8.6.2010

Globe Hope Lasipalatsissa

Vinkki: Globe Hope on avannut oman putiikin Lasipalatsiin. Poikkesein paikassa nopsasti viime viikolla, ja vaikka osa kaupan tarjonnasta oli ihan kivaa, taisin kuitenkin ihastua enemmän kaupan sisustukseen kuin myynnissä olevaan kierrätysmuotiin...

Globe Hope on selkeästi yksi vahvoista suunnannäyttäjistä mitä tulee suomalaiseen kierrätysmuotiin, mutta mun makuun moni tuote näyttää liikaa kierrätetyltä. Nämä tyynyt ja laatikot ottaisin tosin kotiin koska tahansa, mutta ainakaan säilytyslaatikot eivät tainneet olla kaupan.

Vanhoista mainoslakanoista tehdyt tuotteet on aina hauskoja ja uniikkeja, niin myös kuvan pieni laukku. Mulla vaan tökkii Globe Hopen tuotteissa sama kuin muissakin, joissa brändin nimi on liian selvästi näkyvissä: eikö merkki voisi olla piilossa? No makukysymyksiä nämäkin...

Hienoa jokatapauksessa, että Lasipalatsi on selvästi alkanut profiloitua ekologisen ja kestävän ajattelun suuntaan, mahtava juttu.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Noita laatikoista saa Varustelekasta Vihdintien varresta. Hinta muistaakseni 25 tai 30 e.

Iines kirjoitti...

Ja GH:n postissa yli euron maksavat postikortit näyttävät logon takia ihan ilmaiskorteilta, joten sellaista ei välttis viitsisi "lahjakorttina" antaa. Kiva idea, että postissa myydään niitä postisäkeistä tehtyjä kasseja, mutta 30e kassista, joka muistuttaa Ikea-kassin matskua, on ihan liikaa. Sääli jos floppaa.

Suositut tekstit