3.3.2010

Luonnonkosmetiikkaripsiväritestin voittaja

Jihuu!! Vihdoinkin saatte muiden kuin vain meikäläisen mielipiteitä luonnonkosmetiikkatuotteista. Uuden Mustan ensimmäinen testi tuloksineen on nyt julkaistu ja ripsiväritestin tulokset löydätte täältä.

Oma tuntumani oli oikea: luonnonkosmetiikkabrändien ripsiväreista ei ole kilpailijaksi tavismaskaroille, valitettavasti. Tosin: testivoittaja sai osakseen sen verran hehkutusta, että ajattelin kyllä itse käydä seuraavalla kerralla ostamassa sen itsekin ja testata, että toimiiko se omissa ripsissäni vai ei.

Seuraavaa Uuden Mustan testitulosta odotellessa!

Psst... Meillä on ollut tänään saitin kanssa jotain kummallisia ongelmia, kertokaa jos ette näe ripsarijutun kuvia!

8 kommenttia:

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Laitoin tämän Uuteen mustaankin, mutta koska vannon nykyään tämän ripsarin nimeen niin pakko jakaa täälläkin: Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Phyt's-nimisen luonnonkosmetiikkamerkin mascaraa (http://www.phyts.com), olen sillä korvannut vanhan Max Factorini. Ei putoa silmistä päivän aikana, uskoisin että siitä olisi kyllä saatu oikein kunnollinen ja suositletava testivoittaja! :) Sitä saa vissiin Virosta ainakin, ja varmaan Suomeenkin tilaamalla. Jos Noora sinun lempparisi oli myös Max Factor niin äkkiä tilaamaan tämä!!! ;)

http://www.phyts.com/produits-phyts/produit-phyts.php?produit=18&langue=fr

Cruinneach kirjoitti...

Moikka Noora!

Mulla on Max Factor vaihtunut puolestaan Valannin Natuc ripsariin. http://www.valannishop.fi/mineraalimeikit/luonnollinen-natuc-ripsivari.html (Ite ostin huomattavasti edullisemmin apteekkishop.fi:stä = Munkkivuoren Apteekki)

Alussa ei ehkä ihan 100% vakuuttanut, koska ripsiväriä tuli harjan mukana liikaa ja aine oli notkeaa. "Niistin" harjan muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla kopiopaperiin, niin ku mulla on tapana tehdä monien muidenki ripsarien kans.

Vanhemminten, jo parinkin viikon jälkeen, alkaa vasta näyttää todellisen luonteensa ja voin kertoa, että siitä on haastamaan MF:n ripsarit.

Tiivi kirjoitti...

Ei liity ripsareihin mitenkään, mutta aika pöyristyttävä uutinen: http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/lihaliimalla_kootut_valmisteet_tekevat_tuloaan_1496906.html

Tuutikki kirjoitti...

"Tiivi sanoi...
Ei liity ripsareihin mitenkään, mutta aika pöyristyttävä uutinen: http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/03/lihaliimalla_kootut_valmisteet_tekevat_tuloaan_1496906.html"

Yummy. [not]

Mun kyllä täytyy hehkuttaa CC:n ripsaria kans. Kyllä se mun ripsissä vetelee ihan vertoja markettiripsareihin, mutta vesisateeseen tai hikijumppaan siitä ei ole. Mutta sehän on vesiliukoinen; ei sen varmaan edes tartte kestää mitään lumipyryä tms. Hikijumppapäivinä ripsissä mulla on Sensain 38, ei ole sen voittanutta, harmi.

CC:n ripsari levittyy mun ripsiin tosi kauniisti ja tekee niistä ihan tarpeeks tuuheat. Makuasia kai. Harja on tosiaan melko kookas, mutta väriä tulee ihan hyvästi putkilosta ulos eikä ole liian notkeaa. Tykkään tosi paljon, ostan takuulla uuden kun tuo vanha vetelee viimeisiään.

Ulpu kirjoitti...

Jännä homma, koska mun CC:n massa oli märkää ja sitä tursusi hylsystä liikaa. Näin ollen massaa tulee liikaa myös ripsiin, vaikka yrittää pyyhkiä enimpiä pois. Kampaaminen toki auttaa tähän. Luultavasti se tuosta kuivahtaa pikkuhiljaa, se vaan jää nähtäväksi, että tuleeko käytettyä, koska ei pysy. Pitkille ripsille tarkoitettu on ilmeisesti hieman vähemmällä/kuivemmalla massalla.

Noora kirjoitti...

Kiitti kommenteista ja suosituksista, laitetaan korvan taakse :)

Teija kirjoitti...

Hei Noora,

olen itse myös vannoutunut Max Factorin 2000 calories-ripsarin käyttäjä. Ostin sitten tuossa vuosi sitten tuon testivoittaja Couleur Caramelin ja voin kertoa, että ei vakuuttanut! Se oli todellakin niin märkää, että joutui odottelemaan pitkät pätkät kuivumista. Ripsiväri myös levisi tehokkaasti ylä- ja alaluomille ennen kuivumista ja myös kuivumisen jälkeen päivän aikana. Petyin :(

Tuutikki kirjoitti...

Ulpu: Sori, puhuin puutaheinää; mun ripsari on just tota pitkien ripsien maskaraa, katoin aamulla tarkemmin putkiloa. Se lyhyille ripsille on sit hieman vetelämpää?

Suositut tekstit