29.9.2010

Mehu on trendi

Joskus oli tyylikästä kävellä noutokahvi kourassa, ei ole enää. Nyt pätee mehuhommat. Musta on oikeasti huvittavaa, kuinka isoksi ilmiöksi smoothiet ovat muuttuneet. Helsingin keskustassa näitä trendijuomia saa useimmista kahviloista — jopa vaatekaupasta! Nimittäin Jani Toivolan The Greendressissä on nykyään baaritiski, The Greenshake. Mut kutsuttiin uuden smoothiebaarin avajaisiin, mutten päässyt paikalle, enkä ole ehtinyt testata mestaa vielä, joten kokemuksia paikasta en omaa, laittakaa te reittausta blogauksen perään jos olette testanneet! Uudistunut Greendress löytyy nykyään Erottajalta.

14 lokakuuta aukeaa taas yksi uusi mehubaari, kun Kampin Ruohonjuuri avaa tiloissaan omansa. Jänskää. Mä juon nykyään smoothieita paljon, mutta lähinnä kotona. Kuvan minttu-ananas -smoothien reseptin löydät täältä.

Psst... Laittakaa omia suosikkipaikkojanne blogauksen perään: mistä saa mielestäsi parhaat smoothiet?

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mustikka-puolukka-soijamaito(tai kauramaito)-banaani-hunaja-seesaminsiemen-cocktail on oikein maukasta.

Heidi kirjoitti...

Oho, luin hieman pikaisesti tuon kysymyksen, kysyitkin hyviä paikkoja, etkä smootheja. :)
No, Oulussa mehubaareja ei valitettavasti vielä ole. Toivottavasti joku päivä tulisi.

Maria kirjoitti...

Kommentti Green smoothiesta: join sellasen jossa oli muistaakseni Acaita, banaania ja jugurttia. Hyvää oli : P

On myös lehtiä (muoti ainakin) ja esim ekokosmetiikasta kertova kirja siellä luettavissa.

Kristiina kirjoitti...

Greenshake oli ihana! Maistelin siellä jokin aika sitten sellaista smoothieta, jossa oli hamppua. Nam! Ja kaikki saa myös vegaanisena, jee! (ja useita on myös valmiiksi vegaanisina)

rva W kirjoitti...

Heidi: kyllähän kysymyksen "mistä saa parhaat smothiet" voi ymmärtää niin että mistä raaka-aineista :D Itse ainakin kaipaisin vinkkejä ja vaihtelua iänikuiseen jugurtti-banaani-puolukka/mustikka-linjalleni...

Eikö Hakaniemen hallissa ole nykyään joku mehubaari? En ole itse testannut, ainoastaan jostain lukenut juttua.

Noora kirjoitti...

Sekä reseptit että paikat käy :) Tarkoitin lähinnä fyysisiä mestoja siis. Itse olen saanut hyviä smoothieita (maidottomia ja sokerittomia siis) esim. Aleksin La Torrefazzionesta, Hakiksen hallin mehubaarista, Canelista ja.. hmm.. ehkä Helsingin smoothiekokemkseni olivat siinä.

marsu kirjoitti...

Greenshakessa on ihanat smoothiet ja mainiosti valinnanvaraa!

Pieni kehitysehdotus tuli vaan mieleen... En tiedä onko Greenshakessa mahdollista saada juomat lasiin kun nauttii paikan päällä, mutta tälläinen oisi mahtavaa. Nimittäin viime kerralla kun nautin juomani paikan päällä sain sen muovimukiin...

Maria kirjoitti...

Greenshakesta jäi kyllä hyvä maku, mietittiin yhdessä että mikä hieman nälkäiseen oloon olis hyvä ja päädyttiin Sunny Vanilla-nimiseen smoothieen. Ainut pienen pieni miinus siitä että se vaniljaprotsku maistu vähän läpi, mutta vähät mä siitä, herkkua silti! :) Canelista sain myös oikein maistuvan smoothien. Hakaniemen kauppahallin mehubaarissa testailin mehun, jossa oli ainakin porkkanaa ja vehnänorasta ja sekin oli hyvää!

Ihanaa, että Helsingistä alkaa löytyä paljon vaihtoehtoja ja kiva kuulla, että Ruohonjuureen tulee omaansa, siellä kun tulee käytyä lähes päivittäin!

Ally kirjoitti...

Shasa löytyy Jyväskylästä ja Tampereelta. Luomusmootila, josta saa myös ihanaa raakasuklaata! Namnam.

Suositut tekstit