29.3.2010

Kevätarvonta!

En ole pitkään aikaan arponut blogissani mitään, korjataanpa tilanne siis! Jollekin teistä lähtee paketti, joka sisältää Anne Lind -sarjan Lotus ginger -vartalovoiteen, Herb Basics´n neitsytkookosöljyä ja Inkuton mustaa saippuaa. Kaikki tuotteet ovat sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävää ja sellaisia, joita käyttäisin itsekin. En kai mä ny teille mitään surkeeta arpoisikaan :)

Osallistut paketin arvontaan seuraavasti: kerro tämän postauksen kommenttiosiossa, kuinka kauan olet lukenut Kemikaalicocktailia, miten alunperin löysit tänne ja miksi jaksat yhä tulla takaisin? Teillä on myös hyvä mahdollisuus linkata omiin blogeihinne kommenttiosion yhteydessä — omaa tonttia saa mainostaa :) Pidän skabaa käynnissä viikon verran, voittaja arvotaan siis ensi viikon maanantaina. Onnea arvontaan!

277 kommenttia:

1 – 200 / 277   Uudempi›   Uusin»
Kaisu kirjoitti...

Hei!

Olen varmaan seurannut blogiasi parin vuoden ajan, lähinnä siitä asti milloin oman blogini perustin. En muista tarkalleen miten löysin tänne, mutta varmaan täällä blogimaailmassa seikkaillessa. Olen kiinnostunut ympäristöasioista ja elämisestä vähemmillä myrkyillä. Se tuo minut aina uudelleen tänne piipahtamaan:)

Caro kirjoitti...

On nyt sen verran mielenkiintoset palkinnot kyseessä et pakko osallistua :) Oon ollu blogin vakiolukija nyt varmaan kohta vuoden verran, paljo uutta ja hyvää tietoa plus mielenkiintosia linkkejä jotka saa mut ainaki kerran päivässä starttaamaan tietokoneen ja viettää laatuaikaa internetissä.
En kyllä alunperin muista et miten näille sivuille eksyin, harvoin luen blogeja säännöllisesti mut tää on ehdottomasti yks jonka vuoksi sen teen. Kiitos siitä :)

Linda kirjoitti...

Moikka Noora!

Olen lukenut Kempparia vähän alle vuoden. Kaikenlainen luomu ja kemikaalittomuus alkoi kiinnostamaan, joten aloin etsimään tietoa mm. blogeista. Niinpä löysin tänne. Ja koska luomu ja ekologiset asiat kiinnostavat koko ajan enemmän ja enemmän jaksan todellakin tulla lukemaan Kempparia vielä jatkossakin =)

Jos nyt omaa tonttia mainostaisin samalla, eli kirjoitan blogia nimeltä Limpun blogi.. http://limppublogi.blogspot.com

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Heips, olen ihan uusi lukija.
Sinusta oli juttua Kalevan PeTo-liitteessä, olit kannessa ja juttukin oli mielenkiintoinen. Niinpä tulin lukijaksesi sen lehtijutun perusteella.
Olen kyllä seurannut aiemminkin työskentelyäsi mm. Kuningaskuluttajassa..

(Nimeäni klikkaamalla pääsee blogiini ja sen tietoihin).

Anna kirjoitti...

Hellou! Olen lukenut blogia noin 1,5-2 vuotta. Aivan ensin taisin löytää Kempparista sattumalta pienen maininnan jossakin naistenlehdessä ja ryntäsin tsekkaamaan blogin, koska aihe vastaa oman elämäni kiinnostuksen aiheita. Luen säännöllisen epäsäännöllisesti, koska täältä voi löytää hyviä vinkkeja, uusia tuulia, tukea omille pohdinnoille, pieniä, hyvää mieltä..jne. Tätä kautta olen löytänyt myös muutaman muun blogin, joita lueskelen.

Jenni kirjoitti...

Heip.
Olen lukenut blogia parisen vuotta.
Taisin löytää sen sattumalta kun etsin epätoivoisesti tieoa ekokosmetiikasta.Suuren tuskastelun jälkeen löytyi apua,.Juttusivat ovat niin hyvin tutkittuja ja kirjoitettuja että käyn päivittäin.
Lisäksi olet inspinoinut minulle pahemman luokan sushi-addiktion muiden ravinto asioiden ohella.
Kiitos valaisevista vuosista!

MrsAgatha kirjoitti...

Mä olen muistaakseni lukenut tätä n. puoli vuotta. Jostain toisesta blogista tänne itseni löysin.

Olen kiinnostunut ympäristöasioista ja mielestäni täällä (sekä Uudessa Mustassa) kerrotaan asioista selkeästi.

Mimmi kirjoitti...

Tervehdys,
Olen blogiasi vasta muutaman viikon seurannut uusi ja innostunut lukija. Olen huono lukemaan blogeja yleensä, joten blogisi on ainoa, jota aktiivisesti seuraan. Pistäydyn blogiisi varmaan pari kertaa päivässä. Tosin minulla on vielä ainakin hetken aikaa paljon luettavaa myös vanhoissa postauksissasi.. Luomu- ja kemikaalittomuus"herätykseni" koin puolisen vuotta sitten ja innostun aiheesta jatkuvasti yhä enemmän. :)

HaLo kirjoitti...

Etsin flunssaani luonnonmukaisia hoitovinkkejä yli puoli vuotta sitten ja löysin sivuillesi juttuun "Valkosipuli on superfood".

Aloin lukemaan Kempparia sen jälkeen enemmänkin ja myös mieheni kiinnostui sivuistasi. Totesin, että jutuissasi on perää ja aloin entistä tarkemmin syynätä kosmetiikassa olevia kemikaaleja (ruokajutut oli jo aika tuttuja).

Tiheä päivitys pitää sivut mielenkiintoisina ja pidän siitä, että pysyt ajan hermolla uutisoinnin ja tutkimusten suhteen :)

Oma blogini, HaLo- Pieni aikuinen löytyy osoitteesta:
http://halonloota.blogspot.com/

Emmy kirjoitti...

Olen lukenut Kempparia suunnilleen pari vuotta. Tarkkaa tutustumisajankohtaa en enää kykene muistamaan, enkä myöskään sitä, mitä kautta löysin tänne ensimmäistä kertaa. Lukijana olen pysytellyt (ja tulen pysyttelemään) siksi, että kirjoitat mielenkiintoisista aiheista, etkä laisinkaan kuivakan steriilisti, vaan piristävän räiskyvällä tyylillä.

Katri kirjoitti...

Minullekin blogisi on vasta muutaman viikon tuttavuus. Muutimme perheen kanssa vajaa vuosi sitten reilu satavuotiaaseen taloon, jota kunnostamme vanhaa kunnioittaen ja muutenkin elämäntapamme on muuttunut enemmän ympäristöä kunnioittavammaksi. Pikkuhiljaa vasta kuvioihin on tullut mukaan enemmässä määrin luomuruoka ja -kosmetiikka. Mahtavinta tässä hommassa on se, että mieheni on yhtä kiinnostunut näistä asioista kuin minä - en siis ole paasannut kuuroille korville! :D

Niin, ja vinkin mainiosta blogistasi sain ystävältäni. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenut ehkä vuoden. Löysin paikalle varmaan jonkun toisen blogin kautta kun aloin niitä selailemaan. Oon tämän myötä herännyt kiinnostumaan kemikaaleista (tai paremminkin kemikaalittomuudesta), luomusta, ekologisuudesta ja luonnonkosmetiikasta. Jaksan tulla takaisin koska näköjään koko ajan jaksaa puskea mielenkiintoista asiaa ja juttua :D

LouLou kirjoitti...

Löysin ja hurahdin blogiisi noin vuosi sitten. Kemikaalicocktailia on todella helppo lukea ja tietoa on runsaasti.
Olen oppinut paljon asioita ekologisuudesta ja koska blogisi ulkonäkö on myös miellyttävä tulee hyvä olo sivujasi selatessa.
Keskustelemme myös ystävieni kanssa asioista, joita blogissasi käsittelet.

AnneVee kirjoitti...

Mä olen lueskellut sua vasta parisen kuukautta ja muistaakseni löysin tämän Uusi Musta -blogin kautta? Aivan varma en ole, mutta melko.:) Tykkään sun aiheista ja kirjoitat hyvin, siksi kai mä täällä käyn.:)

riikka kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi n.1-1,5 vuotta ja löysin tänne poikaystävän siskon kertoman kautta:)

Blogia luen koska kirjoitat tärkeistä ja kiinnostavista asioista,joista on välillä itse vaikea ja työläs saada selvää.Tiivis päivitystahti pitää kiinnostuksen yllä ja ruokavinkit ovat isoa plussaa!:)

linnanneito kirjoitti...

Olen lukenut varmaan parisen vuotta, huh miten pitkä aika! Alun perin eksyin tänne varmaan etsiessäni jotakin ekokosmetiikkaan liittyvää.

Hannaleena kirjoitti...

Taisin eksyä blogiisi alun perin Stazzyn linkkaamana muutama vuosi sitten ja vielä uudemman kerran kun etsin tietoa mineraalimeikeistä suunnilleen vuosi takaperin.

Luen Kemikaalicocktailia säännöllisen epäsäännöllisesti, välillä saattaa olla pidempikin tauko ja sitten vietän iltapäivän ottamalla menetetyn ajan kiinni :)

Olen blogisi innoittamana mm. kokeillut mehupaastoa jo kahdesti (aivan huisia!) ja muutenkin hipähtänyt viime aikoina entistä enemmän. Aina eivät kaikki aiheet kolahda tuhatta ja sataa, mutta Kemikaalicocktailissa on sopivan rento tunnelma ekoilun suhteen, siksi varmaan palaan taukojenkin jälkeen taas uudestaan.

Emppu kirjoitti...

