28.4.2010

Uusi top 3

Taas on kosmetiikkablogauksen aika! Mulla on kolme uutta luottotuotetta — puhdistusmaito, kasvovesi ja kosteusvoide — joiden kanssa olen tullut mainiosti toimeen jo useamman kuukauden ajan:

Suosikkini Lisen Organicsin kanssa aivan yhtä hyväksi on osoittautunut kotimainen Frantsilan ruusukasvovesi. Aivan kuten Lisen, ei Frantsilan tuotteellakaan ole sertifikaattia, mutta se täyttää silti eurooppalaisten luonnonkosmetiikkasertifikaattien vaatimukset. Ei eläinkokeita, ei eläinperäisiä aineita, ei mineraaliöljyä, ei ei silikantteja, ei keinotekoisia hajusteita, ei parabeeneja, eikä väriaineita.

Frantsila lienee tuttu monelle teistä, mutta oletteko kuulleet merkistä nimeltä La Clarée? En minäkään ollut, mutta jo useamman kuukauden ovat ranskalaisen La Claréen Oliv-sarjan puhdistusmaito ja ihorasva palvelleet käytössä erinomaisesti. Laitan yhä aina iltaisin iholle Argitalin rasvaa, mutta päivisin olen nyt käyttänyt tämän itselleni uuden tuotesarjan "Super antioxidant treatment" -kosteusvoidetta. Ei pöllömpi tuote laisinkaan.

Puhdistusmaito on ensimmäinen maitomainen pesuaine, jolla tuntuu, että ihoni puhdistuu. Pitää tietenkin huomioida, että raskauden myötä saattaa iho reagoida eri tavalla kuin normaalioloissa (mulla ei ole ollut minkäänlaisia näppyjä moneen kuukauteen jälkeen), joten pitää katsoa toimiiko tuote yhtä hyvin jatkossakin. Ennen Oliv´-sarjan pesuainetta käytin kotimaista Lily Alexandraa, joka niinikään toimi mulla hyvin. Näitä toimivia luonnonkosmetiikkavaihtoehtoja alkaa siis jo olla ihan lupaavasti.

Oliv´-sarja on EcoCert-sertifioitu ja Suomessa toimivat jälleenmyyjät löydät tältä kartalta. Ja ainakin nettikauppa Ecodeal myy tuotesarjaa. Tämä on vähän tyyriimpää kosmetiikkaa kuin mitä itse ehkä ostaisin (olen saanut tuotteet testattavaksi suoraan maahantuojalta): kosteusvoide maksaa 32,45, mikä alkaa mulle olla jo aika kallis investointi. Mutta hyvä että on erilaisia vaihtoehtoja. Voidaan sitten kaikki valita tarjonnasta ne itselle ja omalle kukkarolle sopivat :)

10 kommenttia:

Minnie kirjoitti...

Vihreältä kosmetiikalta saa myös ruusukasvovettä. :) Käytän itse sitä.

http://www.vihreakosmetiikka.fi/product_info.php?cPath=23&products_id=89

Iris kirjoitti...

Ootko törmännyt hyvään luonnoskosmetiikka kasvovoiteeseen, jossa olisi myös uv-suoja?

Noora kirjoitti...

Minnie:Hyvä vinkki!

Iris: Hmm.. Eipä tule mieleeni yhtäkään, en ole katsonut sillä silmällä. Laitanpas blogauksen jos huomaan!

irma kirjoitti...

La Claréen Oliv-sarjassa on kanssa aivan loistava silmänympärysvoide. Ja saman maahantuojan Pur Aloe sarjasta löytyy kans vaikka mitä kivaa näin kuivalle tyypille kuin meikäläinen on.. Ja Acorellen ruusudeo on paras hippidödö, jota olen koittanut.( Ja jälleen tämän saman maahantuojan tuoma sarja on tuo Acorelle).

Katja kirjoitti...

Oi, tuota Frantsilan kasvovettä pitää ehdottomasti kokeilla! Suosin mieluummin suomalaista. Ehdin juuri tilata Beauty Cemter Europe-nettikaupasta Primaveran appelsiininkukka-kasvoveden, ihana tuote kyllä sekin. Kyseisen putiikin hintataso on muuten minimaalinen meidän hintoihin verrattuna, kandee tutustua!

Nassu kirjoitti...

Onko kenellekään tuttu sarja nimeltään Ren? Oletteko pitäneet? Entä onko mielestänne hyvää luonnonkosmetiikkaa vaikka sarjalla ei taida sertifikaattia ollakaan?

Janey kirjoitti...

Mikäs suhtautuminen Marja Entrichiin on tällä hetkellä luonnonkosmetiikkana? Jossain vanhassa postauksessa vähän sitä arvottiin, kun ei tiedetty oliko sillä käytössä vielä parabeneja. Sieltä nimittäin löytyy uv-suojallinen päivävoide, http://www.marjaentrich.fi/sumuCMS/sivu/tuotetiedot/tuote_id/305. Suojakertomia löytyi kaksi.

Noora kirjoitti...

Nassu:REN ei ole ollut mulla käytössä, ehkä muilla on kokemuksia? Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa se ei ole, vaikka suhteellisen hyvältä vaikuttaakin.

Janey:Saitilla mainitaan, että merkillä olisi Ecocert-sertifikaatti. En tiedä koskeeko se kaikkia Etrichin tuotteita, mutta ilmeisesti ainakin osaa.

Iris kirjoitti...

Sain muuten selville, että ainakin EarthLine voiteissa on uv-suoja, vaikkakin aika alhainen 5-6. Onko sulla kokemusta niistä?
Ja toinen kysymys, ootko perehtynyt luontaistuotteiden tarjontaan kynsienhoidon osalta? Esim. mitä mieltä olet kynsilakanpoistoaineista? Aika myrkkyä vissiin ainakin perinteiset...

Katja kirjoitti...

Hmm, käväisin Frantsilan verkkokaupassa ja tuo Ruusukasvovesi sisältää sekä metyyliparabeenia ja toista parabeenia..

Suositut tekstit