15.3.2010

Kukkia ja jännitystä

Kätsyin tapa piristää kotia ja arkea on ostaa kotiin kimppu kukkia. Mä en osta kukkia ikinä, onneksi niitä saa joskus lahjaksi. Miksi onkaan niin mahdottoman vaikeaa kävellä kadun yli ja tehdä se itse?

Vaikka nämä naistenpäivän tulppaanit ovatkin jo aika nuutuneita, piristävät ne silti olohuonetta kummasti. Hoksasimme myös, että ruokapöydän päätyyn, seinälle ripustettu peili luo kätevästi vaikutelman ikkunasta, ja kukkakimppukin tuplaantui samalla :)

Huh, tästä viikosta tulee jännä: Uusi Musta! -radio-ohjelma alkaa nimittäin lauantaina!! Tällä viikolla siis luvassa suora lähetys, jonka aiheesta pian lisää Uudessa Mustassa.... Aurinkoista viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

- kirjoitti...

Entäpä leikkokukkien eettisyys? Reiluja ruusuja saa kyllä, mutta niiden kesto on varsin huono, ja ekologisuudesta en osaa sanoa.

Noora kirjoitti...

Sanoi:Hyvä pointti. Tää vois olla Uuden Mustan aihe...

Paula kirjoitti...

Huom. Reilun kaupan kukkien sijaan kantsii kyllä suosia lähellä tuotettuja, jotka on kyllä vähintäänkin yhtä reiluja kuin Afrikkalaiset reilut ruusut.
Kukkien kasvatus sitä paitsi usein kuluttaa turhaan vettä, jota saattaa olla hyvinkin niukasti halpisreilumaassa. Älkää siis aina tuijottako vain reiluuteen tuotteen valintaa miettiessä.
Leikkokukat eivät nyt ehkä kuitenkaan ole mitenkään ekohenkinen valinta, ellei niitä ole itse kasvattanut.
Käsittääkseni (ei kyllä ole mitään faktaa) kotimaiset leikkokukat ovat niistä ekoimmasta päästä.
Itse en osta reiluja kukkia yllä olevasta syystä jos kotimaista on tarjolla.

Suositut tekstit