Hei Noora! Olen seurannut kempparia vajaa kaksi vuotta ja joka päivä, kun avaan tietokoneen on blogisi kolmas sivu jolle suuntaan (sähköpostin ja facebookin jälkeen) :) Alunperin löysin tänne trendissä olleen jutun myötä, se jossa esiteltiin sun kotia. Ja onneksi löysin! Täällä kiinnostaa yleensä terveelliseen elämään ja ympäristönsuojeluun liittyvät asiat. Ja kiva, että lähes joka päivä tulee uutta juttua, pitää aina tulla kattoon mitä se Noora on nyt postannu :) Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

-Emppu

Liisa kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi reilun puolitoista vuotta. Alun perin taisin eksyä tänne Facebook-ryhmän kautta: joku kaveri oli liittynyt, ja minä tulin uteliaana perästä. Luomusta ja kemikaalittomuudesta olin ollut kiinnostunut jo aiemmin, mutta blogisi räväytti silmät auki ja jäin ihan koukkuun. Takaisin palaan päivittäin, koska meininki on pysynyt freesinä ja arvostan ammattitoimittajan otetta blogissasi.

Sittemmin on tullut koukutettua monta kaveriakin lukemaan Kempparia päivittäin, ja keskustelut menevät nykyään usein tätä latua:

"Luonnonkosmetiikkaripsarit on kuulemma usein aika huonoja."

"Joo, luin kans tosta Kempparista."

Yhden kaverin kanssa tulee jopa puolivitsillä eettisten valintojen edessä usein mietittyä, että What would Noora do? :)

tyttötiimi kirjoitti...

Kiitos Noora kempparista. AQjankohtaisesta ja nopeasti päivittyvästä. Mukana ihanassa arvonnassa.

Mainostan pian käynnistyvää villitemppua.Se on polku minuun ja hyvinvointiin, elämään. Vielä lähinnä asetusvaikeuksia, jotta pääsisi kunnolla postaamaan.Tervetuloa.

Marita kirjoitti...

En ole seurannut tätä blogia vielä kovin pitkään. Ehkä puolisen vuotta. Siskoni hehkutti tätä eikä jättänyt rauhaan ennen kuin blogin tsekkasin. Nykyään lueskelen melkein joka päivä.

tyttötiimi kirjoitti...

Seurannut olen parisen vuotta, en tiedä, aika kiitää niin nopeasti.

Tiina kirjoitti...

Hei! Olen lukenut blogiasi vuoden verran. Löysin tieni tänne, kun perustin vegaaniruokablogin ja tein linkkilistaa. Huomasin, että monissa muissa vegaaniruokablogeissa oli linkki blogiisi - ja sitä kautta kiinnostus heräsi. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista harvinaisen mielenkiintoisella tavalla. Antaisin kiitosta myös hyvin perustellusta tekstistä - monesti kun perustelut ovat mielenkiintoisempia kuin itse väitteet :) Suuret kiitokset!

Onnellinen porkkana kirjoitti...

Hei!
Parin kuukauden ajan olen ahminut tietoa täältä. Todella mielenkiintoisia ja sydäntä lähellä olevia, tärkeitä asioita,kiitos siitä. Mielenkiintoa riittänyt kyllä tiiviisti seurata blogia, eikä varmalla lopu=)

See kirjoitti...

Tulin tänne työkaverin vinkistä. Ekat kerrat pidin vähän liian ankarana tavarana, mutta jostain syystä palasin uudestaan. Luomuttajat -palstan julkaisun jälkeen (täältä minä siitäkin luin) aloin lukea aktiivisemmin.
Ehkä kivointa on tämä naistenlehtimäisyys: on muotia, kauneutta, terveyttä ja sitten vielä sitä vihreääkin. Ja siinä naistenlehtimäisyydessä se tinkimätön oma kanta, tietenkin. Akkainlehdet ärsyttävät nykyään koska kaikesta kuultaa läpi että nyt pitää myydä jotain.

HannaH kirjoitti...

Olen tainnut lukea blogia noin reilun vuoden, mutta tarkalleen en muista miten tänne päädyin. Todennäköisesti satunnaisella blogisurffailulla.

Kepeä ja visuaalinen ote, itselleni relevantit aihepiirit sekä ripeä päivitystahti ovat saaneet säännöllisesti selailemaan. Kirjoituksen sävy ei ole aina miellyttänyt, mutta aiheet ovat kiinnostavia.

Ellu kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi viime kesänä ollessani tylsässä kesätyössä jossa minulla oli paljon aikaa vaan istua ja surffailla netissä. Taisi olla niin, että Green fashion freak -blogissa(?) oli linkki sinun sivullesi, ja sitä seurasin. Samaan syssyyn törmäsin myös Heidin ja Ollin blogeihin, mutta Kemppari on ollut koko ajan suosikkini, koska kirjoitat todella hyvin ja asiaa, ja lisäksi sinulla tuntuu olevan parhaiten jalat maassa näiden ravintoasioiden suhteen :) Tykkään myös kovasti kauniista valokuvistasi!

usch kirjoitti...

Löysin tieni Kemppariin syksyllä 2008, ja olen siitä asti käynyt lähes päivittäin katsastamassa, jahka uusia juttuja on ilmestynyt. Jutut ovat mielenkiintoisia, hauskalla tavalla kirjoitettuja ja aina opin jotain uutta, ja se pitää mut täällä vakiokävijänä! Juttujen taso on melkeimpä vaan parantunut blogin kasvaessa, mistä myös iso kiitos. 8)

minja kirjoitti...

Jee, kiva arvonta!! :)

Hmmm, mitähän kautta löysin tieni tänne? Enkä jonkun toisen blogin, en muista! Aikaa siitä on pari jo vajaat pari vuotta ja silloin heti linkitin myös omaan blogiini.
Koukkuun jäin siis heti ja tykkään kun täällä on niin kattavasti kaikesta mikä minua kiinnostaa. TYYLILLÄ!

Tiia kirjoitti...

Törmäsin ekan kerran blogiisi joskus varmaan jo monta vuotta sitten, todennäköisesti googletellessani jotain yleistä kestävään kehitykseen liittyvää.
Ensin lueskelin vaan jutun sieltä, toisen täältä, sitten monta juttua peräkkäin.
Nälkä kasvoi syödessä, joten nyt käyn aina kun tulee uutta tekstiä - kiitos bloggerin lukutoiminnon :)

Mulle on tärkeää, että blogi on kirjoitettu hyvin ja persoonallisella tavalla; että sitä jaksaa lukea ja lukeminen on tietyllä tavalla helppoa.
Pidän sun ammattimaisesta toimittajanotteesta höystettynä persoonallisilla kokemuksilla ja mielipiteillä :) Siitä tunteesta, että näitäkin juttuja kirjoittaa ihan tavallinen ihminen.

Oon tavattoman kiitollinen, että näinkin tärkeälle aiheelle on löytynyt kaltaisesi puolestapuhuja!

(Jos täällä on koiraihmisiä, niin meidän pikku-puppen koiramaisen koiramaiseen elämään voi käydä tutustumassa http://kutsuvat-hugoksi.blogspot.com :))

Kata kirjoitti...

Ihana palkinto! Olen lukenut blogiasi nyt suunnilleen parin vuoden ajan. En kuollaksenikaan muista mistä löysin blogisi, saattoi olla Google Readerin suositusten kautta. Takaisin palaan koska juttusi ovat mielenkiintoisia ja ajnkohtaisia, sekä hyvin kirjoitettuja!

Sari kirjoitti...

Olen lukenut puolisen vuotta. Kemikaalien dissaus alkoi kiinostamaan ihan omana keksintönä ja yleisepesuaineet ym. oli helppo vaihtaa ilman suurempia selvittelyjä. Kunnes viherpiiperrys alkoi kosmettikassa kiinnostamaan ja hyvän sekä kattavan meikkiarvostelun vuoksi sivut tuli kohkattua läpi ja jäivät kirjanmerkkeihin. Olen innostunut matkan varrella myös ruokavinkeistä erityisesti smoothiet on iskenyt sydämeen! Olen kannattanut vanhantavaran kierrättämistä ja ostamista jo pitkään ja on hauska katsella millaisia tuotteita löydät ja samalla napata hyviä vinkkejä missä puodeissa kannattaa käydä.

Sivuille eksyn muutaman kerran viikossa lueskelmaan maailman menosta vähän erinäkökulmasta mitä media, naistenlehdet, radio ym. antavat. Puhumme ystävien kesken paljon kirjoittamistasi aiheista/asioista ja pohdimme omia ratkaisuja sekä näkökulmia niihin.

Pia kirjoitti...

Taisin löytää blogiin sattumalta, kun luomu ja kemikaalit kiinnostavat. Jo se pistää palailemaan.

Mutta vielä enemmän pidän siitö, että myös joku muu ajattelee asioista yleisten mielipiteiden vastaiseti. Tai edes ajattelee/kyseenalaistaa asioita. Ja vielä parempi on jos blogissa käsitellään asioita, joista on olen eri mieltä. Asioilla kun aina on monta eri näkökulmaa, ainakin pitäisi olla.

Sofia kirjoitti...

Hihei! Kuulin kempparista mainittavan ensimmäisen kerran jutustellessani luomupiiriläisten kanssa. Uteliaisuuttani etsin blogin ja tänne olen aina uudelleen tullut - nykyään jo melkein päivättäin :) - lukemaan kiinnostavia tekstejä.
Kevätterveiset (lumipyryn keskeltä..)!

usch kirjoitti...

Ainiin, ja tosiaan, löysin tänne etsiessäni netistä tietoa luomusta, kun oli väittely perheenjäsenten kanssa, jotka eivät edelleenkään usko luomuun. :)

Elina kirjoitti...

Moi Noora!

Olen lukenut blogiasi vasta muutaman kuukauden ajan, mutta siinä ajassa olen, usko tai älä, lukenut kaikki blogimerkintäsi. Löysin blogiisi Kaisa Jaakkolan blogin kautta: http://faidra.gym-space.fi/

Luen blogiasi, koska olen kiinnostunut ekologisemmasta elämäntavasta, luomusta, sertifioidusta luonnonkosmetiikasta ja ennen kaikkea ihmisen täysivaltaisesta hyvinvoinnista.

Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! :-)

anni kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi parisen vuotta. Päädyin blogiisi varmaan googlen kautta kun hain samaisiin vatsavaivoihin, mistä sinäkin kärsit, vinkkejä ja siitä asti lukenut.

yonnano kirjoitti...

moi!

olen lukenut blogiasi ehkä noin vuoden verran. löysin tänne yhteisen ystävämme saran kautta, hän joskus jotain tästä mainitsi! ollaan itseasiassa oltu myös yhteisissä saran juhlissa, merimiesteemalla :)

olen kiinnostunut samoista asioista kuin sinä, luomusta, turhien kemikaalien välttelystä, mahdollisimman luonnonmukaisesta elämästä yleensä. aiheesi ovat mielenkiintoisia, ihailen tiedonjanoasi! kiitos :)

Laura kirjoitti...

Löysin Kemikaalicoctailin ensimmäisen kerran joskus vuosi sitten erään toisen blogin kautta. Lueskelin juttujasi ja totesin vain että VAU!, kerrankin joku joka välittää.
sitten blogisi painui minulta unholaan, kunnes löysin sen taas sattumalta!:) Etsin tietoa googlesta muistaakseni lisäaineista ja muistin laittaa osoitteen nyt visusti muistiin. Vakiolukijana on tullut pyörittyä nyt varmaan neljä kuukautta.

Blogisi on todella oivallinen tapa saada lisää tietoa asioista, otat kantaa moniin asoihin ja esittelet kattavasti luonnolle ystävällisiä asioita. Kuitenkaan painostamatta ja mitenkään tuputtamatta. :)

SunSun kirjoitti...

Taisin löytää blogisi johonkin toiseen blogiin jättämäsi kommentin kautta. En kyllä muista sen tarkemmin, siitä on jo varmaan puolitoista vuotta.

Takaisin tulen aina sen vuoksi, että sulla on kiinnostavia aiheita ja osaat kirjoittaa hyvin.

tanja kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi muistaakseni viime kesästä asti. En muista, miksi eksyin tänne, jos olet blogilistalla, niin todennäköisesti sitä kautta, jos et, niin varmaan google antoi hakutulokseksi... Joka tapauksessa näytti mielenkiintoiselta ja sopivan hauskoilta/hyvin kirjoitetuilta jutut ja lisäsinkin tämän sitten rss-syötteisiin, niin tulee sitä kautta aina seurattua. :)

neja kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi noin pari vuotta enkä kyllä millään muista miten tänne eksyin ensimmäisen kerran. Pahasti olen kuitenkin koukuttunut mielenkiintoisiin juttuihin, joten lähes päivittäin tulee tsekattua oletko päivittänyt:)

Iina kirjoitti...

Eksyin tänne joku vuosi takaperin omien vatsaongelmien vuoksi. Blogisi sai minut kiinnostumaan luomusta, eettisyydestä ja ekologisuudesta. Kirjoitat näistä asioista mielenkiintoisesti, siksi kai palaan aina uudestaan!

Tígrisdýr kirjoitti...

Tutustuin Kemppariin ekan kerran vuoden 2008 keväällä. Eläinoikeusfoorumilla oli maininta blogistasti ja oli pakko mennä vilkaisemaan mistä on kysymys. Olin tuolloin työharjoittelussa Sveitsissä ja etenkin kesällä oli ilo hiljaisina hetkinä surffailla netissä blogisi parissa. Kova oli hinku päästä takaisin Suomeen, jotta pääsisin testailemaan kaikkia kivoja reseptejä ja tuotteita, joista olit kirjoittanut.

Jaksan aina palata tämän blogin pariin, sillä loppujen lopuksi satun vain olemaan kiinnostunut kirjoittamistasi asioista. Välillä luulen/uskottelen olevani toisenlainen - uppoan mainosmaailman kauniiden satujen pariin ja luulen arvostavani sellaisia asioita, joita en oikeastaan arvosta ollenkaan! Sitten kun taas luen jonkun blogauksesi havahdun, ja ymmärrän etten halua myrkyttää itseäni saati ympäristöäni ties millä kemikaaleilla ja synteettisillä aineilla.

Minusta on ihanaa, että joku näyttää ja kertoo, ettei ympäristöystävällisten tuotteiden käyttö ole pelkästään "hippien" hommaa ja ettei ekologinen muoti välttämättä tarkoita tylsiä, arkisia vaatteita.

Aarre kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi reilun puoli vuotta ja löysin tänne jonkin toisen blogin kautta. Toivon, että alat pitää omaa vauvablogia, kun olet vauvasi saanut.

H kirjoitti...

Googlailin jotain sanaa noin puolisen vuotta (?) sitten, päädyin blogiisi ja saatuani sieltä hymyt useammankin kerran, jäin lukijaksi.

Rieppa kirjoitti...

Bioalan (ja kemian) opiskelijana olen tätä pari vuotta seuraillut, en muista miten löysin tänne alunperin... En ole aina kaikesta samaa mieltä, mutta tuuletan mielelläni omia näkökantojani ja siksi tämä on ja pysyy Google Readerissani :)

Luonnonkosmetiikka pelasti atooppisuuteen taipuvaisen ihoni, täältä taisin lukea aiheesta ensimmäistä kertaa. Kiitos siitä!

Sannu kirjoitti...

En muista enää miten aikoinaan tänne, noin pari vuotta sitten, päädyin. Olisinko mahdollisesti googlaillut jotain reseptejä tms..? Olin joka tapauksessa silloin vasta heräilemässä vihreämpään elämään, ja blogisi antoi todellista potkua siihen! Tuntuu tavallaan, että blogisi on ollut oppaanani polulla tiedostavampaan elämään. Edelleen se on ainut blogi, jota seuraan miltei päivittäin. Tunnen olevani suuressa kiitollisuudenvelassa blogillesi, niin ison palveluksen se on minulle tehnyt ja opettanut myös ajattelemaan omilla aivoillani esim. ruokaa, lisäaineita, turhia kemikaaleja jne. Tavallaan siitä on muodostunut minulle melkein kuin oma perheenjäsen. :)

Mari kirjoitti...

Kaikki alkoi vuosi sitten tammikuussa, kun olin Doc Pointissa kuuntelemassa Nooran puheenvuoroa kemikaaleista. Rämmin tuolloin elämässäni syvissä rämeissä ja tuo toivonpilkahdus valoi uskoa tulevaisuuteen.

Pitkällä sairaaslomalla ollessani istuin monta päivää putkeen koneella ja ahmin Kempparia.

Vatsa-aiheinen postaus räjäytti pankin. Ehdin kärsiä yli 10 vuotta erittäin epämääräisistä ja elämänlaatua haittaavista vatsa-, nivel- ja iho-oireista, jotka diagnosoitiin lopulta Crohnin taudiksi. Ajattelin jo, että tässä se nuoren ihmisen elämä sitten oli.

Tämä blogi oli avaimeni uuteen elämäntapaan ja elämänhaluun. Vieläkin liikutun kirjoittaessani tästä. Elämäni on muuttunut niin paljon vuodessa, ja olen saanut tavallaan uuden mahdollisuuden.

Jos tarinani kiinnostaa, vieraile osoitteessa http://silmallapidettava.blogspot.com/

Luen tätä, koska tämä on muuttanut elämäni. Kiitos Noora!

nettie kirjoitti...

En enää muista mitä kautta päädyin tänne, mutta se taisi tapahtua joskus viime kesänä.
Kemikaalicocktail oli pitkästä aikaa erittäin mielenkiintoinen blogilöytö, monet kirjoittamasi aiheet ovat lähellä sydäntä ja tämän blogin ansiosta olen itsekin siirtynyt jo osittain luonnonkosmetiikkaan ja siirtymävaihe jatkuu edelleen. :)

Mervi kirjoitti...

En kyllä yhtään enää muista miten tänne löysin, tai milloin. Saattoi olla että löysin blogin mahaoireita googlaillessa, kuten näyttää moni muukin löytäneen. En ihan ensimmäisten joukossa tainnut olla kun vanhoja kirjoituksia riitti luettavaksi. Nykyään kyllä tulee melkein päivittäin tsekattua että onko mitään uutta. :)

iida marija kirjoitti...

Olen lukenut kempparia kohta pari vuotta, mutta mulla ei kyllä ole mitään muistikuvaa siitä miten olen tänne alunperin päätynyt. En muista enää nykyään lukea ihan joka päivä, vaan selaan sitten useamman merkinnän kerralla. Takaisin tulen, koska tunnut Noora löytävän aina jotain uutta ja kiinnostavaa. Ja aika vähissä on ne paikat, joissa ois yhtä kriittisiä näkökulmia esim. juuri lisäaineisiin ja kevyttuotteisiin. Kemppari on henkireikä ja auttaa muistamaan, ettei naistenlehdet ja kosmetiikkamainokset ole se ainoa totuus!

ÄF kirjoitti...

Heipsi!

Nyt en tarkkaa muista milloin aloin lukea Kempparia, mutta melko alusta lähtien. Syynä samat intressit! Ja yhteinen Berliini-fanitus ;)

Nää hommat (etenkin raakaravinto) on ollu arjessa mukana jo joitan vuosia, välillä enemmän välillä vähemmän.

Terkuin täältä Berliinin keväästä,

Äf

Suski kirjoitti...

Olen lukenut superloistavaa blogiasi siitä asti kun Ylex:ssä oli juttua sinusta ja tästä blogista. Olen aina ollut kiinnostunut siitä kemikaalicocktailista jota itseemme tungemme. Viimein paikka jossa on hyvät lähteet (ja aina mainittu), paljon ja erilaista asiaa sekä juttuja joissa on "juurta jaksaen" selitetty tavalliselle tallaajalle mitä mikäkin asia tarkoittaa. Siksi jaksan ainakin itse tulla joka päivä tarkistamaan blogin ;) Joka päivä löytyy jotain uutta, kiitos "You might also like" juttu-linkkien!

Mirriina kirjoitti...

