27.5.2010

Kesäsuosikki

Haikeaa... Jään pian äitiyslomalle ja vikaa reseptikoulua viedään tällä viikolla Uuden Mustan puolella. Joku sanoi ärsyyntyvänsä siitä kun aina puffaan UM:n sisältöjä täällä, mutta kun mä tiedän että ne saattaisivat muuten mennä teiltä ohi!

Katsastakaa siis ihan mahtava kesäresepti, joka valmistuu kuvan raaka-aineista 10 minsassa. Meri-Tuulin helppo gazpacho on ihan parasta (ja terveellistä) kesäruokaa!

12 kommenttia:

annepa kirjoitti...

Saattaisivat mennä meiltä ohi? Ne, jotka hauavat seurata Mustaa, seuraavat Mustaa samoin kuin ne jotka haluavat seurata Kempparia, seuraavat Kempparia. Ei silloin "mene mikään ohi". O_O RSS feed, anyone?

Sirpa kirjoitti...

Vähän samoilla linjoilla Annepan kanssa. Ne joita Uusi Musta kiinnostaa, varmasti seuraavat sitä. Ne joita se taas ei kiinnosta, eivät tarvitse sitä informaatiota täälläkään. Kyllä, on varmasti olemassa ihmisiä, jotka käyvät täällä, mutteivät pidä Uudesta Mustasta.

salme kirjoitti...

komppaan edeltäviä. mulla on molemmat suosikeissani blogilistalla ja tuntuu hieman turhalta lukea samat jutut kahteen kertaan. ymmärrän, että aluksi piti mainostaa myös uutta mustaa täällä, jotta lukijat löytävät sinne mutta sille tuskin on tarvetta enää. mitä jos vaikka lisäisit sivupalkkiin päivitettävän osion, jossa kerrottaisiin uuden mustan jutuista. noin niinku kompromissina...

Noora kirjoitti...

Ok. Tehdään niin, että lopetan puffaamisen.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle kyllä kelpais :) En meinaa muistaa nimittäin käydä tuolla toisella puolella :P

Tytti kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Annepa, Sirpa ja Salme. Molemmat on blogilistalla ja seuraan molempia, päällekkäiset sisällöt häiritsevät. Ja eiköhän lukijat ole jo niin valveutuneita, että asiat eivät noin vain mene ohi...?

Tiivi kirjoitti...

Sama juttu, voi seurata Blogilistalla ja Facebookissa jos tahtoo. Tilaan kaikkia, ja uudet päivitykset koskevat useimmiten samaa asiaa kolmesta eri lähteestä, joten ehkä vähän liikaa...

Suvi kirjoitti...

Tulin toistamaan samaa, RSS-feed kun tarjoilee molempien uutiset heti kun niitä tulee.

Ja kiittämään että et enää puffaile! :D

HaLo kirjoitti...

Ikävä tulee Uuden Mustan juttujasi, onneksi olet kuitenkin blogosfäärissä ja jatkat sillä aikaa tätä Kemppari ylläpitoa :)

Onnellista vauva-aikaa teidän perheeseen!

annepa kirjoitti...

Niin siis saathan kirjoitella omaan blogiisi mitä huvittaa, ei siinä. Mut turhaa se ton RSS:n takia on.

Ville kirjoitti...

Mä olen niin tumpelo etten osaa lisätä UM:n RSS-syötettä bloglines-lukijaan, jota käytän. Linkki ei jostain syystä toimi. Ilmoittaa: "No feeds were found. Please verify that the website publishes an RSS feed."

Notta kiittelen että on puffailtu.

Noora kirjoitti...

HaLO:Kiitos!!

Ville: Hmm.. Hyvä tieto. Mun pitää selvittää, mistä toi johtuu!

Suositut tekstit