissa.

ELLA kirjoitti...

JEP. Mulla auttoi tuohon ongelmaan nuo mainitut päkiäpohjalliset. Lisäsivät käyttömukavuutta Hasbeenseissa muutenkin. Suosittelen.

rva W kirjoitti...

Samoja päkiäpehmusteita olisin minäkin ehdottanu :D

Ja samaa mieltä olen Marikan kanssa eli puunvärinen pohja on juuri se juttu, eli kengät erottuvat muista. Tai siis erottuvathan ne jo noilla varsillakin :D

Noora kirjoitti...

No hei jess, silikonipohjat siis, kiitti jengi!!

Erika kirjoitti...

Ou, aivan ihanat noi raitasaappaat! Mun mielestä puunvärinen pohja toimii tosi hyvin.

Suositut tekstit