27.3.2010

Tunti kynttilänvalossa

I´m off to work! Kuullaan 12.15, ja kanavahan on YLE Radio 1! ... ja aiheena työpaikan ekosikailu.

Jos et ehdi radion äärelle, voit kuunnella ohjelmamme Areenasta (linkki löytyy Uuden Mustan sivuilta myöhemmin tänään) ja muistathan, että tänään vietetään globaalia Earth Houria. Valot siis sammuksiin 20.30-21.30.

Kuva täältä

... ja onhan niitä valoja fiksua sammuttaa muutenkin, kuin vaan osana globaalia tempausta, mutta tällaisilla tapahtumilla asia saa huomiota, joka musta on ihan jees. Allekirjoittanut aikoo tänään roudata mukanaan läjän kynttilöitä eräille syntymäpäiville, jossa vieraat saavat luvan tunnelmoida ainakin tunnin verran kynttilänvalossa :)

1 kommentti:

Nimma kirjoitti...

Siis niin samaa mieltä. Olenpa joskus jopa jäänyt seuraamaan ihmisiä, jotka ottaa take away kahvin mukaansa. Se menee suunnilleen näin: tyyppi hipsii kiireisen näköisenä autoonsa (joka on usein maasturi) laittaa auton käyntiin, juo kahvinsa siinä parkkipaikalla kaikessa rauhassa. Siis törkeää.
Sen kun voisi tehdä samalla tavalla siellä paikassa, mistä kahvinsa on hakenut, siis juoda kahvinsa pestävästä kahvilan mukista ja ilman, että turha tyhjäkäynti saastuttaisi ilmakehää.
Pistää vaan niin vihaksi tuollainen ajattelemattomuus.

Suositut tekstit