15.4.2010

Pikku pikku bikineissä

Himassa ei aina hihkuta innosta, kun bongaan kirppareilta ties mitä... Mutta tässä tapauksessa hankinta on täysin perusteltu!


Tuote saa multa aina lisäpisteet jos se on alkuperäisessä pakkauksessa — siis kun puhutaan aidosti vanhasta tavarasta. Ja tässä tapauksessa niitä on kuusi, ja ne ovat ihan uudenveroisia. Ja ne maksoivat yhteensä kaksi euroa.

Karjaan rautatieaseman läheisyydessä on pieni kirppis, josta bongasin nämä mah-ta-vat pin up -lasit!

Lasit eivät ole snapsi-kokoiset, vaan ihan juomalasin mitan täyttävät. Kunhan kesäsiirtolamökki saadaan kesäkuntoon, taidan viedä juomalasit sinne. Näille bikinitytöille 50-luvulla rakennettu pikkumökkimme on täydellinen kotipaikka. Ja näistä laseista juodaan rakkaiden ystävien kanssa sangriaa!

6 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Mahtavat boxia myöten, löytö! :D

Lotu kirjoitti...

Upea kirpparilöytö! Olen yrittänyt viime aikoina lisätä kirppareilla käyntiä, mutta toistaiseksi en mitään kivoja löytöjä ole onnistunut itselleni tekemään. Luotan siihen, että harjaannuttuani opin näkemään kaikki hyvät löydöt sekalaisen romun seasta :) Huomaan kuitenkin, että alan selvästi innostua kirppareiden tunnelmasta noin yleisesti.

Utelias ihminen kun olen, on kivaa penkoa pahvilaatikoita ja tutkia kummallisennäköisiä tavaroita kirppareilla. Ehkä syy siihen, etten löydä mitään oikeasti hyödyllistä on juurikin siinä, että innostun tutkimaan kaikkia itselleni vieraita ja turhia, mutta muuten kiehtovan hassuja esineitä :) No mutta ehkä vielä jonain päivänä onnistun löytämään jotain yhtä kivaa ja hienoa kuin nuo sun löytämät juomalasit.

Noora kirjoitti...

Tiinakaisa:Olen samaa mieltä!

Lotu:Avain kirppisonneen on ennakkoluulottomuus ja just se pahvilaatikoiden penkominen — pohjaa myöden :)

Annika kirjoitti...

Ihan mielettömän löydön olet tehnyt! 6 lasia 2 eurolla! Todella kauniita ovat.

saku kirjoitti...

Hui, miten hieno löytö! Ja viel halpakin. Melkeen kateeks käy!

Noora kirjoitti...

Kiitti kaverit! Mäkin kyllä tykkään tytöistäni kauheesti ;)

Suositut tekstit