1.9.2010

Salaattilounas@Korjaamo

Olen ottanut tavakseni vinkata teille hyvistä salaattilounaista. Korjaamon lounas tarvitsee blogauksensa!


Ensinnäkin Korjaamon miljöö on ihana. Puitteilla ei tosin ole juuri väliä, jos ruoka ei toimi. Korjaamon lounassalaatti onneksi toimii. Lounaansa saa itse koota lautaselle, hinta on kympin. Tarjolla on monia hyviä asioita, ja pari lisämaksullista bonusasiaa. Kympin hintaan kuuluu vegesalaattivalikoima, oma annokseni näytti tältä:

Punajuuri-fetajuusto -systeemiä, bataatti-oliivi -systeemiä, tortellineja, nuudeli-tofu -asiaa, ananasta, appelsiinia ja vihersalaattia sekä tomaatti-kurkku -osastoa. Tosi jees! Näiden lisäksi lisämaksua vastaan voi valita mm. lihapullia ja jotain muita, vähän "spessumpia" höysteitä. Tarjolla on myös leipää ja vähän jälkkärinamejakin. Muistaakseni tee ja kahvikin sisältyy hintaan, mutta tästä en nyt ole ihan 100% varma...

... ja jos mukana on lastenvaunut, toimii mestan mukulakivilattia erinomaisena skidin tainnuttajana. Ainakin mun tyttö simahtaa heti kun vaunut kolistelee mukulakivikatua pitkin.

8 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Korjaamo on hyvä paikka ja se Ratikkamuseo on isompien lasten kestosuosikki. Sateella mennään monesti sinne, kun pihalle ei viitsi.

Timo kirjoitti...

Jos haluaa vaan mahansa täyteen eikä miljööllä ole niin väliä niin Raxissa se onnistuu. Salaattipöytä 5,95e. Keitto, leivät ja juomat kuuluu hintaan. Syödä saa niin paljon kuin jaksaa.

Annika kirjoitti...

Suosittelen myös sellaisen paikan lounassalaattia (salaattibuffet) kuin Bank (sijaitsee muistaakseni Unioninkadulla)lounasaikaan ruokavaihtoehtoja on neljä ja niihin kaikkiin sisältyy kahvi ja jälkkäri + tietenkin leivät. Salaattibuffetin valikoima saattaa kyllä hieman vaihdella päivittäin. Joskus buffetissa on valittavana lihaa ja välillä buffet on enimmäkseen kasvispainoitteinen. Hinta pyöri muistaakseni 8 euron paikkeilla.

Gwenn kirjoitti...

Tuolla pikkuneidin vaunuissa oleva pallokuvioinen viltti näyttää samalta kuin vuoden 82 (oma vuosimallini) äitiyspakkauksen viltti. :) Onkohan kyseessä samainen viltti? :)

Noora kirjoitti...

Kiitti vinkeistä!

Noora kirjoitti...

Gwenn: On! Viltti on vuoden 1981 äitiyspakkauksesta. Miksei tollasia vilttejä — tai mitään vilttejä — oo pakkauksessa? Ennen oli kaikki paremmin :)

Gwenn kirjoitti...

Miulla on myös tuo viltti tallessa jälkikasvua varten. Se on ihan huippulaatua! Edelleenkin tosi hyvässä kunnossa, vaikka se on ollut minulla ja siskolla käytössä. :) Harmi tosiaan, ettei pakkauksessa ole enää vilttiä, koska se on hyvän kokoinen pikkuvauvavaiheeseen.

freddie kirjoitti...

Kiitosta vinkeistä! Lisää vinkkejä stadin keskustan alueen lounassalaatteihin löytyy blogista:
Salaattia Helsinki

Suositut tekstit