28.3.2010

Säätöä

Kuten kuvasta näkyy, olen ottanut käyttöön kolmipalstaisen blogipohjan. Säädän hommaa kasaan parhailaan, mutta älkää antako remontin häiritä! Blogauksia voi kommentoida normaalisti, vaikka homma muuten onkin vähän vaiheessa.

Navigaatiosta sen verran, että sivun oikeasta reunasta löytyy vanhaan tapaan juttuarkisto, mutta uutena myös Uusi Musta -linkit (mm. uusimman radio-ohjelman). Sivun vasemmassa laidassa puolestaan on linkkivinkkejä. Koitan saada linkit jotenkin suppeampiin ja loogisiin ryhmiin.

Sivuston palikat hakevat vielä muotoaan, mutta eiköhän tää ole huomenna valmis...

3 kommenttia:

H kirjoitti...

Stradan perjantainen ohjelma olisi ehkä vinkkaamisen arvoinen. Aiheena ruoka.

Noora kirjoitti...

H:Jess, kuulin samaa toimituksemme tytöiltä, pitää eka tsekata itse ko pätkä!

Kafi kirjoitti...

Hei Noora! (Toivottavasti huomaat tämän viestin), mutta tänään YLE:ltä tulee dokkari 19.00 Prisma: Myrkyttynyt kehomme. Varmaan tiedät jo asiasta, mutta ajattelin että sua ja lukioitasi voisi silti kiinnostaa ko asiat... itseäni ainakin hyvin paljon tuo silikonin jääminen hiuksiin yms. karmaisee, ja dokumenttien katsominen on helpompi tapa sivistää itseään jos on laiska lukija.

Pidän muuten jutuistasi, mutta haluaisin joskus juttujen olevan vähän tiivistetympiä. Mutta tykkäsin otteestasi tuohon onko luomuruoka terveellisempää, päivän paras lause olikin että luomua on vaikea standardoida!

Keep it up<3

Suositut tekstit