31.3.2010

Täydellinen aamupala

Jämähdin Katjan kanssa pitämään toimistoa aamiaisbuffetin äärelle. No onko se ihme, kun tarjoilut näyttää tältä?

Sis. delin aamupala maksaa 9,50 ja sisältää tuoreita vihanneksia, hedelmiä, kananmunia, juustoa, leikkeleitä, teetä, mehuja, luomupannaria, hilloa, siemeniä, levitteitä, luonnonjogurttia, luomumysliä ja herkullisia, marinoituja vihanneksia. Huh. Tykkäsimme molemmat. Tästä tulee tapa.

Psst... Kokkasin eilen Merkkarin kaalipiirakkaa, ja suosittelen testaamaan, helppoa ja hyvää (ja halpaa, kaali ei maksa juuri mitään).

6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Haa, jes - tämä on se paikka, josta joskus aikoja sitten luin jostain lehdestä ja jota hiljattain suurella vimmalla yritin tuloksetta googlailla! Kiitos!

... mistä tulikin mieleeni, että kiitos Nooralle myös noista 12 syystä rakastua Berliiniin. Hiljattain tuli sen pohjalta nähtyä sekä hylätty huvipuisto että Café Morgenrotin aamupala (no, brunssi) - varsin maittava sekin. :)

Uusi Musta kirjoitti...

Tiia:Oo, se huvipuisto on NIIN pelottava — ja hieno. Hyvä että kävit. Ja Morgenrot, se on vaan parhautta.

.. heh, tää tulikin nyt Uusi Musta - tunnareilla. Noora täällä siis kirjoittaa :)

Iines kirjoitti...

Miksköhän noiden kotisivuilla ei mainita aamiaista, vai oonko sokea? On pitäny testata paikka, mutta tän mainoksen jälkeen saattaa olla ruuhkaa aamiaiselle =).

Noora kirjoitti...

Iines: se on niin uusi, ettei ne oo ehtinyt vielä varmaan laittaa sitä nettiin...

apuu kirjoitti...

Kiitos tiedoista. Olen suunnitellut viettäväni tulevan synttäripäiväni (vähän tärkeämmät synttärit, joita kuitenkin vietän hiljaisesti) Helsingissä kulttuurin ja hyvän ruoan parissa. Taidanpa aloittaa päivän aamiaisella tässä paikassa.

Noora kirjoitti...

Apuu:Joo ehdottomasti, hyvä suunnitelma :) .. ja onnea!

Suositut tekstit