1.10.2010

Jäätelöä kylpyammeessa

Nuorempana pidin lapsuudenkotini puusaunaa ja kylpyammetta itsestäänselvyyksinä, mutta nykyään vanhempieni luona kyläily on ihan uusissa sfääreissä, kun pienen vauvan äiti saa rentoutua hetken yksikseen. Mitä luksusta.

Otan usein kykpyyn mukaan muutaman viipaleen hedelmää, mutta viimeksi herkuttelin itse tehdyllä jäätelöllä. Kesäkuussa kehitetty resepti on ihan suosikki, ja tämä sokeriton ja maidoton jäätelö tyydyttää makeanhimon täydellisesti, vaikkei heti uskoisikaan. Jos et vielä ole saanut testattua reseptiä, tee se nyt. Herkkua.

... ja avokadosta. Tuo hedelmien kunkku, on mainiota jäätelön seassa, mutta etenkin pelkältään. Huomasin Chicling-blogissa Hannan kätevän avokadonviipaloimisohjeen. Aina sitä näköjään oppii ihminen uutta :)

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Jos mulla olis kylpyamme niin söisin siellä tänään jäätelöä. Suihkussa jäätelönsyönti ei ihan ehkä kannata.

Noora kirjoitti...

Joo jäätelöä suihkussa, ei kätsyä. En tosin ole kokeillut :)

nona kirjoitti...

Meillä on aina tehty maidoton jäätelö monitoimikoneella pakastetuista banaanin viipaleista ja kohmeisista puolukoista. Banaanien ja puolukoiden kannattaa antaa sulaa ihan pienen hetken, ihan jäisinä eivät soseudu. Jäistä mössöä kannattaa kaapia kulhon reunoista ja pyörittää, kunnes kaikki on pehmismäistä, ilmavaa jäätelöä. Saa makeuttaa hunajalla, mutta hyvää ilmankin. Ainakin meillä maistuu.

Suositut tekstit