1.3.2010

Pesupähkinät testissä

Minulta kysytään aina toisinaan millä pesen pyykkiä, astioita ja kotia ylipäänsä. Todettakoon, että olen sikalaiska tekemään mitään muuta kuin pyyhkimään pölyt ja imuroimaan, mutta kyllä meillä toki astiat ja pyykit pestään, ja oma blogauksensa onkon tulossa siitä, mitä aineita pesuhommiin käytän.

Ennen kuin saan aikaiseksi naputtaa teille tekstin aiheesta tiedoksi, että Uudessa Mustassa on käynnistymässä pesuainetesti, jossa testataan pesupähkinöiden ja pesupähkinöistä tehdyn pesuainenesteen tehoa. Jos siis kotonasi pestään paljon pyykkiä, ilmoittaudu mukaan kisaan täällä.

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Pesupähkinät on vallan mainio juttu, nesteenä en ole kylläkään kokeillut, ihan alkuperäismuodossa vain. Sopivat muuten mainiosti myös kestovaippojen ja villavaippahousujen pesuun :)
(ja tästä vähemmän linjakas aasinsilta... ->)
Sydämelliset onnittelut tulevasta pikkupalleroisesta!! On mennyt minulta aivan ohi tuo uutinen, vaikka olen mukamas lukenut blogiasi niin tarkkaan.
Lainaus Vihreästä langasta: "Lasisesta tuttipullosta hän on ilahtunut, koska koettaa välttää turhia muoviesineitä. Ja on viidennellä kuulla raskaana." Tsemppiä täältä suunnasta, ettette tulisi tarvitsemaan mistään materiaalista valmistettuja pulloja! :)

Noora kirjoitti...

Nina:Kiitti onnitteluista! Ja tosiaan: pullo on ihan vaan varalla, eihän sitä pakosti tarvita laisinkaan!

Suositut tekstit