Olen lukenut tätä blogia noin vuoden ajan eli viime keväästä. Varmaankin jostain toisesta blogista tänne ajauduin ja jäin heti koukkuun. Ellen nyt ihan väärin muista, niin kookosöljy ja luonnonmukainen kosmetiikka olivat ne asiat joista silloin etsin tietoa.

Tässä blogissa parasta on aiheiden laajuus ja uusi musta laajentaa juttujen skaalaa entisestään. Tykkään myös siitä miten tämä blogi yhdistää hömppäsisältöjä (esim. tuote-esittelyt) vakavampiin asiajuttuihin. Lisää samanlaista kiitos!

Kiitokset piristävästä blogista josta on ollut minulle paljon hyötyä ja iloa, ja jonka kautta minulle on avautunut ihan uusia, esim. terveeseen ruokavalioon liittyviä asioita!

Inka kirjoitti...

Kempparin löysin muistaakseni Googlen kautta, etsiessäni tietoa jostain luontaiskosmetiikasta. Aikaa tästä taitaa olla vajaat 2 vuotta. Tykkään aiheistasi ja tavastasi kirjoittaa, juttuja on helppo lukea.

Tuulispää kirjoitti...

Olen lukenut blogia yli kaksi vuotta. Löysin tänne Iskyryhmä-blogin kautta, jota seurasin vähän aikaa.

Täällä kerrot ajankohtaisista asiosta sellaisesta näkökulmasta, joka on melkein sama kuin mullakin. Etpä tiedä kuinka paljon olet elämääni vaikuttanut! Vaikutat yhä joten tottahan toki tulen uudestaankin!

tinkerbell kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi nyt n. vuoden verran. Alun perin löysin tänne sattumalta ja kun puhut ihan järkeviä on se jäänyt ihan tavaksi käyä jokapäivä kurkkaamassa josko uusia postauksia olisi tullut:)

Tuulispää kirjoitti...

Niin ja yksi tärkeä asia unohtui; tän blogin herättämät keskustelut kommenttiosioissa ovat tosi antoisaa luettavaa!

Wilma kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi yli vuoden, kaksikin, jos mahdollista. Eniten itseäni kiinnostaa kosmetiikka ja jonkinverran myös ruokajutut. Hyvä saada ihonhoitovinkkejä ja tuotetietoutta harvinaisemmista merkeistä.

Eloveena kirjoitti...

Olen lukenut Kempparia reilun vuoden verran. Bongasin blogin Kuningaskuluttajasta ja jostain lehdestä.
Ruoka ja kemikaalit kiinnostavat ja täältä olenkin oppinut monenmoista uutta.Ja aika monta olen varmaan "raahannut" tänne mukanani.
Plussaa varsinkin tyylistäsi kirjoittaa.

oma blogini on www.miunhommia.blogspot.com ;)

Riikka kirjoitti...

Olisinko noin 1,5-2 vuotta lueskellut blogiasi. Aika menee niin nopeasti, en osaa arvioida...Tänne on kiva tulla kun olet aina ajan hermolla ja aihepiiri on kiinnostava. Myös kommentit kiinnostaa. Tosin bloggaat niin usein että välillä en meinaa perässä pysyä. Joskus jos on päiviä etten lue blogeja, on sinulta uusia postauksia tullut jo monta. Nytkin sulta 31 postausta lukematta:/ Yhtään en muista mitä kautta tänne löysin. Ehkä jonkun toisen blogin kautta.

Halo Efekti kirjoitti...

En muista milloin olen lukenut ensi kerran Kemikaalicocktailia, mutta siitä on jo aikaa. Ilmeisesti ensitapaaminen on tullut Kuningaskuluttajan tai Kulutusjuhlan kautta, en muista.

Tykkäsin tyylistä ja nyt kun tämä alkoi Feisbookissa olin varmaan yksi ekoista mukaan tulleista seuraajista.

Kuluttaja-aktivistina tykkään kun tarjotaan tietopohjaista faktaa eikä jää kaupallisten tiedotteiden viherpesun ja valheiden harhaanjohtamaksi. Lisää vaan ja pystykorvan raivolla virheellisiä väitteitä paljastamaan!

... ja hyvää kevättä! :)

jenni kirjoitti...

Olen lukenut Kempparia varmaan puolitoista vuotta. Onko se ollut olemassa jo niin kauan? Miltei alusta asti kuitenkin. Kuulin blogista ystävältäni ja jäin heti koukkuun. Viime aikoina olen ehtinyt sen pariin harvemmin, mutta kohta palaan taas äitiysvapaalta töihin, jossa sitä on aikaa taas kaikkeen tällaiseen tärkeään... heh.

lotta kirjoitti...

Luultavasti puolitoista vuotta on tullut seurattua blogiasi ja aika ahkeraan tulee vierailtua yhä. Hyvin informatiivinen, mutta samalla myös viihdyttävä. Aihepiiri sivuaa selvästi omia puheenaiheitani ja antaa myös inspiraatiota aina vähän enemmän ympäristöystävällisempään elämään. Kuulostaa ehkä kornilta, mutta on täyttä totta: Kemppari makes me a better person!

Hannele kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta jonkin linkin takaa noin vuosi sitten. Olin täysin tietämätön ekojutuista, vaikka ne aina jollain tasolla olivatkin kiinnostaneet. Biojätteiden vieminen (melkein aina) omaan boksiinsa oli oikeastaan ainoa ekotekoni.

Mietin alkuun että mikä ihmeen Kemikaalicocktail, kunnes aloin ymmärtää iskeneeni kultasuoneen. Tai Noora sinähän siihen oot iskeny, itse vaan pääsin apajille :) Lueskelin blogiasi taaksepäin, kunnes useamman tunnin jälkeen päätin aloittaakin alusta ja kahlasin koko Kempparin läpi.

Tällä hetkellä olen vaihtanut tiskiaineet ja kosmetiikan sertifioituihn versioihin, ja ruokakaappi täyttyy aina vaan useammin luomulla. Ja ne biojätteet ei oo enää ainoita, jotka löytää oman astiansa, heh. Tärkeimpänä koen kuitenkin ajatusmaailmassa tapahtuneen muutoksen, sillä luonto ei enää anna periksi kävellä kauppaan ja valita sitä "helpointa" vaihtoehtoa. Vaikka mielestäni vanha sanonta "tieto lisää tuskaa" pitää monesti paikkansa, en silti vaihtaisi entiseen - parantaa se tieto kuitenkin myös elämänlaatua.

Kiitos siis Noora silmieni avaamisesta, siitä syystä palaan tänne aina uudelleen! :)
Aurinkoista viikkoa!

sikuril kirjoitti...

Löysin Kempparin parisen vuotta sitten ihan sattumalta, muistaakseni joku ystäväni suositteli tätä minulle. Tänne palaan säännöllisesti, sillä Kempparin jutut on hyvin tehty, laadukkaita ja aina ajankohtaisia. Jutuista ja kommenttipalstalta saa myös hyviä eettisen kuluttamisen vinkkejä. :)

Hilla kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi parin vuoden ajan. En kyllä yhtään muista mistä tänne löysin.

Olen kiinnostunut kirjoittamistasi asioista ja luen jatkossakin kaikki postauksesi.

Kiitos mielenkiintoisista jutuista!

Tanja kirjoitti...

Olen lukenut kempparia noin 2 vuotta. Tänne löysin tieni alunperin googlettamalla kun hain jotain kemikaaleihin liittyvää. Ja takaisin tulen koska täällä on joka kerta jotakin kiintoisaa luettavaa ;)

Aada kirjoitti...

Olen seurannut Kempparia abaut puoltoista vuotta, jostain syksystä 2008 alkaen. Eksyin tänne Kunkun kautta, en tarkalleen muista miten, mutta olen ollut Kuningaskuluttajan fani jostain teini-ikäisestä lähtien. Takaisin tuo se, että sun kirjotuksissa on särmää ja onnistut jotenkin aina löytämään uutta tietoa yms. Ja kun kerran on hoksannut tämän, että ihan kaikki ei ole turvallista, mitä kauppiaat tuputtaa, ei voi leikkiä oikein enää jättää keskenkään. Sun blogin kautta on helppo seurata uusimpia juttuja ja löytää vaihtoehtoisia tuotteita.

Johanna kirjoitti...

Löysin blogin noin reilu vuosi sitten kun silloin reilu 1v pojalle ilmestyi allergian seurauksena atooppinen ihottuma. Yritin etsiä siihen vaihtoehtoisia rasvoja yms. saman tyylisiltä sivuilta kuin tämäkin. Moni google-haku päätyi kemikaalicocktailin sivuille ja lopulta blogista tuli suosikkini ja luenkin sitä usein kännykän avulla niin kuin muitakin blogeja. Moni asia on ensi tutustumisen jälkeen kolahtanut ja lähipiiri, ja varsinkin mies, on joutunut nöyrtymään uudenlaisten ympäristöä huomioivien asioiden kanssa :) Juuri viime viikonloppuna tytär esitteli virpomisreissulla "luonnonsuojelijakynsilakkaa" kun en millään suostunut tavallista ostamaan ja aina lupasin että sitten kun pääsen Ruohonjuureen ostoksille niin sitten lakataan kynnet. Ja tähänkin vinkin löysin tästä blogista :)

Kiitos tästä, tää on huippu blogi ja teet hienoa ja tärkeetä työtä :)

Бэмби kirjoitti...

Mä ihan sattumalta päätin googlata kemikaalicoctail, kun kaveri oli kirjoittanut Facebookin statukseen tyyliin, kemikaalicoctail on pelastus. Ajattelin tarkastaa asian! Ei siinä mitään viitattu blogiin, en tienny mitä tarkotti sillä, mutta löysin sitten tämän, kiihkeästi luin edelliset postaukset enkä saanut tarpeeksi, vaikkei mun elämäntapohin kuulunu mitään eko- luomu-hommia, mutta inpiroiduin testailee. Hyviä mielipiteitä sulla on, koukuttaavaa testailla tuotteita mist oot kertonut enemmän mitä mainoksissa yleensä tai mistä en edes tiennyt olemassaolosta.. siis sun omista kokemuksista. No mut tämän kautta oon löytänyt itselleni arkeen ihania pelastuksia, iloa, jaksamista seuravaan päivään. Thanks to youu dear.

