15.8.2010

Smoothie@Flow

Lupasin tyypätä Flowssa Timon smoothiekojun ja Merkkarin vegelihiksen. Toteutin vain 50% lupauksistani, sillä en yksinkertaisesti ehtinyt suorittaa sitä massiivista jonotusprojektia, jonka vegelihiksen saaminen olisi vaatinut. Onneksi Merkkari kertoi, että tuotetta saa myös Flown jälkeen, joten ehkä palaamme tähän paljon puhuttuun vegaanilihapiirakkaan vielä...

Lihis siis jäi, mutta smoothien sain. Aika suloiselta kokilta vieläpä :) Timo heitti Flowssa keikan K-X-P:-bändinsä kanssa, ja muun ajan mies väänsi festariväelle pirtelöä. Herttaista.

Imaisin CocoVin ständillä raakasuklaapirtelön ja vannon, että vaadin Timolta reseptin ja teen tätä kotonakin, herkkua! Tärkeä osa makua oli suola, jota en itse ole koskaan smoothieihin hoksannut lisätä. Mutta mitä suolaa smoothieihin kandee laiittaa ja kuinka paljon? Tähän palataan myöhemmin.

Läksin festaroimaan ilman kameraani, joten Flown kuvasaldoni on vaatimaton. Onneksi täältä löytyy paljon kuvamatskua. Hajoamisherkkä kamera ja M.I.A.n keikka eivät vaan sopineet yhteen, joten päätin skipata tallennusvehkeeni ja mielummin kreisibailata eturivissä yhden suosikkiartistini tahtiin. Harmi vaan, että M.I.A oli mulle pettymys — kaveriporukassa tosin oltiin myös päinvastaista mieltä, ja keikkaa pidettiin erinomaisena. Njääh.. Vaikka naisen energia on mah-ta-vaa, nähtiin sitä musta eilen vain vähän (tuntui, että M.I.A. oli delegoinut yleisön villiinnyttämisen isoksi osaksi tanssijoilleen), eikä keikka ollut lainkaan yhtenäinen paketti, vaan meno tökki välillä ihan kummallisesti. No, nää on vaan mun mielipiteitä, petyn usein livenä artisteihin, ehkä odotan liikaa. Voi olla.

M.I.A. oli silti mahtava nähdä ja Flow oli muutenkin varsin jees. Festareiden ruokatarjonnasta olisi voinut kirjoittaa enemmänkin, mutta kun mä keskistyin enemmän ystäviin ja musaan kuin safkaan, niin en voi. Sorppa. Jonkinlaista ruokatarjontareittausta löytyy onneksi esim. Fakta ja Farfallesta.

11 kommenttia:

ninni kirjoitti...

oho paljon lukijoita , ei kommenttia ? hyvaa marian paivaa

Noora kirjoitti...

Ninni:Mun blogissa ei voi kommentoida anonyymisti, se karsii kommentointia.

bubble kirjoitti...

Ooh, pirtelöohjetta odotellessa! Mulla meni valitettavasti smoothiet tällä kertaa ohi, sen sijaan Nakki Tehtaanmyymälän vegehodari (Villa Lobos) tuli testattua ja se oli aika helkutin makoisaa.

aino kirjoitti...

Mua jäi Flow'ssa harmittamaan todella paljon se etten kerenny maistamaan sitä vegelihistä.

t. takkutukkainen tyttö takaasi M.I.A.:n keikan alusta :>

Tiia kirjoitti...

Samat pirtelöt tuli kiskaistua eilen, ja oli kyllä huippua! Minä en tietenkään tajunnut kysellä niitä ainesosia. Banaanin tosin tunnistin itsekin, mutta sillä tiedolla ei ehkä kovin pitkälle pärjää...

Mi kirjoitti...

Täälläkin tykättiin smoothieista ja esityksistä, vaikkakin tungos ja ahdisti. M.I.A:aa katsottiin keskellä tungosta, edessä seisovan ponihäntä suussa ja vieressä olevan tupakka nenän vieressä. Että ihmiset kehtaavat tupakoida noin ahtaassa tungoksessa!

Bongasin sinut alueella. Pahoittelen jos tuijotin pitkään - minulla on pieni kasvosokeus ja piti kovasti miettiä kuka olet. Olit niin hehkeän näköinen :-)
t. huiskulaan nojaillut tyttö

viv kirjoitti...

Moi,
komppaan sua: raakasuklaapirtelö oli herkkua ja M.I.A karsee pettymys. En voi tajuta miten jengi hehkutti keikkaa niin paljon, mietin jo et olinko samalla keikalla ollenkaan :) Mutta onneks Flow oli täynnä muita mahtavia keikkoja ja ihania artisteja!

Toni kirjoitti...

Tuosta smoothie reseptistä hieman, siellä oli mixerin vieressä jonkinlainen lista ainesosista, jota yritin vilkuilla parhaani mukaan. Ainakin seuraavat taisi olla listalla.

Banaani
riisimaito
raakakaakao
taateli
hamppuöljy
suola

ja sitten taisi olla ihan jäätä mukana kanssa.

En nyt mene vannomaan että muistan täysin oikein, mutta noilla voi ehkä kokeilla itse tehdä jotain vastaavaa.

Ja yritä Noora saada ongittua se oikea versio niin pääsee taas nauttimaan tosta mahtavasta shakesta.

Noora kirjoitti...

Mi:Flowssa mulla oli ekaa kertaa sellainen olo, että porukka tunnistaa vähän laajemmassa mittakaavassa mun naaman, hassua :) Ei se toki haittaa, mutta on vaan mulle uutta. Vaikka olenkin juontanut Kuningaskuluttajaa, jolla oli sentään satojentuhansien katsojaluvut, ei mua oikeastaan tunnistettu silloin missään (tosin en oikein tainnut liikkua Kunkun kohderyhmän parissa, hehheh). Hauskaa siis, eikä haittaa ollenkaan.

Toni:Joo, jotain ton suuntaista se taisi olla! Ongin reseptin ja laitan tänne :)

Mi kirjoitti...

Noora: No hyvä ettet häiriinny. Mun mies aina sanoo, että mulla on tapana tuijottaa ihmisiä silmät mollottaen. Ja minä kun luulen katsovani ohikulkijoita vaivihkaa... :-S
Sulla on loistoblogi! Vaikka et babyblogia halua, olisi silti kiva kuulla enemmän kemikaalittomasta vauvaelämästä.

Mi kirjoitti...

...jatkoa edelliseen. Siis ihan omasta mielenkiinnosta johtuen, vaikkei omia lapsia (vielä) olekaan. Täällä vauvatoiveita elätelty alkuvuodesta asti, mutta mitään ei vielä tapahtunut. Vielä uskallan olla toiveikkaana.

Suositut tekstit