12.9.2010

New Love

Meikkaaminen on puhuttanut teitä lähiaikoina, joten jatketaan samasta aiheesta.

En meikkaa päivittäin, mutta silloin kun laitan naamaani jotakin, saa se mieluiten olla luonnonkosmetiikkaa. Ripsiväriä lukuunottamatta koko beauty bagin sisältö on jo sertifioitua — se on mun mielestä aikamoinen saavutus!

Etsin kauan sopivaa meikkivoidetta luonnonnkosmetiikan puolelta ja aloin lopulta käyttää Dr Hauschkaa, joka tuntui toimivan hyvin, mutta tiedättehän, kuinka parempaa ei kaipaa ellei paremmasta tiedä... Sain vinkin Couleur Caramelin meikkivoidestickistä, jonka ostin viime viikolla ja oi kyllä: SE ON MAHTAVA!


Mulla on tapana olla asioista niin innoissaan, että hehkutussanat on kauan sitten kokeneet inflaation, mutta sanon silti, että tuote on ihan super!! Se peittoaa toimivuudessaan jopa Biothermin meikkivoiteen, jota aikaisemmin uskollisesti käytin.

Parasta stickissä on se, että se on... no, stick. Levittäminen on helppoa, kamaa voi laittaa naamaan helposti vain paikoitellen (peitevoidetyyliin) ja lisäksi tuote sulautuu ihoon erinomaisesti.
Valitsin sävyn, joka toimii myös rusketuksen kadottua. Tykkään tosi paljon meikkivoiteen koostumuksesta. Se ei ala näyttää iholla jauhoiselta tai hikiseltä, niin kuin valitettavan moni muu luonnonkosmetiikkameikkivoide, joita olen ihmisten naamoilla nähnyt. Ja bonukset pahvipakkauksesta!

... kysytte kuitenkin: ostin itse tuotteen Ekoego-kauneushoitolasta. Myös Uudenmaankadun Edenin puutarha ja Hakiksen Ekolo myy. Ja näköjään esimerkiksi EcoBeauty-verkkokauppa.

9 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Ai? Mäkin käytän Biothermin meikkivoidetta, koska se on toistaiseksi paras :-) Uskaltaisiko tuota kokeilla joskus, hmm? Luonnonkosmetiikasta ei ole vielä tullut vastaan hyväksyttävää meikkivoidetta... käytettäviä, kyllä, mutta ei niin hyviä kuin B.

Little M kirjoitti...

Mulla on käytössä hauskan voide ja kaipaisin välillä hieman enemmän peittävyyttä. Onkohan tämä vähän peittävämpää sorttia kuin hauskan? Näyttää ainakin siltä kuvissa. Vaikuttaa näppärältä!

Roskilda kirjoitti...

Täällä toinen stickin vannoutunut fani. Mineraalimeikki"voiteet" näyttivät mun kasvoilla jotenkin liian hehkuvilta tai vaihtoehtoisesti jauhoisilta ja muut luomumeikkivoiteet ärsyttivät herkkää ihoa. CC stick on parhautta ja bonuksena vielä tosi nopea laittaa.

Katja kirjoitti...

Lahdesta Couleur Caramelin -tuotteita saa ostettua Kyllä Huomiselle-liikkeestä, Mariankatu 17 :)

Tiia kirjoitti...

Tämä nyt ei ihan tähän postaukseen liity, mutta mun on pitänyt yrittää muistaa kysyä sinulta tätä jo hetken. En ole varma, oletko tästä joskus jotain jo maininnut, mutten nyt ainakaan huomannut, oletko kirjoittanut blogissasi luonnonmukaisesta pesuaineesta, joka sopisi uunin pesuun? Luin netistä, että esim. Lumme -sarjan yleispesuaine sopisi, mutta ajattelin kysellä, onko sinulla (tai kellään muulla, joka tätä lukee) vinkkejä johonkin toimivaan ja tehokkaaseen pesuaineeseen, joka ei sisältäisi kamalasti ylimääräisiä haitallisia kemikaaleja? Uuni on nyt siinä kunnossa, että se on pakko puhdistaa, enkä haluaisin tunkea samaan tilaan syömäni ruuan kanssa mitään älyttömän tujuja myrkkujä. Siltä ainakin perus uuninpesutuotteet tuntuu.

Coco kirjoitti...

Hei Noora!

Tämäkään kommentti ei nyt tähän postaukseen liity, mutta muistan kuinka joskus aikoja sitten annoit täällä blogissasi haasteen oman hiusvärin takaisinkasvattamisesta. Haasteesi otettiin silloin aikanaan vastaan ja nyt haluaisinkin kertoa sinulle, että tulosta voipi käydä katsastamassa omassa blogissani. Kiitos Noora tuosta haasteesta ja muistakin postauksistasi! Olet ollut kyllä todellinen innostaja.

anni kirjoitti...

Oi, suosikkini! Couleur Caramelin meikkipuikkoon on ihastunut toistaiseksi jokainen, jolle olen siitä vinkannut :) Aivan ihana koostumus.

Pelakuu kirjoitti...

Minäkin voin yhtyä tuon meikkivoidestickin kehujien joukkoon. Häämeikkini tehtiin taannoin kokonaan (paitsi ripset) Couleur caramelin tuotteilla. Meikki kesti hyvänä koko päivän, peitti sopivasti, mutta ei tuntunut ollenkaan raskaalta. Kovin kuivaihoisille tuo stick ei oikein sovi, sillä se tuo kuivuuden helposti esille. Aion siirtyä vähitellen vanhojen tuotteiden loppuessa kokonaan näihin meikkeihin.

Kiitos Noora vielä aivan mahtavasta blogista!

Bambi kirjoitti...

En tiedä, mistä johtuu, mutta omalla ihollani meikkivoidestick nimenomaan näyttää jauhoiselta. Lisäksi se on jotenkin turhan rasvaista, vaikka minulla onkin pintakuiva (ja poskista e-rit-täin kuiva) sekaiho. En tiedä, onko minun stickissäni jotain vikaa, mutta itse ainekin tuntuu jotenkin rakeiselta - iholle levittäessä tuntuu karhealta...? Onko stickini pilaantunut??

Suositut tekstit