2.4.2010

Kuumaa

Ann-Sofie Backin arskat saavat hymyilemään. Tällaisia pilotteja jopa mä olisin valmis käyttämään :)Kuva: openingceremony.us

... niin ja se eilen uutisoimani Whole Foods -asia oli siis aprillipilaa. Sori kaverit, mutta kun oli ihan pakko naruttaa teitä vähän! Toivitaan kuitenkin, että jonain päivänä saadaan Whole Foods Suomeen tai edes vähän lähemmäksi Suomea, vaikka Tukhomaan. Sitten on taas yksi syy lisää suosia lähimatkailua naapurimaan pääkaupunkiin, joka muuten on varsin mainio reissukohde. Sen vaan helposti unohtaa, kun Tukholma on jotenkin "liian lähellä".

5 kommenttia:

Coco G. kirjoitti...

Menin totaalisesti lankaan! :DDD

Nina kirjoitti...

Voi eiiii!! :( Uskoin!
Kurjaa, ettei ollut totta :(

Noora kirjoitti...

Sori kaverit :/

Matilda kirjoitti...

Ens vuonna kannattais ehkä miettiä aprillipilaa vähän tarkemmin... aprillipilan on tarkoitus olla oikeasti hauska, sellanen että kun se paljastuu pilaksi, tulee helpottunut olo, ei pettynyt. Tulee ihmisille turhaan paha mieli.

Quinoaa! -blogissakin oli jo ehditty tuota Whole foods -juttua mainostaa, eli sana on levinnyt, ja kun juttu paljastuu pilaksi niin varmaan monen mieli mustuu. :(

Noora kirjoitti...

Matilda: Sori Matilda, mutta ei aprillipiloja niin tosissaan kande ottaa :) Huumoria kehiin. Sanomalehdet julkaisee aprillipäivinä piloja joka vuosi. Se että Whole Foods avaisi ovensa Pohjoismaista ekana Suomessa on musta niin absurdi väite, että ajattelin sen olevan itsestäänselvä pila. Sori jos pahoitin mielesi.

Suositut tekstit