27.10.2010

Fanitusta ja aitoa ruokaa

Kuten tiedätte, yhdistää Kemikaalicocktail aidon ja lisäaineettoman ruoan ja luonnonkosmetiikan ekologiseen muotiin ja designiin. Tämä todella ON cocktail. Ei olekaan ensimmäinen kerta, kun samalla viikolla esiinnyn kahdessa hyvin erilaisessa mediassa.

Marraskuun Trendissä otan vastaan hienon kunnianosoituksen: lehden toimitus on valinnut 21 suomalaista naista, joita "tulee ihailla". Kun kuulin juttuun kuvattavan lisäkseni myös Sofi Oksasta ja Irina Björklundia tuli fiilis, että ehkä Trendin toimituksessa on erehdytty Noorasta, kun soittivat mulle. Mutta varmistettuani asian pari kertaa uskoin, että mut ne sinne halusi.

Trendi-lehti on reitannut minut 20 muun suomalaisnaisen kanssa Suomen ihailtavimmiksi naisiksi — kiitos Trendi!

Se, miksi tällaiselle listalle pääsin johtuu tietty pohjimmiltaan siitä, että intohimonani on aito meininki ja turhan scheissen välttäminen. Tästä puhun huomenna torstaina Kuningaskuluttajassa, jossa aiheena on oikea ja aito ruoka. Enpäs juontajavuosinani osannut ajatella, että minua haastateltaisiin joku päivä ohjelmaan. Kirjailija Shingler siis äänessä torstaina Ykkösellä, kello 19.30. Pääsette kurkkaamaan myös mun jääkaappiin :)

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Paljon onnea Noora! Itte tykkään tästä blogista senkin vuoksi, ettet ole kuitenkaan liian ehdoton asioissa, toisin kuin monet muut 'vihreät' blogit. Ja asiaa on aina laidasta laitaan, eikä saman toistoa. Nauti suosionosoituksista, olet ne ansainnut!

Iines kirjoitti...

Jee! Hieno juttu.

Sara-Aurora kirjoitti...

Hyvä Noora!
Vaikka en ole kanssasi aina samaa mieltä ja jotkut juttusi saattavat myös ärsyttää, niin olet kyllä tuonut vihreämpiä arvoja hyvin kuluttajien ulottuville ja pureskeltavaksi :) Tämähän taitaa ollakkin se päämäärä, ei nämä jutut leviä jos vaan kotona yksin jupisee!

Hane kirjoitti...

Tuleeko Kuningaskuluttaja joskus uusintana (mä en jaksa katsoa Areenalta pieneltä ruudulta uusintana)? ;)

Zepa kirjoitti...

Luin (kaupassa, syntinen minä), oli hyvää juttua! Oon niin pomo, koska tunsin naisista kaksi livenä - sut olen tavannut, ja Helene Auramo on muuten elämästä tuttu ihminen. :-)

Noora kirjoitti...

Voi kiitos Anne ja muut! Ja Sara-Aurora, juuri noin. Kiva kommentti sulta, kiitos! Hane: ohjelma tulee uusintana maanantaisin, tsekkaa aika Kunkun sivuilta: www.yle.fi/kuningaskuluttaja. Zepa:Sä olet mun pitkäaikaisimpia lukijoitani, se on kyllä mahtavaa, et oot ollu messissä näin kauan!!

Suositut tekstit