6.5.2010

Cycle Chic Finland

En omista autoa, ja täällä Helsingissä oma auto tuntuu minusta lähinnä riesalta. Fillarin nimeen onkin Kempparissa vannottu jo moneen kertaan ja aina kun vaan voin, hyppään mielummin Joponi selkään kuin kävelen tai menen julkisilla. Pääkaupunkiseutulaisille muuten tieodksi saitti nimeltä Fillarikanava, voi olla sulle ehkä hyödyllinen?

Moni on jo varmaan aloittanut pyöräilykauden, ja nyt on mahdollisuus päästä fillrinsa kanssa esiin oikein tyylikkäästi: ensi viikon tiistaina vietetään valtakunnallista pyöräilypäivää. Fillarikonsultit haastaa suomalaiset tyylipyöräilyyn. Tee siis näin:

1. Kuvaa itsesi, fillarisi ja fillarointityylisi ja postaa kuva blogiisi.

2. Lähetä fillarikuva tai linkki blogisi postaukseen osoitteeseen: marja@fillarikonsultit.net. Saat kiitokseksi Globe Hopen valmistaman Fillarikonsulttien satulasuojan.

Kuva: Ellen Von Unwert, Vogue Nippon

... ja jos kaipaat tyylivinkkejä, tarjoaa niitä esimerkiksi RidingPretty, Sartorialist ja Kempparissakin hehkutettu Cycle Chic. Mun mielestä olisi kiva nähdä lisää tyylikkäitä fillarikuvia, jossa pyöräilijällä on kypärä päässä. Esimerkiksi Mari Koon kypärä on mun mielestä aika jees. Lisää tyylikkäitä kypäriä kehiin, niin ehkä mäkin vihdoin hankin sellaisen!

Fillariasiaa muuten luvassa lauantain Uusi Musta! -radio-ohjelmassakin. Olkaahan kuulolla!

Psst... Meikäläisen tuore tyylipyöränäyte löytyy uusimmasta Kaks plus -lehdestä ;)

8 kommenttia:

Mari(nadi) Koo kirjoitti...

Haa, pakko nyt linkata vuoden takaiseen tekstiini, jossa esittelen sen liereillä varustetun pyöräilykypäräni. Näppärät tekis tietysti itsekin jotain tuollaista :)

Noora kirjoitti...

Hei hyvä! Just mietinkin sitä sun kypärää tekstiä kirjoittaessani :)

ainos kirjoitti...

On tyylikästä olla elossa - käytän kypärää. Sen verran monta läheistä (paljon pyöräilevää) ihmistä on elossa, koska käyttivät kypärää, että 'mutku se...' -selittelyt kuulostavat mun korvissa vain ja ainoastaan typeriltä.

kaisa kirjoitti...

Oon ihan totaalisen koukussa tähän blogiin, nyt kun satuin eksymään tänne. Kiitos upeista jutuista!

Meikäläisen pyörä on äidin vanha kirkkaanpunainen, rakas ja ihana Crecent, jolla huidon menemään keskustassa autoja kiroillen.

Ps. Niitä aiemmin kaipailtuja viherkattoisia rakennuksia oltais jossain vaiheessa rakentamassa kalasatamaan. Ainakin koteihin tuli joku aika sitten sellainen vihkonen, jossa tämä todettiin.

Nina kirjoitti...

Oli kiva juttu Kaksplussassa!:)
Mua hävettää oma yksityisautoiluni tosi paljon. Olen jopa hommannut hyvän pyörän ja pyörään peräkärryn lapsia varten - ja tuolla ne odottaa autotallissa, kun auto suhaa ympäriinsä. Noloa, epäekologista ja typerää. Yritän ryhdistäytyä.
Ei oikeasti edes ole kovin helppoa ja kätevää pakata kolmea lasta autoon muutaman kilometrin matkan takia. Tämä on näitä ihmeellisiä sokeita pisteitä, joille onneksi voi tehdä jotain! Kiitos taas herättelystä!

Herttainen kirjoitti...

Jee, onpas kiva haaste :) Ja kerrankin mieskin lähtee varmaan innolla kuvaajaksi, pyöräfriikki kun on ;)

Eero kirjoitti...

Helsingissäkin voitaisiin järjestää tyylipyöräilytapahtuma Lontoon Tweed Runin malliin. http://tweedrun.com/

Noora kirjoitti...

Eero:Oi, tyylikästä!!

Suositut tekstit