Kaisa kokar hela dagen. kirjoitti...

Hei! Olen lukenut muutaman vuoden. Löysin tänne mieheni kautta, joka blogin itse löydettyään luki jokaisen postauksen, joka oli tehty siihen mennessä jotta ei jäänyt mistään paitsi. Blogin löytyminen sattui samoihin aikoihin oman antikemikaali- ja superfoodheräämisen kanssa. Takaisin tulen saamaan selville onko jotain uutta varsinkin kemikaalirintamalla: Noora, olet niin hyvin ajan tasalla ettei mun tartte muuten olla. :-)

heidå kirjoitti...

Hei! Olen seurannut blogiasi.. okei, minulla ei totta puhuen ole muistikuvaa kuinka kauan! Lähemmäs 2 vuotta veikkaisin. Enkä kyllä enää muista miten tänne löysinkään! Veikkaisin että ruoka-asioiden/reseptien kautta. Mutta blogiasi seuraan koska siinä on asiaa oikeasta(!) ravinnosta ja muutenkin oikeista asioista.

Hyvää kevään jatkoa (:

Sanna kirjoitti...

Heipsan hei!!

Olen muistaaksen vieraillut blogissasi n. 1-1,5vuoden verran, löysin tänne toisen blogin kautta ja ympäristöasiat ja niihin kuuluvat liitännäisaiheet kiinnostaa kovasti! Blogisi kautta pysyy hyvin ajanhermoilla =)

Auringon lämmitäämiä kevätpäiviä Sinulle !

-Sanna-

Paulaz kirjoitti...

Olen lukenut kempparia suurinpiirtein vuoden päivät ja kyllä joka päivä tulee käytyä lukemassa mitä uutta on ilmestynyt.
Löysin kempparin aivan sattumalta en nyt muista kyllä että mistä. Luultavasti jonkin linkin kautta ja siinäpä se yö menikin lueskellessa vanhoja juttuja :)
Takaisin jaksan tulla siksi, koska asia kiinnostaa ja on kirjoitettu mukavalla tyylillä ei liian asiallista teksitä vaan sellaista helppoa luettavaa ja helposti ymmärrettävää.

Annika kirjoitti...

Viime maaliskuussa löysin blogin jonkun toisen blogin kautta. Kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja olet avannut silmäni monesta asiasta.

Lenore kirjoitti...

Hellou!

Olen seuraillut sun blogiasi varmaankin nyt noin vuoden verran, ihan tarkalleen en kyllä valitettavasti muista. Löysin blogisi muistaakseni ystäväni blogin sivuilta.

Olen kyllä saanut sun blogistasti todella paljon hyviä vinkkejä ja olen innostunut myös itse ekoilemaan, ainakin jonkin verran!

http://lovelylenores.blogspot.com/

Merri kirjoitti...

Oon seurannut blogiasi ahkerasti tammikuusta 2008. Alunperin löysin Kemikaalicocktailin jonkin toisen blogin myötä ja juttusi cokiksesta ja sen haitoista (E338) kolahti joten lisäsin Kempparin kirjanmerkkeihin. Tykkään blogista sillä 1)päivität sitä usein 2)näet selvästi vaivaa juttujen suhteen 3)kirjoitat innostavasti ja ymmärrettävästi kiinnostavista aiheista (terveys, kemikaalit, ilmiöt) ja 4)lukijajoukon kasvaessa ovat kommenttiosiotkin alkaneet koukuttaa

tuuve kirjoitti...

En muista tarkkaan, kuinka kauan olen blogiasi seurannu, ehkä 1,5 vuotta... Mutta elävästi muistan sen alkuinnostuksen! Oli tosi ihanaa löytää blogi, jossa kirjoitetaan JUSTIINSA niistä jutuista, joihin halusin itse perehtyä, mutta joista kukaan lähipiirissä ei välittänyt. Mielenkiintoiset aiheet ja mainio kirjoitustyyli viehättävät edelleen. Erityisesti kosmetiikkavinkit ja ruokaohjeet luen tarkkaan. Paljon olen pitänyt myös keskustelusta, joka kommentoboxissa viriää postausten jälkeen..

Hauskaa kevättä! :)

Stormby kirjoitti...

Olen lueskellut blogia reilun vuoden. Kiinnostavaa asiaa sopivina annoksina. Faktat kunnossa. Asenne reipas. Kommenteissa hyvää keskustelua. Löysin blogin sattumalta jonkun muun blogin linkeistä.

Täällä kohtaat minut:
http://stormby.blogspot.com
http://www.sushireseptit.net
http://www.pohjatuuli.com

Sushiresepteihin on tulossa jatkossa oma sivu vegaanisushille, nyt vegaaniset reseptit on merkitty porkkana-kuvaikonilla.

T: Kirsti från Stormby

Diana kirjoitti...

Olen lukenut Kemikaalicocktailia vähän yli puoli vuotta. Puoli vuotta sitten juttelimme kaverini kanssa einesruoista ja Atria Freshistä ja kaverini vinkkasi tästä blogista. Kotiin päästyäni aloin innolla tutkimaan Kempparia ja koko maailmankuvani mullistui. Joka päivä kävin lukemassa niin monta postausta kun vain jaksoin ja yhtäkkiä kaupasta ostin lähes pelkkää luomua. Vaihdoin kosmetiikkani luonnonkosmetiikkaan ja aloin tekemään smoothieita. En ole koskenut valmisruokiin ja olen lopettanut antiperspirantin käytön. Huh! Myös lähipiirini on tullut tietoiseksi myrkyistä, joita jatkuvasti käytämme. Siitä asti olen seurannut blogia ja jaksan yhä tulla takaisin, koska aina saan vaan lisää tietoa ja voin taas hehkuttaa sitä eteenpäin!

Stelpan kirjoitti...

Olen lukenut Kempparia varmaankin parin vuoden ajan. Taisin löytää blogin sattumalta Facebook-ryhmän kautta, en tosin ole aivan varma siitäkään... Hieno löytö, aihepiirit kiinnostavat itseäni todella. Sisältö on samalla viihdyttävä ja täynnä asiaa. Mahtava blogi!

mummå kirjoitti...

Muutaman vuoden olen seurannut. Aihepiirit kiinnostavat laajemminkin.

Hehkuvainen kirjoitti...

Löysin blogisi pari vuotta sitten ja mielenkiinnolla luen edelleen. Miten tänne löysin, sitä en ikävä kyllä voi muistaa, luultavasti blogimaailman linkkejä seuraamalla.

Kirjoitat minua kiinnostavista asioista taitavasti. Palaan tänne usein etsimään vanhoja postauksia, kun tulee mieleen että "niin se juttu, eikös Noora kirjoittanut siitä tästä ihan äskettäin..." :)

reija. kirjoitti...

Hei Noora,

olen lukenut blogiasi vasta 1/2 vuotta, löysin tänne Ollin blogin kautta.

Asiat, jotka vetävät aina takaisin, ovat kertomasi uudet aiheet, vinkit Hgin (ja muiden paikkojen/kaupunkien) ekotarjonnasta, tykkään!!

Keep up the good work! :)
r.

Kati kirjoitti...

Vajaan vuoden olen lueskellut blogiasi. Ekan kerran kuulin siitä Kuningaskuluttassa, hiuslakka-jutun yhteydessä.
Itseäni kiinnostaa kemikaalit ja kosmetiikka, atoopinen ihottuma todettiin minulla lukio-iässä ja siihen aina yritän löytää helpotuksia. Ainesosalistoja olen oppinut lukemaan todetun kosketusallergian vuoksi (Cetearyl alcohol, stearyl alcohol ja cetyl alcohol). Jännä juttu muuten että harvemmassa luonnokosmetiikan kosteusvoiteissa tätä kemikaalia on, mutta lähes kaikissa apteekin perusvoiteissa sitä on.
Kemikaalit ja niiden vaikutukset kiinnostavat muutenkin, opiskelenhan kemiantekniikkaakin ammattikorkeassa. Lisäksi ruoka jutut kiinnostavat, itse suosin suomalaista ja lähiruokaa. Ja vaikka en aina olisikaan samaa mieltä asioista kanssasi, silti käyn aina uudet päivitykset lukemassa.

un-evier kirjoitti...

Olen lukenut kempparia n. 2 vuotta, löysin tänne yhdestä toisesta blogista. kemppari on vaikuttanut elämääni ja kulutusvalintoihini, joten olen jäänyt koukkuun ja tsekkailen uusia päivityksiä.

Vendaval kirjoitti...

Tulin muistaakseni Stazzyn blogin kautta ensimmäistä kertaa varmaan pari vuotta sitten. Aktiivisemmin olen seuraillut n. vuoden verran. Atrian Fresh oli ässä postaus!

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden muistaakseni, sen ajan kun olen asunut täällä Ranskassa Lyonin lähellä. Alunperin löysin blogin Daily Ekon linkkilistasta. Tykkään lukea luomusta, ekologisuudesta, kirppiksistä, ja jotenkin blogin lukeminen myös auttaa Helsinki- ja Alppila-ikävääni... :)

Tässä oma blogini, joka löytyy myös nimeäni klikkaamalla profiilistani, aiheena kulttuurishokit, unelmat, ekologisuus, positiivisuus... http://blondipatonkimaassa.blogspot.com/

Terkkuja ja auringonvaloa täältä Ranskasta!

Miia kirjoitti...

