22.5.2010

Vanhaa ja kaunista

Etsiskelen parhaillaan kirppareilta lipastoa, ja piipahdin eilen Kierrätyskeskuksessa. En löytänyt etsimääni, mutta ajattelin vinkata teille tästä:

Ihan mahtava 50-luvun sohva ja nojatuoli. Kankaat olivat todella moitteettomassa kondiksessa ja hinta tosi jees: nojatuoli 40 euroa ja sohva 95 euroa. Ja sohva taitaa olla vuodesohva kaikenlisäksi. Nyt jos jollain on tarvetta, niin kipin kapin Kierrätyskeskuksee, superlöytö!! Sohvalle ei ole tilaa meillä, koska olohuonettamme koristaa jo samankaltainen 50-luvun aarre, mutta tällaista meillä ei vielä ole:

Niin suloinen! Tuoli oli vähän repaileinen, mutta siinä ei ollut minkäänlaista ummehtunutta hajua, joka usein vanhoissa huonekaluissa on ikävä lisä... Mä niin haluaisin juoda teetä pikkurilli pystyssä tuollaisella istuen — jos meillä vaan olisi tuolikaunokaiselle tilaa. Yhyy.

...mutta Kierrätyskeskus, se on mahtava mesta se.

4 kommenttia:

miller plasma cutters kirjoitti...

It is better if I can understand what this all about!

Lotu kirjoitti...

Ooh miten upea sohva ja nojatuoli! Tuollaiset 50-luvun kalusteet on vaan niin paljon hienompia kuin nykyiset jättimöhkösohvat. Onneksi nuo istuinihanuudet on Helsingissä, ettei kiusaus saada niitä itselleen kasva aivan mahdottoman suureksi. Toivottavasti nuo löytäisivät kuitenkin hyvän ja arvostavan kodin jostain.

Tuo kukkatuoli toi mulle välittömästi mieleen teen ja skonssit ja Englannin maaseudun :)

Linda kirjoitti...

Missä kierrätyskeskuksessa?

Linda

Noora kirjoitti...

Miller: I´m sure :)

Lotu:Joo, Englannin maaseutu it is!

Linda: Helsingin kierrätyskeskus, Sompasaarta taitaa olla, siinä ennen Arabiaa...

Suositut tekstit