28.5.2010

Kertismukin kuolema osa II

Ostin reilu vuosi sitten kesto take-away -mukin, joka onkin ollut päivittäisessä käytössä. Se ei tosin kulje mukanani minnekään, koska en harrasta muuta kuin pulloveden nauttimista lennossa, mutta olen käyttänyt mukia ahkerasti duunissa, ihan vaan teemukina.

Huomasin, että kauppoihin on alkanut ilmestyä samankaltaisia kertismukin korvaajia eri kuosein, tässä pari.


Musta olisi fiksua markkinointia, että eri kahvilaketjut teettäisivät omia kestomukejaan, omalla designillaan — juuri tällaisia silikonikannellisia, mukana kulkevia vaihtoehtoja — joita jengi sitten voisi trendikkäänä kanniskella mukana, kun kerran se tietyn kahvilaketjun brändin esitteleminen tuntuu olevan joillekin se tärkein juttu... Samalla ko brändi sais näkyvyyttä, ja ekoimago kasvaisi silmissä. Tai ehkä Starbucksilla jo onkin olemassa kestoversio take away -mukista? Jokatapauksessa, jos olet ahkera juomien mukanaroudaaja, kandee suosia pestäviä astioita sen sijaan, että aina ostat jotakin, mikä päätyy parin minuutin kuluttua roskikseen.

12 kommenttia:

Emma kirjoitti...

ABC-asemalta bongattu termosmuki ja heillä oli oma hinta mukin täytölle. Ei mikään chic kahvilabrändi, mut jotain yritystä kuitenkin. Ehkä niillä on vähän eri kohderyhmä kun näillä siisteillä kahviloilla...

eeva kirjoitti...

parilla opiskelukaverilla on juurikin starbucksin termosmuki johon on kätevä laittaa aamuteet luennolle lähtiessä ihan kotonakin... :)

Anna kirjoitti...

Mulla on ollut vuosia käytössä termosmuki, jolla roudaan aamukahvini kotoa. Ehdoton suosikkini on nyt jo pari vuotta mukana kulkenut Starbucks-malli, johon saa itse suunnitella kuoret. Ulkonäkö vaihtuu sesongin mukaan. :) tjeu: http://www.starbucksstore.com/products/shprodde.asp?SKU=271241

Henna kirjoitti...

Minä jo innoissani tarkistamaan netistä onko starbucka suomessa, mutta ei ole ilmeisesti. Höh.
Kovasti olen kuullut ihanista erikoiskahveista, niin houkuttelisi.

Miru kirjoitti...

Mistä noita kuvan take away -mukeja voi ostaa? Oikeanpuolimmainen näyttäis kivalta.. :p

Aino kirjoitti...

Loistava idea kestomukit! Mä en olekaan ennen kuullut noista. Toimisi täydellisesti minulla kun kiidän aamuluennolle ja en ehdi kotona juoda kahvia. vältän aina kertakäyttömukien ostamista. mistä noita voisi ostaa?

ireneh kirjoitti...

Aino: Noita Sagaformin mukeja on ollu ainakin stokkalla :)

Hannele kirjoitti...

Noihin kun saisi vielä kahvan niin olisi musta täydelliset! Etenkintalvella tumput kädessä keraamisen mukan kanssa heiluminen on ainakin itselle aika riskaabelia... Ja sitten semmoiset metalliset kahvalliset ei oo lainkaan niin kivoja.

Kahvallisia odotellessa juon teeni jossakin paikan päällä :)

Noora kirjoitti...

Kuvan mukit bongasin Stockalta ja ne on tosiaan Sagaformin. Valkoista versiota saa esim. mulletoi.commista, muistakseni...

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Minäkin ostin tuollaisen Sagaformin hiljattain. Aivan mahtava!

La Petite Princesse kirjoitti...

Coffee house myi näitä ainakin (siis omalla logollaan) jo kolmisen vuotta sitten :)

Tiedän, koska ostin murulle teemukiksi lentoon sen..

Hintaa mukilla oli aikoinaan noin 5e sisältäen laten.

Sara kirjoitti...

Myös ainakin Wayne's Coffeella on oma kestomuki. Bongattu ainakin Kampin keskuksen Väinössä:)

Suositut tekstit