Hei Noora,

Olen lukenut blogiasi vasta kuukauden ajan. Löysin blogisi, kun kiinnostuin luomuruoasta. Terveelliset elämäntavat ovat kiinnostaneet minua aina, mutta vasta nyt olen alkanut perehtyä aiheeseen tarkemmin. Olen jo aikaisemmin todennut ruoan laadulla olevan suurta merkitystä. Tästä tuloksena oli esimerkiksi 15 kilon painon pudotus pari vuotta sitten. Opiskeluelämän mukanaan tuomat einesruoat ja liikunnan vähentyminen saivat aikaan huonon olon, johon en halua enää koskaan palata. Asiat, joista haluan lukea tulevaisuudessakin liittyvät erityisesti luomuruokaan ja luonnonkosmetiikkaan. Mahtava blogi, toivoisin että muutkin suomalaiset löytäisivät tiensä tänne ja se saisi heissä aikaan samanlaista "heräämistä" kuin itsessänikin... :)

Minna kirjoitti...

Aktiivisesti olen lukenut blogiasi viime joulukuusta alkaen, eli noin neljä kuukautta. Vähemmän aktiivisesti viime kesästä kai, johtuen siitä, ettei minulla ollut omaa tietokonetta ennen joulukuuta, joten silloin pääsi tosi harvoin nettiin...
Blogisi löysin, kun Kuningaskuluttaja-ohjelmassa mainittiin kerran, kun olit tehnyt jonkin jutun vierailevana toimittajana, että sinulla on tämänniminen blogi. Heti piti päästä kurkkaamaan, kun aihe(et) kovasti kiinnosti ja kiinnostaa edelleen. Käyn päivittäin lukemassa tekstejäsi, onhan aiherepertuaali varsin laaja!

norppa kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi reilun vuoden, en oikein ole varma, mistä löysin tänne. Ehkä aluksi linkkien kautta, joten lopulta lisäsin tän omaan lukulistaani. Aiheet kiinnostaa ja on mukava sivistää itseään tälläkin alueella :)

Mikko kirjoitti...

Puolitoista vuotta tulee täyteen varmaan juuri näinä päivinä. Ystäväni linkitti tämän minulle ja jäin heti koukkuun. Blogi on ihanan helppolukuinen ja aihepiireiltään kiinnostavan monipuolinen.

Tinkatinka kirjoitti...

Heippa! Olen lukenut blogiasi varmaankin puolitoista vuotta. Silloin innostuin luonnonkosmetiikasta ja löysin Kemikaalicocktailin googletuksen tiimellyksessä. Luen säännöllisesti kahta blogia, ja tämä on ehdottomasti suosikkini! Hyvä tyyli ja kiinnostavat aiheet, tätä lisää!

Dasha kirjoitti...

Löysin tänne vahingossa joku reilu vuosi sitten ja aina silloin tällöin käyn. Ehkä kerran-pari viikossa. Löytyy välillä mielenkiintoisia vinkkejä ja juttuja. kiitos siitä

Nounou kirjoitti...

Löysin blogisi noin reilu 1,5 vuotta sitten. Etsin noihin aikoihin luonnonmukaisempaa hoitotapaa hormonaaliseen akneeni, antibiootteihin, pillereihin ja myrkkykuureihin kyllästyneenä. Google ojensi blogisi tietokoneeni näytölle kuin hopeatarjottimella. Kiinnostus puhtaampaa ravintoa ja ihonhoitoa kohtaan vain kasvoi mitä enemmän luin blogiasi.

En voi sanoa, että ihoni olisi täydellinen, mutta vähempi kemikaalikuormitus on tehnyt siitä kuin uuden, kiitos. Takaisin jaksan tulla, sillä blogissasi kirjoitat suurimmaksi osaksi minua kiinnostavista jutuista ja onnistut pitämään minut ajan hermolla.

Sannu kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi ehkä vuoden ajan tai kauemminkin, aika menee niin nopeasti. Yhtään en muista, miten tänne päädyin, mutta epäilen, että jonkun toisen blogin kautta. Blogisi myötä olen kiinnostunut yhä enemmän elämäni kemikaaleista ja tämä on helppo kanava saada lisää tietoa. Pienen lapsen (ja toisen tulevan) äitinä aika ei riittäisi kaiken selvittämiseen itse, mielenkiintoisemmista jutuista voi sitten hakea itse lisää tietoa. Lisäksi täältä saa uutta ajattelemisen aihetta.

seeds kirjoitti...

Voi apua, enpäs enää edes muista kauanko on tullut luettua. Aika pitkään varmaan siis. Parisen vuotta ainakin, sanoisin.

Käyn lukemassa, koska pidän luomu- ja ympäristö ym. asioista perillä olemista tärkeänä ja uutta tietoa & vinkkejä näyttääkin aina löytyvän. Ja siis tietty koska haluan itse syödä puhtaampaa ruokaa ja käyttää puhtaampaa kosmetiikkaa ym. Täältä juuri sain aikoinaan kimmokkeen luomukosmetiikan käyttöön ja alumiinittoman dödön hankintaan ym.

Noora kirjoitti...

Olen seurannut blogia aktiivisesti vuoden verran, se oikeastaan lähti siitä, kun kiinnostavista asioista googlaillessani google johdatti minut toistuvasti blogiisi. Yksi iso plussa on se, kun olet Berliinifani kuten minäkin. On ollut tosi hienoa lukea täältä vinkkejäsi, moni paikka on ollut sellainen joista olen itse ollut tietämätön. Muotoilun opiskelijana koen myös saavani täältä hyviä vinkkejä siitä, millaisia tuotteita tämä maailma voisi kaivata. Arvostan asennettasi, et ole ryppyotsainen ekoilun suhteen.

Pee kirjoitti...

Pieni ikuisuus sitten, etten enää muista. Kemppari oli silloin ihan alkutaipaleellaan ja oli mahtavaa löytää joku blogi täynnä asiaa.

Minya kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi ainakin vuoden ja luulen, että päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta. Vatsavaivat olivat kuitenkin se syy, minkä takia päädyin useamman kerran uudelleen lukemaan sun arkistoja. Kuitenkin blogisi on ollut loistokaveri vähemmän myrkkyjä sisältävään elämään ja olen saanut paljon uusia ajatuksia ja innostusta tätä kautta.

Btw.. aivan loistavat palkinnot. Nyt olis kiva kun tärppäis.

Katja kirjoitti...

Alkuvuodesta 2008 Stellan Paras Aika Vuodesta vanhasta blogista. Ja siitä asti luin epäsäännööllisesti kunnes törmäsin syksyllä 2008 monen mutkan kautta Selittämättömät vatsavaivat-postaukseen ja se muutti elämäni. Siitä lähtien olen lukenut säännöllisesti useamman kerran viikossa. Kirjoitat monipuolisesti ajankohtaisista ja sydäntäni lähellä olevista aiheista ja kirjoitustyyli ja koko blogin tunnelma on rento freesi :)

samm1e kirjoitti...

Kaverin kautta tänne eksyin puolisen vuotta sitten ja sen jälkeen olenkin vieraillut blogissasi vähän väliä. Opiskelen ympäristöekologiaa ja sitä kautta olen jo useamman vuoden pohtinut ympäristön kemikalisoitumista ja sen vastustamista. Kauttasi olen löytänyt monta uutta ideaa ja täydentäviä ajatuksia. Kiitos mahtavasta blogista!

Minna kirjoitti...

Olen lukenut Kemikaalicocktailia parisen vuotta, mutta en enää muista mitä kautta blogiin löysin. Innostuin siitä, että on olemassa blogi, jossa puhutaan kerrankin suoraan siitä, mitä me tietämättämme ruoan mukana syömme ja kosmetiikan välityksellä verenkiertoomme imeytämme. Haluan huolehtia terveydestäni ja samalla tehdä ympäristön kannalta hyviä kulutusvalintoja, ja tästä blogista saa loistavia vinkkejä myrkyttömämpään elämään!

Irma kirjoitti...

Hei! Taisin löytää blogisi muistaakseni ylen sivujen kautta noin vuosi sitten, säännöllisesti olen seurannut vasta muutaman kuukauden uusi musta-sivuston kautta. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa, ja jutut on ajatuksiaherättäviä, mutta et kuitenkaan sorru paatostamiseen. Jatka samaan malliin!

Aino kirjoitti...

Löysin blogisi googlettelemalla noin vuosi sitten, ja täytyy sanoa että siitä hetkestä lähtien on elämänmuutos ollut hidas, mutta totaalinen, niin ruoka- kuin kosmetiikka-asioissa.

Asia on vain niin lähellä sydäntäni että jatkan lukemista varmaan aina :)

Catariina kirjoitti...

Reilu vuoden päivät olen seuraillut blogiasi. Enää en muista kuinka tänne löysin. Todennäköisimmin viekkaan linkkiä seuraamallani keskustelupalstalla. Tulen takaisin ihan samasta syystä kuin aloin seuraamaan blogiasi. Kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja saan uutta näkökulmaa kosmetiikka-, eko- yms. asioihin.

Alisa kirjoitti...

Blogia olen lukenut ehkä reilun vuoden päivät. Löysin Kemikaalicocktailin erään toverini blogin linkkilistasta ja kiinnostuin heti tavasta käsitellä monipuolisesti meidän kaikkien päivittäin kohtamia myrkkyjä ja ongelmia, jotka tämän maailman kehityssuunta on pikkuhiljaa synnyttänyt.
Innostus on ehkä hieman lopahtanut viime aikoina, vaikka tarkastankin päivitykset joka päivä. Syynä on se etten koe kauheata kiinnostusta muotiin ja kosmetiikkaan, koska en niitä juurikaan kuluta.
Toki nämä ovat valtaosalle naisista tärkeitä kysymyksiä ja aiheita.

Eeva kirjoitti...

Löysin blogin sattumalta jotain aiheeseen liittyvää asiaa googlatessani. Olen suht uusi lukija, vasta noin puoli vuotta takana, mutta olen lukenut vanhojakin postauksia, sillä kaikki blogissa käsiteltävät asiat kiinnostavat minua kovasti. Joku päivä vielä pääsen blogin luvussa ajan tasalle. ;)

viv kirjoitti...

