6.8.2010

Lunch and brunch

Galleria Keidas on mainittu blogissani ennennkin, mutta nyt pukkaa uutista: Kurvista Flemarille muuttaneesta luomukahvilasta saa maanantaista lauantaihin lounasta ja brunssia. Ja kaikki on luomua. Tässä alkaa jo olla berliinimeininkiä, wuhuu!


Flemarin pieni ja huomaamaton luomukeidas on potentiaalinen mesta, jonka lounaassa kylläkin on vähän toivomisen varaa, mutta aika hyvää settiä sanoisin. Testasin ystäväni Maijan kanssa Keitaan 7,90 euroa maksavan keittolounaan, joka sisälsi inkivääri-papukeittoa, porkkana-kaali -salattia ja leipää.

Ei uskoisi, mutta yksinkertainen porkkana-kaali -salaatti oli tosi maukas. Keitto ei ollut omaan makuuni täydellinen, mutta ihan kelpo. Ruokaseurani sen sijaan hehkutti keittoa kovasti, joten kandee testata itse Keitaan tarjonta, kun osut Kallion Karhupuiston suunnalle.

Vaihtoehtona keittolounaalle on myös salaattilounas (alin kuva), sen testaan ensi kerralla. Ja ehkä on pakko maistaa paikan smoothieitakin — ja sitä brunssia!

Psst... Blogissa on nyt myös uusi kategoria: ulos syömään

6 kommenttia:

KatjaS kirjoitti...

Moi, Noora!

Oletko jo törmännyt Natuvive-sarjaan, jota apteekit ympäri maan ( esim. http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf?ObjectPath=/Shops/Eura/Categories/11/Natuvive) myyvät luonnonkosmetiikkana? Tuotteissa on silikonia, silkkiä, sodium laureth sulfatea sekä kussakin n. 15:ä muuta teknokemian tuotetta. Kaiken kukkuraksi tuotteet ovat puhdasta muovia.

KatjaS kirjoitti...

Heh, pakkaukset siis, vaikka eivätpä tuotteetkaan kaukana muovista ole. ;)

Anna kirjoitti...

Hei Noora, olisin kysynyt noista kuvassa näkyvistä Naturkindin luomurattaista: oletko ollut tyytyväinen? Meille on kanssa syntymässä esikoinen ja harkitsen samoja rattaita, olen käynyt niitä nyt muutamaan kertaan Pikku Hurmurissa testaamassa. Onko sinulla tullut käytössä mitään huonoja ominaisuuksia rattaissa vastaan?

Noora kirjoitti...

KatjaS:Ai, pitääpäs tutustua. Kiitti vinkistä!

Anna:Vaunuista tulossa pian postaus. Mutta lyhyesti: osta ne. Tosi hyvät vaunut!!

riip kirjoitti...

Kävin just viikko sitten lauantaina testaamassa aamiaisen, suosittelen sitä myös. Aamiaiseen kuului tee/kahvi, luomupiimää, banaania, hilloa ja mysliä, itsetehty iso leipä täytteenä salaattia, tomaattia ym. + tofua/mozzarellaa/juustoa.

Muutoin tosi jees, mutta mielestäni hinta kova suhteessa lounaaseen; 9,90e.

Roskilda Mousberg kirjoitti...

Oooh, tuollainen paikka Ouluunkin!
(Tuskinpa tulee...)
Ihanaa, että olet taas täällä! t. blogiisi addiktoitunut

Suositut tekstit