26.3.2010

Marjafani

Syön marjoja vähintään kahdesti päivässä. Minä vetelen marjani mielelläni ihan ilman, että niiden ympärillä on pakkaus, joka alleviivaa antioksidantteja tai vitamiineja. On silti ihan jees, että porukka joka ei näitä asioita itse hoksaa, saa vähän rautalankaa, ja siispä ilahduin, kun huomasin, että puokoissa jo osataan mainostaa esimerkiksi niiden E-vitamiinipitoisuutta.

Tämä on pieni juttu, mutta ilahduttava sellainen, jotenkin. Kunpa muidenkin kotimaisten marjojen kohdalla alettaisiin mainostaa samalla tavalla! Ja jos vaikka mustikoissakin jonain päivänä mainittaisiin vaikka ne edulliset vaikutukset silmien kuntoon, jotta me suomalaiset alettaisiin kilpailla marjojemme suosiosta japanilaisten kanssa (kuten edellisessä postauksessa mainitsin).

5 kommenttia:

Jennie kirjoitti...

Kunpa myös ihmiset ymmärtäisivät, että marjoja saa metsästä ihan ilmaiseksi :) Tietenkään aina ei ole mahdollisuutta/kiinnostusta kerätä itse, mutta silti tuntuu oudolta, että ihmiset ostavat marjoja isolla hinnalla.

-jennie

Mimi kirjoitti...

Hyvä juttu! Itse syön ainakin kerran viikossa juuri noita samaisia marjoja, sekä mustikoita tai herukoita (kaikki kotimaisia tietty).
Kotimaisia marjoja olisi todellakin hyvä tuoda enemmän esille, etenkin kun tuo käsite "superfood" ja sen sisällään pitämät, Etelä-Amerikasta roudatut Gojimarjat sun muut ovat niin in.

Hanna kirjoitti...

Hauska huomio, en ole tätä valkeiden öiden maun versiota huomannut :)

Maria kirjoitti...

Puolukka-chia-smoothie tuossa vieressä ;)

seeds kirjoitti...

Pirkallakin on muuten ihan suomalaista puolukkaa, ettei olisi noita samoja kuin kuvassa, mutta pirkkaversioina. Olin nimittäin ostanut Pirkkapuolukoita juurikin eilen, ja niissä luki Suomalaista Puolukkaa paitsi päällä, niin myös alkuperämaan kohdalla.

Suositut tekstit