Moi!
olen lukenut blogiasi aktiivisesti vuoden verran, sitä aiemmin selailin sitä silloin tällöin. Törmäsin tänne ensimmäisen kerran googlen hakutulosten kautta etsiessäni käyttäjäkokemuksia jostakin luontaiskosmetiikkatuotteesta. Luontaiskosmetiikka oli aluksi se tärkein syy miksi tätä luen, nyttemmin sen verran tuttu alue että täältä haen muuta tietoutta. Luomuruoka ja elinympäristömme kemikaalit kiinnostavat.

Nina kirjoitti...

Moi! Osallistun täten :)

Olen lukenut ehkä vuoden, puolitoista, en muista tarkkaan. Aivan sattumalta löysin tänne netissä surffaillessani, en enää edes muista mitä kautta. Kovin hataraa mielikuvaa siis historian osalta, mutta kerran tänne löydettyäni en pois lähde. Aivan MAHTAVA blogi, itseäni ja omaa elämääni aina läheisesti koskettavat luomuaiheet, sanalla sanoen Täydellinen blogi. Älä ikinä lopeta. Kiitos!

Ihanaa, kerranki pääsin hehkuttamaan!! :D

Nina

Mira kirjoitti...

Parisen vuotta sitten eksyin tänne ensimmäisen kerran Kurpitsamoska-blogista, ja edelleen tulee päivittäin luettua, koska luontoystävällisyys ja innovatiiviset jutut kiinnostavat!

Heini kirjoitti...

Olen lukenut tätä blogia reilun vuoden. Muistaakseni löysin tänne kun olin juuri palannut työharjoittelusta Espanjassa takaisin Suomeen ja kaipailin tietoa luomuruoasta. Jutut olivat sen verran mielenkiintoisia, että jäin koukkuun.

Ee kirjoitti...

Vuoden verran.
Pidän blogin asiasta, resepteistä, vinkeistä ja jopa ulkonäöstä!

piparminttu kirjoitti...

Olen lukenut varmaankin kaksi vuotta, enkä enää muista mistä tänne löysin. Tai itseasiassa muistankin! Joku toinen linkitti tänne eräältä foorumilta pari kertaa ja sitten jäin. Palaan sen vuoksi että aiheet on monipuoliset (vaikkakin saman "sateenvarjon" alla) ja kirjoitat hyvin kuvien kera. Huomaa että olet ammattilainen!

Harri kirjoitti...

Kemikaalicocktailia olen lukenut tammikuusta lähtien ja silloin luin kaikki postaukset mitä oli ja siitä lähtien seuraillut. Tähän blogiin muistaakseni löysin jostain muusta blogista linkin. Yksi syistä, että miksi jaksan aina tulla takaisin on, että toisinaan löytyy enemmän tai vähemmän itseäni kiinnostavia artikkeleita :) ja tietenkin osasyy löytyy myös elämäntavoistani jotka ovat muuttuneet terveellisemmiksi =)

Estelle kirjoitti...

Olisikohan ollut viime joulukuussa kun luin kummitätitini luona Voi Hyvin-lehteä ja bongasin sieltä jutun Sinusta sekä tästä blogista. Seuraavana päivänä tuli luettua jostain muualta uudemman kerran Kemikaalicoctailista ja sitten päätin käydä tutustumassa tähän blogiin. Sen jälkeen lähes päivittäin tulee käytyä kurkkimassa koska olen joulukuusta asti alkanut kiinnittää yhä enemmän ja enemmän huomiota siihen mitä laitan suuhuni tai iholleni, yrittäen muuntua yhä kemikaalivapaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi.

Heini kirjoitti...

Olen lukenut blogia parisen vuotta. Löysin tieni tänne joidenkin kaverien hehkutuksen kautta, muistan että sain linkkejä natriumglutamaattijuttuun. Jo ensikosketus blogiin oli vaikuttunut, enpä ollut aiemmin tullut ajateelleeksikaan sellaista ainetta kun natriumglutamaatti. Sittemmin olen alkanut tarkkailla missä ruoissa ainetta on. Blogiin palaan saadakseni lisää tietoa ja vinkkejä kemikaaleista ja luomusta.

Susanna Tee kirjoitti...

Löysin tänne joskus vuoden 2008 aikana googleteltuani nimenomaan tyyliblogeja. Kemikaalicocktail ei ollut aivan sitä etsin, mutta parempi niin. Tänne uudestaan ensisijaisesti vetävät hyvin toimitetut jutut ja toissijaisesti mielenkiintoiset aiheet.

Kairyū kirjoitti...

Löysin Kempparin viime keväänä. Löysin sen alunperin erään kosmetiikkablogin kautta :D Hassua sinänsä, sillä olin kauhea kosmetiikkafriikki, ja vaikka muuten olinkin jo kokenut "luomuheräämisen", se ei vielä ollut yltänyt kosmetiikkaan, mutta blogisi herätti kyllä ajattelemaan sitäkin ja nykyään käytänkin vain luonnonkosmetiikkaa. Luen blogiasi vieläkin... Koska, no, kirjoitat vain niin mielenkiintoisesti. Lisäksi pidän siitä, että blogi on myös tietyllä tapaa lifestyle-henkinen. Tulen aina hyvälle mielin mm. desing-aiheisista postauksista... Ovathan jutut, minkä takia alunperin blogiasi aloin lukea, kuten ruoka ja kosmetiikka, yhä tärkeitä ja mielenkiintoisia ja luen sen aiheisestkin postaukset huolella, mutta toisaalta aihepiirin juttuja luen kovin paljon muista lähteistä... Eli lyhykäisyydessään: pidän blogisi atmosfääristä ja sen lukeminen herättelee ja tuo usein hyvälle mielelle :)

Katarri kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi käsittääkseni melko alusta asti, päädyin tänne jonkun toisen blogin linkkivinkkilistasta (ei mitään muistikuvaa, että mistä).

Jäin heti koukkuun, koska ekoilu ja luomuilu kiinnostaa ja koetan omassakin arjessa valita parempia vaihtoehtoja, siinä tosin aina onnistumatta.

Käytän Readeria, ja luen blogeja sen kautta päivittäin (itse asiassa pitäisikin laittaa tuonne Uuden mustan puolelle toivomus, että feedin saisi kokonaisena, koska harvoin tulee käytyä itse blogissa syötteen lukemisen lisäksi).

Kirjoitat ammattilaisesti, joten blogiasi on helppo lukea, matkareportaaseista olen ollut muiden aiheiden lisäksi erityisen iloinen ja merkkaillutkin vinkkejä mahdollista jatkokäyttöä varten, jos tulee itse vierailtua samoissa paikoissa.

Minna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Minna kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi jotakuinkin vuoden päivät, ja tänne eksyin kaverin mainion blogin kautta. Seuraan blogia säännöllisesti saadakseni tietoa ja ajattelemisen aiheita.

Minna kirjoitti...

Hei!

Olen lukenut Kemikaalicocktailia n. 2 vuotta. Kiitokset blogivinkistä saa hyvä ystäväni, joka on lukenut blogiasi pidempään! Siitä asti on minullakin Kemikaalicocktail ollut pikavalikossa.

Tulen takaisin, sillä aina täältä saa ajankohtaisinta tietoa ja vinkkejä aiheeseen liittyvistä uutisista, yrityksistä ym. Lisäksi tavaksi on jo muodostunut sekin, jos bongaan jonkun uutisen, esim. luomutomaatit, niin tulen katsomaan mitä täällä on uutisesta Noora kirjoittanut ja muut kommentoineet. Täällä asiasta pääsee ikään kuin heti keskustelemaan! :)

Kiitos mahtavasta ja tarpeellisesta blogista!

nincstelen kirjoitti...

Itse eksyin blogiisi viime syksynä niinkin teinimäisen sivuston kuin Demi.fin kautta. No, teinihän olen itsekin vielä, että ei se mitään. Kiinnostus ekologisuutta, eettisyyttä ja luomua kohtaan saa minut palaamaan blogiisi aina uudestaan, odotan innolla aina Nooran uusimpia luonnonkosmetiikkalöytöjä ja no.. Mitä vain!

Aino kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Aino kirjoitti...

Moi!
Koitin miettiä kuinka kauan oon lukenut... Joskus 2008 kuitenkin, koska muistan että tämä blogi oli melko uus tapaus sillon vielä.
Blogilistan kautta löysin, sen tarkemmin en muista...

Takasin tänne joutuu aina palaamaan, sillä täällä on niin hyvää tietoa! Usein etsin vinkkejä ja suosituksia nimenomaan täältä. Viimeksi hankin itselleni purkillisen kookosöljyä, kun porukka niin hehkutti, kuinka mainiota tavaraa se on ja mihin kaikkeen sitä voikaan käyttää!

Playful kirjoitti...

olen lukenut blogiasi noin vuoden ajan. ystäväni puhui blogistasi ja niinpä päätin itsekin tsekata mistä puhe. siitä asti olen säännöllisesti lukenut kirjoituksiasi. blogisi on raikas ja jakaa tietoa tärkeistä asioista.

Annimaria kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi melkolailla alusta asti, eli ainakin kaksi vuotta. Takaisin palaan koska kasittelemasi aiheet kiinnostavat ja koska paivitystahtisi on mukavan aktiivista.

Sari kirjoitti...

Löysin Kemikaalicocktailin kesällä 2008 Ellen artikkelin perusteella ja sen jälkeen olen ollut ihan koukussa :) Seuraan säännöllisesti.

Jaksan tulla tänne, koska blogia päivitetään niin tiuhaa tahtia ja asia on huippumielenkiintoista.

Camilla kirjoitti...

Heti alkuun; Mahtava blogi!!
Olen nyt parin vuoden verran lukenut Kempparia melko säännöllisesti! Joinakin aikoina joka päivä, joskus pari kertaa kuukaudessa. Onneksi kuitenkin vanhatkin jutut voi lukea pidemmänkin ajan kuluttua :) Törmäsin blogiin etsiessäni todennäköisesti tietoa ekologisesta kosmetiikasta tai lisäaineista tms...Tällöin jäin koukkuun! Blogisi on raikas tuulahdus tiedosta, joita muuten voisi olla vaikeakin asioista paljoakaan ymmärtämättömänä löytää faktatietoa! Ja kaikki käsittelemäsi aihealueet kolahtavat täysillä minuun. Sitä paitsi asun itsekin Helsingin kantakaupungin alueella, joten ymmärrän hyvin monia mielipiteitäsi ;)

lucitrina kirjoitti...

