21.4.2010

Vihdoin Suomessa: Monkee Genes

Nyt on nuukuusviikko — joka tosin juuri tekemäni gallupin mukaan oli 90%lle haastatelluista ihan uusi ja vieras asia. En ihmettele. Jos halutaan, että jengi tietää, pitää tiedottaa!!!

Mun on silti vinkattava teille siitä, että kesällä Berliinissä hehkuttamani "eko-Cheap Mondayt" eli Monkee Genesit ovat nyt rantautuneet Suomeen. Ei kai ole nuukuusviikkomaista uutisoida tätä tänään, mutta kun tiedän, että tämä asia ilahduttaa monia teistä, niin bloggaanpas nyt vaan. Eihän niitä mikään pakko ole juosta ostamaan. Mutta jos on harkinnut ostavansa hyvän näköiset pillifarkut, niin nää on ihan fiksu vaihtoehto.

... ai mistä byysoja saa? Blogaus pian!

5 kommenttia:

Tarza kirjoitti...

Oletko kuullut Sokoksen ja Emotionin uudesta meikkisarjasta: We Care Icon? Väittää olevansa eko, mutta olis kiva jos selvittäisitte pitääkö paikkansa... :)

Tuuli kirjoitti...

Omistan ruskeat monkee genes pillit, TOIMII! <3

Nevie kirjoitti...

Voi harmi, kävin katselemassa valmistajan sivuilta ja oli kivan näköisiä pöksyjä, mutta pituus ei riitä tällaiselle luonnottoman pitkäjalkaiselle :P

viv kirjoitti...

Oho, en tiennyt että nyt on nuukuusviikko mut olen pitänyt omaa "en osta mitään" -viikkoa kokeillakseni, voinko olla viikon ostamatta mitään. Edes ruokaa. Jääkaappiin kun on kuitenkin jäänyt kaikenlaista. Ja ehkä on siksikin sopiva aika kokeilla tätä jos jengi todella on hamstrannut taas kaupat tyhjiks lakon takia... vaikka en kyllä kaipaa niitä eineksiä joita kuulemma eniten rohmutaan.

Noora kirjoitti...

Tarza:"Tutkinnassa" just :)

Tuuli:Hyvä kuulla!

Nevie:Voi, mulla persjalkaisella on sit ihan päinvastainen ongelma...

Viv:Joo mun mielestä nuukuusviikkoa pitäis vähän paremmin markkinoida, ei siitä ole tiennyt oikein kukaan...

Suositut tekstit