18.8.2010

Pettymys

Äh. En olisi halunnut pettyä, mutta Galleria Keitaan lounassalaatti oli ihan kamala pettymys. Hehkutin vastikään, että paikasta saa sekä lounasta että brunssia, ja keittolounas olikin ihan ookoo, mutta lounassalaatti...

Se näyttää hyvältä, mutta maku valitettavasti puuttui. Lautasen vasemmassa yläkulmassa on riisiä, keskellä kikhernemuhjua (se oli ihan jees) ja oikealla linssejä (ei mitään makua). Salaatti, kurkku ja tomaatti maistuivat tuoreelle ja hyvälle, mutta tofu (lautasen vasen alareuna) oli ihan kamalaa. Luulen, että se oli jopa vanhaa. Leipä näytti hyvälle, mutta koska en syö vehnä-hiiva -cocktailia, en voi antaa makuarviota.

Gnääh. Toivottavasti paikka petraa, ja alkaa maustaa salaattinsa paremmin. Galleria Keitaan konsepti kun on muuten jees ja sijaintikin mitä mainioin.

9 kommenttia:

Miss Bambi kirjoitti...

Ulospäin näyttää kyllä herkulliselta! Mutta ulkonäön lisäksi olisi ihan kiva jos ruoka myös maistuisi joltain... ;)

Katri kirjoitti...

En vaan ymmärrä, että tänä päivänä tarjotaan vielä salaattina lehtisalaatti-kurkku-tomaatti-komboa... niin tylsää! Kyseistä ravintolaa en tunne, mutta ilmeisesti kyseessä on kuitenkin kasvispainotteinen paikka. Luulisi olevan enemmän mielikuvitusta.. Ja toisaalta, myös perussalaattiin saa helposti lisättyä makua.

韩娜 kirjoitti...

Mietin itsekin samaa, varsinkin lehtisalaatti ja kurkku aina "särähtää" ruokakorvaan, salaatin ravintoarvot kun saisi kattoon ihan vain vaihtamalla lehtisalaatin pinaattiin, joka toki on kalliimpaakin.

Noora, ei liity tähän, mutta ajattelin kuitenkin vinkata eilen Teemalta tulleesta dokkarista, "Yli-ikäinen 35-vuotiaana?", jossa pysäyttävästi vaahdotaan samasta aiheesta kun Kempparissakin keväällä eli modernista naiskuvasta, naistenlehtien kuvien käsittelystä, kosmetiikkateollisuudesta ja kauneusleikkauksista. Olin aika sanaton pätkän lopuksi.

http://areena.yle.fi/ohjelma/941af60851fb58a8cc306c01a949c317

Iines kirjoitti...

Mitä?!!! Maustamatonta tofua ja linssejä keitettynä ilman mitään. Wtf. Tossa kombossa ruoka käsitetään vain polttoaineensa eikä lainkaan makunautintona :/. Toi vois olla jonku lihansyöjän käsitys vegeruoasta.

Tosta dokkarista: Toi oli toka tai kolmas kerta ku nään tv:stä naisten alapääleikkauksista ja se on HIRVEINTÄ mitä oon koskaan nähnyt tv:ssä. Siis kerta kaikkiaan murhaavan RAIVOSTUTTAVAAAAAAAAAAAAAARGHHHH.

menninkäinen kirjoitti...

Komppaan tuota viimeistä kommenttia täysin! Enpä olisi osannut ajatella, mihin kaikkeen omassa kehossa voisinkaan olla tyytymätön. Ja hieman kaksinaismoralistiselta tuntuu tuon dokumentin valossa kauhistella länsimaisesta näkökulmasta tyttöjen ympärileikkauksia (vaikka olenkin ehdottomasti niitä vastaan!). Paljonkohan tuntoa tuon operaation jälkeen mahtaa olla jäljellä?

Tuon dokumentin katsomisen jälkeen ei tee mieli myöskään ostaa yhtäkään kauneus- tai muotilehteä. Ne, joita olen viime aikoina ostanut, ovat olleet niin täynnä kosmetiikkamainoksia, että tuo väite siitä, että lehdet ja kauneusteollisuus ovat samaa kokonaisuutta, ei tunnu mitenkään kaukaa haetulta.

Tuntuu, että elämme kummallista virheettömyyden ja täydellisyyden tavoittelun aikakautta täysin hassuin kriteerein. Miksiköhän niin on?

Chez Jasu kirjoitti...

Jos kurkkua ja tomaattia on jostain syystä pakko tarjota salaatissa, niin voisi ne edes leikata jotenkin mielikuvituksellisemmin. Vaikka diagonaalisesti. Paljon mielenkiintoisempi, eikä maksa yhtään enempää.

Nelle kirjoitti...

olen niinsanottu sekasyöjä, mutta otin tuossa taannoin vastaan haasteen kokata vegaaninen ruoka joka maistuisi myös meidän sekasyöjäperheelle. Ei kyllä tulisi mieleeninkään tarjota maustamatonta tofua ja salaattia ;)

Noora kirjoitti...

Aivan samaa mieltä kurkku-tomaatti-salaatti -asiasta!!! Ja ne TOSIAAN voi leikata mielikuvituksellisemmin, hyvä Chez Jasu!

... ja mitä tulee tohon naisasiaan, hyviä kommentteja. En ole nähnyt pätkää vielä, koitan ehtiä katsomaan.

Eeva kirjoitti...

Hm... Minusta kurkku ja tomaatti, salaattikin, on ihan ok pohja, jos perussalaattiannoksen haluaa syödä. Pinaatti oli kyllä hyvä vinkki, kuka siitä mainitsikin... En ihan ymmärrä, miksi kritisoidaan salaatin käyttöä lounassalaatissa.

No, mutta itse teen yleensä kastikkeilla ja mausteilla parhaani, jos ravintolassa saatu annos on mauton... Galleria Keidas varmaan ottaa tästä joka tapauksessa opikseen ja maustaa vastedes tofut ja papumöhnät vähän paremmin... Toivon niin, koska itsekin kannatan tuota lafkaa täysin sydämin. :)

Suositut tekstit