16.3.2010

Kokkailua ja kuohujuomaa

Jess! Viime viikolla aloitettu reseptikoulu täydentyy huomenna ihan mahtavalla reseptillä!!! Kokkasin sen juuri ja herkkua on. Reseptin takana on Uuden Mustan pian aloittava ruokabloggari Meri-Tuuli Lindstöm, joka saattaa olla teille tuttu MTV3n Köyhät ritarit -ohjelmasta, YLEn Lista-ohjelmastatai jopa Moon Tv -ajoilta saakka. Merkkarilla on mahtava asenne ruoanlaittoon ja nainen suhtautuu intohimoisesti myös musiikkiin, my kinda girl!

Tällaisen melkein 12-tuntisen työpäivän päätteeksi on ihminen kyllä ansainnut lasillisen Kuusenkerkkää ja cd-levyllisen rentouttavaa musaa. Jos ette ole tietoisia Wojciech-yhtyeen Ystävät, toverit -levystä, suosittelen tutustumaan. Bändin uudemmasta matskusta en kyllä välitä. Mutta muutamia vuosia takaperin äänitetty materiaali on ihan mainiota. Sohva, here I come...

6 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Hei!

Mistä tuota kuohuvaa kuusenkerkkää voi ostaa Helsingistä? Kiitos etukäteen!

Suvi kirjoitti...

Moikka, tässä olisi pari postaustoivetta:

Deodoranteista on puhuttu paljon, mutta millä ja miten ajat kainalokarvasi? Mikä järki on kalliissa painepakatussa vaahdossa kun terä liukuu iholla myös tavallisella saippualla? Ja onko höylävalmistajien "vaihda terä kun tämä sininen kerros on kulunut" -ohje vain myynninedistämiskikka? Mulla on ollut Gillette Venuksessani sama terä jo vuoden ja hyvin toimii. Voit kertoa myös muista karvoista jos haluat. :D

..äh mä unohdin sen toisen aiheen mikä oli mielessä. :D

Iisi kirjoitti...

Hei tosi kivaa, Meri-Tuuli on varmasti oiva valinta ruokabloggariksi!

Tuulispää kirjoitti...

Hei!
Oletko testannut Lidlin Suhada Nature -tuotteita? Aiotko postata niistä?

Itsellä sellaisia kokemuksia että body lotion haisee vodkalta, naaman kuorinta-aine ei kuori, shampoo ja hoitoaine ovat hyviä!

Noora kirjoitti...

Sofia: Ainakin Ruohonjuuri, Stockmann ja Maatilatori myy!

Suvi:Joo mä käytän ajeluun vaain ihan tavallista saippuaa! En ole vuosiin ostanut mitään vaahtoja.. Ja mulla on ollut sama Gillette varmaan 5 vuotta, terää olen vaihtanut kerran vuodessa, luulisin... Ja sama saippua ja höylä on käytössä ihan kaikkiin karvoihin :)

Iisi:Joo Merkkarilla on mahtava ruoka-asenne!

Tuulispää:Ei ole kokemuksia, mut tutustun!

Jenna kirjoitti...

Hauskaa, asustelen noin kilometrin päästä sieltä missä tätä valmistetaan :D

Suositut tekstit