6.6.2010

Farkkusohortsit 2010

Kaikilla tuntuu nykyään olevan lyhyet, vähän väljät, kulahtaneen siniset farkkushortsit, jotka näytti kivalta kun ne ei vielä olleet univormu. Vanhoista mustista farkuista saa helposti kesänmentävät näin:

Kuva: oaknyc.com

... vielä kun sais noi sääret...

Kuvan shortsit maksaa Oak´n nettikaupassa 146$, mutta eihän tollasia nyt tarvii ruveta tilaamaan. Sakset kouraan vaan!

8 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Mahtava projekti kaikille farkunjämille, koska niitä kasaantuu aika ajoittain. (en uskalla näyttää tuota postausta miehelle, koska se on rakastanut aina kulkea HYVIN risaisissa farkuissa. Ei, hänellä ei ole tuommoisia silosääriä.)

Vielä kun linkkaat, että mistä saisi tuommoiset sääret tai sitten sen personal trainerin :D

Noora kirjoitti...

berenike: lupaan kertoa heti kun tollsia sääriä kaupataan jossain...

Kristiina kirjoitti...

Ihanat farkut! meikäläinen ottaa vinkistä vaarin. Thänks Noora! Ihanaa, että laitat välillä diy vinkkejä, vakavamman asian väliin keventämään.

Sinja kirjoitti...

Jostain syystä oon aina ajatellut, että pillifarkuista ei voi tehdä shortseja, mutta tää kuva kyllä romuttaa senkin käsityksen :) Vielä kun löytyisi tollaset korkeavyötäröiset! Täytyy lähteä metsästämään kirpparilta.

Kiitos muutenkin tästä blogista. Taitaa olla eka kerta kun kommentoin, mutta myönnän että oon aivan koukussa sun resepteihin ja muihinkin vinkkeihin!

Noora kirjoitti...

Sinja:Kiva kuulla :) Joo pillifarkuista jos tekee, niin on parasta, ettei farkut oo ihan mikrominit, jottei reidet näydä liian lahkeisiin pungetuilta (pillit kun yleensä on reidestä aika tiukat) ja toi lahkeet reunan hapsutus auttaa myös shortseistatursuamisefektin välttämiseen...

Ina kirjoitti...

älkää nyt hullut noita luiruja ihastelko. tytöllähän on polvet paksummat ko reidet. ei ihan tervettä, että lumpiot pullottaa tuolla tavalla.

Noora kirjoitti...

Ina: Lähinnä fiilistellään säärten pituutta, luinen on meininki, olet oikeassa.

Noora kirjoitti...

Ina: Lähinnä fiilistellään säärten pituutta, luinen on meininki, olet oikeassa.

Suositut tekstit