17.6.2010

Tilapäistä

Elämäni on parhaillaan taistelua (laskettua) aikaa vastaan. Tilanne näyttää tältä:

Ja näkisitte olohuoneen. Olisi kait sittenkin pitänyt pysyä siellä Torkkelinmäen työhuoneella. No onneksi tää on väliaikaista ja kirjaporojekti on loppusuoralla. Väliaikaista on myös tämä:

Raskaanaolossa on ollut mahtavaa se, että ruoka-aineallergiat (tai yliherkkyksiähän ne oikeastaan on, kun mulla ei allergioita juuri ole diagnosoitu) ovat helpottaneet, ja olen voinut syödä vähän mitä haluan. Ruotuun on näköjään vaan pakko palata, sillä kroppa on jo alkanut valittamaan vanhaan malliin. Hyvä niin, muuten musta varmaan tulisikin ihan jättimäinen ponttooni.

Olen viimeaikoina syynäillyt erityisen tarkkaan kauppojen jäätelövalikoimia, mutta mikä ihme siinä on, ettei soijajäätelömarkkinoille vaan tunnu tulevan mitään kiinnostavaa? Onko liikaa vaadittu, että joku valmistaja kehittäisi herkullisen soijajäätelön, jota ei siis myydä litran pakkauksessa, vaan perinteisesti tikun nokassa? Kysyn vaan?

2 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Minä olen tykännyt muistaakseni tofulinen tuuteista, mutta en muista mitä nykyään soijana löytyy, kun vähemmällä jäätelönsyönnillä olen ollut.

annika kirjoitti...

Onhan Tofulinella ihania vaniljajäätelöpuikkoja, jotka on kuorrutettu tummalla suklaalla! Ja sama päärynäjäätelöllä, joskaan se ei omasta mielestäni ole kauhean hyvää. Melkein jokaisesta markettikokoisesta kaupasta taitaa saada noita puikkoja.

Suositut tekstit