14.3.2010

Testi ja reittaus

Aina ei onnista. Testasin alkuvuoden Soil Association -sertifioitua, Ylang Ylang & Orange Bodywashia, enkä oikein lämmennyt tuotteelle.

Olen aina vihannut pumppupulloja, koska niiden kanssa tuntuu, että jonnekin pullon uumeniin jää käyttökelpoista kamaa, jota ei vaan millään saa ulos. Niin kävi nytkin! Tosin: vähän aikaa sadateltuani tajusin, että nokan saa ruuvattua irti, joten saippuajämiin pääsee kuin pääseekin käsiksi :) Hyvä.

Tuotteen toimivuus oli ihan ok, mutta ei paras suihkusaippua, jota olen itse käyttänyt. En varmaankaan ostaisi tätä vastaisuudessa, eikä perheemme miesedustuskaan lämmennyt tuotteelle. Plussat kuitenkin siitä, että nokan saa irti ja pullon voi täyttää uudelleen. Esimerkiksi Ruohonjuuressa ja Ekolossa voi täyttää omia pulloa erilaisilla saippuatuotteilla, joten tähänkin purteloon voi ladata vaikka käsisaippuaa, tai shampoota, mitä nyt sitten sattuukaan tarvitsemaan.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Olen tutustunut Essetial Caren tuotteisiin Englannissa muutama vuosi sitten. Itse pidin sarjan tuotteista todella paljon. Saako tätä tuotesarjaa nyt Suomestakin?? Luomukosmetiikkaa kaipaaville tämä olisi loisto juttu. Sarja on saavuttanut Englannissa suuren suosion.

Noora kirjoitti...

Tiina:Sarjaa saa Suomestakin, lisää tietoa täältä: http://www.skinorganics.fi/tuotemerkit/essential_care/.

Sarja on joo kuulemma suosittu, mutta tämä eka testaamani tuote ei herättänyt mussa kummempia fiiliksiä :) Seuraavan testituotteen kimppuun siis!

Laura kirjoitti...

Minulle jäi vähän vajaavaiseksi tämän testin tulokset, muutakuin että tuotteen toimivuus ja pakkaus on ok.
Olisin kaivannut mielipiteitä esim. tuotteen tuoksusta, ulkonäöstä, riittoisuudesta, pois pestävyydestä, kuivattavuudesta, kosteuttavuudesta, koostumuksesta, säilyvyydestä, hinnasta, laadusta jne.

Noora kirjoitti...

Laura:Toki saa esittää lisäkyssäreitä! Tässä siis: musta se oli ihan yhtä helposti käytettävä kuin muut suihkusaippuat. levittyy ja peseytyy pois helposti. Tuoksu oli musta neutraali, ulkonäkö ok, koostumus samaten, laatu ihan jees ja kuivattavuuteen en osaa ottaa kantaa. Ei se ainakaan kuivattanut mitenkään poikkeuksellisen paljon aikaisemmin käyttämiini aineisiin nähden — eikä sen kummoisemmin musta kosteuttanutkaan. Tosi neutraalia mieltä siis olen. Musta vaan se pumppupullon käyttöliittymä oli vaikea, ja tuotetta piti pumpata pullosta monta kertaa, ennen kuin sitä sai tarpeeksi käyttöönsä.

Hinta vaihtelee varmaan ostopaikasta riippuen.

Suositut tekstit