1.4.2010

Lupauksia, lupauksia

Aijai. Olen parhaillaan kiinnostavan aiheen kimpussa: kosmetiikka- ja hygieniatuotemainokset. Tsk tsk.

Nivean uusi superripsiväri "jopa 70%* lisää pituutta". Tää on NIIN kuultu tuhat kertaa. Voisko joku keksiä jotain uutta?

Tästä jo mainitsinkin: anti-age -hammastahna. ÖÖ...??

Tämäkin on aika, noh, "tarpeellisen" kuuloinen tuote: anti-age -hoitoa huulille. "Vähentää tutkitusti ikääntymisen merkkejä". Oukei. Eli jos käytän päivittäin sekä tätä että Pepsodentia, varmistan ainakin huulten ja ikenien nuorekkuuden, hyvä hyvä. Mutta hetkinen: jos mun ikenet ja huulet on tosi nuorekkaat, niin silloin kaikki niiden ympärillä näyttää rupsahtaneelta. Eli miten esimerkiksi mun kieli?! Millä mä nyt saan pidettyä kielen saman ikäisenä kuin ikenet ja huulet? Kannattaisko jonkun lanseerata kielennuorennusvoidetta? Ja hei: entä kitalaki?!!

Jos kuvan tuotteet kiinnostavat sinuakin, kuuntele Uusi Musta! ensi viikon lauantaina 10.4. silloin nimittäin käsitellään juurikin tämän postauksen aihetta. Can´t waite!!

3 kommenttia:

Mimi kirjoitti...

http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2008/11/maybelline.jpg

Miten ois tämä?

Kuka edes haluaa noin rumat ripset? Naurattaa joka kerta tuo kuva, kun näen sen. Äärimmäisen huonoa photoshoppausta, joku raja nyt sillekin hei. Ei kukaan kuitenkaan halua ripsiväriltä ihan OIKEAA tekoripsiefektiä..

Stelpan kirjoitti...

Hehe, hauskaa sikäli että juuri aprillipäivänä bloggaus kosmetiikkateollisuuden lupauksista.

Serenitas kirjoitti...

Tää on mun suosikki:
http://www.lancome-usa.com/skincare/activate/genifique.aspx?loadflash=1

Kosteusvoiteet vaikuttavat näköjään nykyisin geeneihinkin.

Suositut tekstit