16.9.2010

House of Ecoilua

Piipahdin eilen uusimustalaisten kanssa House of Econ muoti-illassa havaitsemassa, että Suomen ekomuoti ja -designskene kehittyy hyvää vauhtia!

Tarjolla oli mm. muotia, ruokaa, kosmetiikkaa ja vintageakin. Bongasin monta kiinnostavaa merkkiä ja asiaa (lisää nistä myöhemmin), yhtenä parhaista nämä Vieton ylijäämämatonkuteista valmistetut huivit.

Minä ja Katja tartuimme oitis huiviläjään, ja ostimme molemmat omamme, Katja vihreän ja mä harmaan. Ihan mahtava!

Kiinnostava merkki on myös Sanna Rinne, painakaa mieleenne... Ja suosittelen tutustumaan Uuden Mustan ihanan tyyliniekan, Hertan uuteen blogiin nimeltä Mind maps!

Nyt nokka kohti Saloa. Olette ehkä huomanneet, että blogissa on syyskuun ajan ollut aina loppuviikosta hiljaisempaa. Suuntaan taas tänään tieni Varsinais-Suomeen, joten vastailen kommentteihin ja uusia blogauksia luvassa parin päivän tauon jälkeen.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tästä tuli mielen, että Suomessa on alannut nyt myös ekologisten huonekalujen tuotto! Pohjanmaan kaluste nimittäin toi hiljattain markkinoille ekosohvan.
Jos (ja luultavasti kun) kysyntää on, firma kaiketi ymmärtää laajentaa muutakin tuotevalikoimaansa vihreään suuntaan.

http://www.luontoliving.com/

Milla kirjoitti...

Heihoi, lahjoitin sulle prenikan, käypä tsekkaan!
http://www.nipponen.blogspot.com/

Syksyä Suomeen!

Hertta kirjoitti...

Kiitti Noora imartelevista kehuista! Nyt on pitääkin laittaa mind maps ruotuun, kun kerran suosittelit :)

Noora kirjoitti...

Kiitti Marika vinkistä!! Ja kiitos Millalle ja terkkuja sinne kauas! Vastaan haasteeseen :) Ja Hertta: sua seurataan nyt ahkeraan, keep on blogging!!

Suositut tekstit