12.8.2010

Puss puss

Madara on Ecocert-sertifioitu sarja, josta onkin jo ollut mainintoja netissä ja blogeissa siellä täällä. Madarassa on moni homma kohdallaan, ja tulette saamaan kasvojenhoitosarjan reittauksen omassa blogauksessaan, mutta nyt keskitytään Madaran huulirasvaan.

Mä en ole "huulirasvakoukussa" ja käytänkin huulirasvaa tosi satunnaisesti. En siis varsinaisesti olisi tarvinnut ecolips-huulivoidetta oikestaan mihinkään, mutta testattuani sitä Ekolossa, oli se vaan pakko hankkia.

Madaralla on huulivoiteita on itseasiassa kaksi: pehmentävä huulivoide ja uudistava huulivoide. Itse ostin ensimmäisen. Tuote on notkea (öljymäinen hyvällä tavalla), levittyy helposti ja tuoksuu herkulliselle. Se tekee huulista ihanan kostean ja pussattavan näköiset, eikö?


Huulivoide koostuu suomennetun tuoteselosteen mukaan vain kolmesta raaka-aineesta: kehäkukkaa, kamomillaa ja tyrniä. Jostain syystä koko tuoteselostetta ei ole käännetty. Englanniksi INCI-lista on nimittäin paljon pidempi. Hassua. No oli miten oli, on tuotteen raaka-aineista 100% luonnonkosmetiikkaraaka-aineita ja 67% luomua. Riittää mulle. Tätä huulille, niin kelpaa pussailla. Hinta oli 11,50 euroa, katsotaan kuinka kauan tuote kestää.

... ja näillä huulilla pussaisin nyt Veitolan Mariaa, jos voisin, koska hän soittaa Radio Helsingissä niin mainiota musaa. Kiitos Maria!

3 kommenttia:

HaLo kirjoitti...

Täällä myös hyväksi havaittu nuo Mádaran tuotteet! Tuon huulivoiteen tuoksu on syötävän hyvä ja huulikiillot on mun mielestä aika kivat :)

Lähden huomenna kahdeksi päiväksi katsastelemaan Mádaran tehdasta ja luomuviljelmiä Latviaan. Mun blogissa sitten lisää juttua aiheesta :)

Noora kirjoitti...

Ja koska huulimeikit oikeesti tulee isoksi osaksi syötyä, on ihan jees, että se on luonnollista kamaa :)

.. ja linkitän ehdottomasti blogiisi kun teet raporttia. Jännää!

Bambi kirjoitti...

Nyt ihan off topic: Oletko Noora kuullut koskaan sanasta luonnonhygienia? Luin Harvey & Marilyn Diamondin kirjan Elämäsi kuntoon. Se oli hyvin mielenkiintoinen kirja. Suosittelen tutustumaan!

Suositut tekstit