29.9.2010

Vyölaukku on trenssin kaveri

Vuosi sitten ompelijalla lyhennetty kirppistrenssi on ajaton suosikki. Trenssin vyö vaan on harmillisesti säälittävä kangaslirpake, joka on korvattava muilla vöillä. Tänään vetäisin kangasvyön tilalle vyölaukun.


Hassua ja kätevää. Vyölaukku on takin tapaan parin vuoden takainen kirppisbongaus. Hattu on muuten Coston mallistosta, ostin sen tammikuisessa ystävämyynnissä.

Coston tuttuun tyyliin, tupsun saa irti. Kätsyä.

Aijai, ihana syyspäivä!

4 kommenttia:

Larry kirjoitti...

Koin herätyksen. Olin aina käsittänyt vyölaukut crocseihin ja tuulipukuihin ja muihin kammotuskliseisiin verrattavina hirvityksinä, mutta tuo on ihan älyttömän tyylikäs :)

Tiia kirjoitti...

BLOGISSANI ON SINULLE TUNNUS! ;)

http://sivina.blogspot.com/2010/09/tunnus.html

Milla kirjoitti...

Aaks, onko siellä noin kylmä jo? Mä laitoin tänään ekaa kertaa päälle pitkähihaisen paidan. Sandaaleista en aio luopua vielä vähään aikaan :)
Coston lakit toimii ja toi irrotettava tupsu on aika hyvä idis, pitäiskö kopioida.. :)
Mähän voisin duunata sullekin talvimyssyn, käytän pääosin luomupuuvillaa tai kasvivärjättyä paksumpaa villaa. Let me know, mulla on aikaa täällä :)

Noora kirjoitti...

Larry: Kun pitää kato avoimen mielen, niin saattaa keksiä vaikka mitä uusia yhdistelmiä. En mäkään aamulla ajatellut, että yhdistäisin trenssin ja vyölaukun, mutta niin vaan kävi. Hassua.

Tiia:Kiitti!

Milla:Hei tee mulle myssy, joo mahtavaa!!

Suositut tekstit