31.8.2010

Luomukookosöljyä hiuksiin?

Hoi kaverit! Muistan useammankin teistä kertoneen, että käytätte luomukookosöljyä hiustenhoidossa. Kertokaa mulle miten?! Itse olen käyttänyt kookosta about kaikkeen muuhun, mutta nyt ois hiusten vuoro. Help!

10 kommenttia:

OMA kirjoitti...

No, esim. hierot öljyä hiuksiisi tunti-pari ennen suihkuun menoa ja sitten peset hiukset normaalisti.

Tai hiusten pesun jälkeen voi sipaista kuiviin hiuksiin vähän kiiltoa tai latvoja suojaamaan.

HaLo kirjoitti...

Itse levitän pyyhekuiviin hiuksiin öljyä silloin tällöin. Hieron käsien välissä n. 1/2 tl kookosöljyä ja käyn kevyesti latvat läpi (jotta eivät heti näytä taas rasvaisilta).

Katja kirjoitti...

Jos meni ohi niin Hertta testaili tätä kesällä. Mutta teillä on kyllä vähän erilaiset hiukset.. :)

divagoesgreen kirjoitti...

Mä hieron päänahkaani 3-4 kertaa viikossa teelusikallisella kookosöljyllä noin 5 min. Sitten levitän loput hiuksiini ja pesen illalla pois! :-)

ainos kirjoitti...

Ja meidän 2,5-vuotiaan neidin kiharat saa ojennukseen ja rutikuivat talvihiukset kauniiksi, kun levittää ensin kookosöljyä omiin käsiinsä ja sitten lapsen hiuksiin. Määrän pitää vaan olla ihan ihan pieni. Eipä tule ainakaan mitään outoja kemikaaleja lapsen päänahkaan!

Riikka kirjoitti...

Joko edellisten tapaan naamiona hiuspohjaan ja koko tukkaan silloin tällöin ennen pesua ja yleensä pesun jälkeen latvoihin jätettäväksi latvasuojaksi. Pitkät, luonnonkarheat ja vaalennetut hiukset tykkää, eikä jää yhtään rasvaiseksi :)

Zepa kirjoitti...

Täällä kaikkea noista aina ku muistaa :-)

Sari kirjoitti...

Vahvalla naamiolla saunaan ja pesu santella. Vielä saunan jälkeen kevyt kosteutus. Todella raikas! Aamuisin kosteutus latvoihin. Eräs ystävä pesee päivittäin tällä. Takkutukkien pelastus! Lyhyihin hiuksiin pienet määrät riittävät!

Aivan loistava, meillä on suorastaan buumi menossa tuotteen kimpussa.

Noora kirjoitti...

Kiitti tyypit. Mä testaan..

Noora kirjoitti...

.. mutta siis Sari: miten sillä voi PESTÄ? Eikö se jämähdä hiuksiin? Ja mitä peseviä ainesosia öljyssä on? Kait tätäkin pitää vaan testata että tajuaa.. Jännää.

Suositut tekstit