24.5.2010

Väliaikatietoa...

Tiedoksenne, että viime lauantain Uusi Musta! -ohjelma ilmestyy kyllä Areenaan, mutta tällä hetkellä ohjelmaa ei vielä voi kuunnella, koska Areenassa on joku häikkä viikonlopun ohjelmien osalta. Infoan siis heti kun kosmetiikan kemikaalit -jakso on kuultavissa.

Oli meinaan aika hitsin tiedontäyteinen 103 minuuttia. Kosmetiikan raaka-aineita imeytyy verenkiertoon, kosmetiikan raaka-aineiden ympäristövaikutuksista on marginaalisen vähän tietoa, luonnonkosmetiikassakin voi olla riskiaineita (jopa hormonihäiritsijöitä) ja halpa voi olla yhtä hyvä kuin kallis — ja paljon muuta kiinnostava luvassa niille, jotka eivät vielä lauantain ohjelmaa ole kuulleet.

... ja voi häpäsy! Olen ruotinut läpi blogini vanhoja postauksia, ja vaikken vanhojen tekstien sisältöihin koskekaan, olen joutunut oikomaan aika hiton monta kirjoitusvirhettä. Niitä on ihan hillittömästi! Ärsyttävää. Tarvitsisin oman oikolukijan.

Ärsyttävää on myös se, etteivät joidenkin blogausten kuvat eivät enää toimi, ja ettei joihinkin linkkeihin ei enää pääse käsiksi. Kun ehtisinkin uusia edellämainittuja ja pitää koko palettia ajan tasalla...

2 kommenttia:

nuppineula kirjoitti...

"etteivät joidenkin blogausten kuvat eivät enää toimi"... niin mitä niistä kirjoitusvirheistä? ;>

mutta mitäs pienistä töppäyksistä, kun asia on niin kohdallaan!

mulla on valtavasti uusia mustia kuuntelematta areenalta, apua, niitä vaan kasaantuu. pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, kun ne kumminkin kiinnostavat.

Noora kirjoitti...

Nuppineula:No niissä onkin kuuntelemista :) Kandee olla tarkka: ohjelmat ovat netissä kukin vain 5 viikkoa!

Suositut tekstit