25.5.2010

Aurinko purkissa

Haa, nyt se on todistettu: aurinkoa voi purkittaa!Törmäsin sunnuntaisessa ystävämyynnissä aurinkokennolamppuun, itseasiassa pariinkin erilaiseen. Niistä Sun Jar oli ehdottomasti kauniimpi. Sen idea on yksinkertainen: valaisin lataa itseään päivänvalossa ja luovuttaa valoa illalla. Sun Jar on lähinnä tunnelmavalaisin, ei siis mikään lukulamppu. Olisi aika hauska idea laittaa purkkeja vaikka terassille tai parvekkeelle, jossa ne illan tullen voisivat luoda pehmeää tunnelmavaloa. Sun Jar toimii itsestään: kun kerran aktivoit sen, elää se itsekseen. Akun lataus täyteen kestää n. 3 tuntia ja valotehoa luvataan jopa 5 tuntia. Kiinnostaisi vaan tietää, kuinka pitkäikäinen tuote tämä on...

4 kommenttia:

Eetu kirjoitti...

Mielestäni älyttömän ruma ja epäkäytännöllinen, jopa tunnelmavalaisimena. Suomessa tätä hirvitystä kuitenkin löytää Verkkokaupasta. http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=19152

Katri kirjoitti...

Mun mielestä lamppu on kivannäköinen ja ideakin hyvä! Voisin kuvitella istuskelevani pimenevässä elokuun illassa puutarhassa tällaisten lamppujen tuomassa hämyssä valaistuksessa... :)

Iines kirjoitti...

Ei tuu varmaan pienhiukkasia kuten kynttilöistä. Oon nähnyt tollasen aikanaan jossain hilavitkuttimien nettikaupassa ja ihastelin myös Kaapelilla.

Hanna K kirjoitti...

Hirmu nätti ja hauska idea. Rupesin eilen googlailemaan, ja huomasin muuten, että niinkin epäloogisesta paikasta kuin Ikeasta sai useita erilaisia ulkokäyttöön tarkoitettuja aurinkokennolamppuja.

Suositut tekstit