Hmm... Kutakuinkin kolmisen kuukautta olen täällä seikkaillut, jonkun toisen blogista tänne itseni klikkasin tai sitten bongasin jostain lehdestä.. (sama pää kesät talvet niin ei vaan muista) ja se että saa tietoa luomusta,ekoilusta ja kemikaalihötöstä saa minut palaamaan aina uudelleen ja uudelleen :) sekä tietty mahtavat kirppislöydöt joita olet tehnyt! Mahtavaa kevättä sinnekkin osoitteseen ^^

Eeva kirjoitti...

Minä ole seuraillut Kemikaalicocktailia nyt tässä kaksi vuotta. Ekan kerran päädyin sivuille kun pikkuveljeni laittoi linkin siis ensimmäiseen lukemaani blogaukseesi vihreästä teestä. Siitä lähtien on tullut lähes päivättäin vierailtua.

Jaana kirjoitti...

Olisinko seurannut ainakin vuoden verran, jostain linkkilistalta tänne löysin ja jäin :) lisäsin oman blogin blogilistaan joten käyn täällä päivittäin. Tänne vetää tottakai mielenkiintoiset jutut, aina löytää uutuuksia ja tietysti se, että koko ajan toimitaan eettisellä pohjalla. Paras asiablogi mitä voi ollakaan!

Tuuli kirjoitti...

Jensenin Hannan blogin kautta löysin alun perin blogiisi. Hanna vinkkaili vatsavaivoista kertovasta postauksestasi ja sehän oli kuin suoraan omasta elämästäni, joten oli siltä istumalta selattava koko blogi läpi. Omiin vaivoihin ei ole vielä löytynyt ratkaisua, mutta mielenkiinnolla kokeilen aina antamiasi vinkkejä.

Hanne-Lotta kirjoitti...

Olen lukenut reilun vuoden.

Muistaakseni googlasin lisäaineista ja päädyin tänne. Alussa kirjoitustyyli ja hippiys ärsyttivät pahasti, joten pakkohan tänne oli kurkkia säännöllisesti. Siten jäin koukkuun...

Nyttemmin olen tottunut räväkkyyteen ja asiasisältö kiinnostaa koko ajan enemmän. Täältä saa hyviä keskustelunaiheita ja mietittävää, ärsytti tai ihastutti.

Ajankohtaisuus ja persoonallisuus ovat tämän blogin vetovoima! Tuntuu, että täällä kohtaavat kaikki Suomen terveydestä ja luomusta kiinnostuneet ihmiset.

Tea kirjoitti...

Olen lukenut kempparia siitä lähtien, kun Katja julkaisi alkavan yhteistyönne project mamassa. Olen siis maman vakiolukijoita. Käväisin siis silloin mielenkiinnosta täällä ja palaan tänne, koska pidän tyylistäsi kirjoittaa.

Jenni kirjoitti...

Löysin blogisi noin 1,5 vuotta sitten ystäväni kehotuksesta.Se oli herkumysli reseptin aikaa.

Olin jo aiemmin syönyt ja tiskaillut luomusti mutta juttusi kosmetiikan ja "kemikaalicoctaileista" koukutti minut blogiisi.

Siitä lähtien alkoikin -hmm...onkohan tullut joku uus jännä juttu, käynpä heti kattoo!?-suhde sivustosi kanssa:)

Omaa elämää koskettavia, mielenkiintoisia ja herkullisia, monenkirjavia ja -kuuloisia juttuja tästä ajasta ja elämästä.siks.

Fakta ja Farfalle kirjoitti...

Löysin blogisi noin vuosi sitten. Kaverit olivat jo aiemmin suositelleet, mutta taisin loppuen lopuksi eksyä tänne itse.

Luen blogia, koska täältä löytyy kiinnostavaa tietoa ja tietoa, jossa on mukana henkilökohtainen aspekti :)

Ruokablogista (ja mm. vehnättömästä tammikuusta) kiinnostuneet löytävät oman blogini klikkaamalla nimeä :)

Nimma kirjoitti...

Olen käynyt blogissasi ehkä viime syyskuusta asti ja tykkään, juttusi ovat elämänmakuisia.
Niistä saa ajattelemisen aihetta.
Jatka samaan malliin.
Omaa blogia olen kirjoitellut vähän aikaa. Enkä ole muuten koskaan ikinä voittanut mitään mistään arvonnasta!

Tiina kirjoitti...

Olen käynyt parisen vuotta varmaankin säännöllisen epäsäännöllisesti. Käytän paljon blogiasi kun etsin jotain ravintoasiaa tai muuta vastaavaa. Löysin tänne alunperin jonkun toisen blogin kautta. Mutta minulle on tätä suositeltu eri tilanteissa muutenkin. :)

Jenni kirjoitti...

Aikalailla taitaa olla plakkarissa tasan puolisen vuotta, kun olen blogiasi lukenut. Aivan tarkalleen en muista, kuinka tänne ensimmäistä kertaa eksyin -liekö jonkin toisen blogin kautta vaiko googlailun seurauksena. Jokatapauksessa vain muutama lukukerta ja olin myyty. Nykyään blogisi tulee automaattisesti RSS-feedinä ja uusimmat tekstit tulee luettua samana päivänä. :)

Kiinnostavimmat kirjoitukset blogissasi ovat koskeneet ekologista kosmetiikkaa, luomua, superfoodeja ja myös jotkin isomman skaalan ekologiset jutut ovat lämmittäneet sydäntä. Esimerkiksi erityisesti pidin maksaruoho-jutusta. Toivottavasti maksaruohoa aleittaisiin käyttämään Suomessakin laajemmalti. :)

Aino-Maija kirjoitti...

Jippii, arvonnat on aina jännittäviä :)

Olen lukenut kempparia muistaakseni viime loppukesästä saakka ja blogi on yhdellä välilehdistä, joka aukeaa joka päivä kun availen konetta. Käyn siinä sitten tsekkaamassa, että mitäs uutta luomua tai kemikaalitonta ja joskus ahmin koko jutun, joskus totean silmäillen, että aha, palataas tähän sit joskus. Siskoni linkkasi minulle joskus blogin, että käypäs katsomassa tätä hyvää blogia... Blogi on oikeastaan ainoa blogi, jota ehdin seurata ja tyyli on loistava: se ei paasaa tai syyllistä, vaan tuo asioita ja ilmiöitä, esineitä ja tavaroita tai lehtijuttuja yksinkertaisesti ja kompaktisti esille. Arvostan blogin uutisarvoa itselleni aiheesta kiinnostuneelle vaikka osa olisikin omia pohdintojasi, itse voi sitten imeä kaiken tiedon tai olla vähän kriittisempi sen suhteen. Emme myöskään mielestäni kaipaa vaikkapa koruja tai joitakin kosmetiikkatuotteita lainkaan tässä maailmassa (edes niitä sertifioituja), mutta koska meitä on moneksi ja se mikä on minusta turhaa on jostakusta muusta välttämätöntä niin on kiva että kestävämpiä vaihtoehtoja on selkeästi esillä ja luettavissa täältä blogistasi.

Arvostan sitä, että jutut ja aihepiirit vaihtelevat ja koskaan ei kyllästy tai totea, että plääh eikös tästä ole jo jauhettu vaan vaikka samaa aihepiiriä käsiteltäisiin, niin aina on uusi näkökulma mukana. Uuteen mustaan en ole oikein ehtinyt tai osannut eksyä, ehkä on hyvä että linkkailet puolin ja toisin ja tuot tässä blogissa esiin sitä uutta mustaa.

Paula kirjoitti...

Noin kuukauden ajan olen seurannut tätä blogia. Olin etsimässä netissä tietoa eräästä värihoitoaineesta, kun eksyin sivuille. Ja sen jälkeen olen käynyt päivittäin. Muistelen joskus noin vuosi sitten eksyneeni sivulle myös, mutta silloin en jostain syystä vielä niin koukkuun jäänyt, kuin nyt. Pidän blogisi tyylistä, aiheista, kokonaisuudesta. Aiheet ovat kiinnostavia ja inspiroivia. Toisinsanoen, olet avartanut maailmankuvaani. Kiitos siitä. Jatka samaan malliin. Vielä kun tän kemikaalicocktailin saisi telkkariin!

Nan kirjoitti...

Löysin tänne pari vuotta sitten muistaakseni etsiessäni tietoa jostain asiasta, eli google ohjasi.

Blogin aiheet käsittelevät kiinnostuksen kohteitani, joten siksi seuraan blogia.

Tomomi kirjoitti...

Löysin kemikaalicocktailin pari vuotta sitten etsiessäni tietoa mahakivuista ja e621:stä. En lukenut tuohon aikaan mitään blogeja ja koukutuin heti. Aloin pikkuhiljaa kiinnostumaan luomusta, ekosta, reilusta jne..
Blogin aiheet ovat mielestäni kiinnostavia, kirjoitat hyvin ja napakasti, joten tekstiä jaksaa lukeakin, eikä ole pitkiä tajunnanvirtapostauksia. Kiitos. :)

nittta kirjoitti...

aloin seurata blogiasi erään kuningaskuluttajassa olleen kosmetiikka reportaasin jälkeen, eli paljonko siitä nyt on, parisen vuotta? lähdin heti kuningaskuluttaja-ohjelman jälkeen googlen kautta blogiisi tutustumaan!

miksi jaksan yhä tulla takaisin? no joskus mietin sitä itsekin, sillä ajoittain kirjoitus- ja asioiden ilmaisemistyylisi tympii minua, eikä varsinkaan viime aikoina ole täällä blogissa ollut kovinkaan vilkasta, mutta ymmärrän,että pääsyy on uusi musta.

silti vain jaksan täällä yhä käydä kurkkaamassa uusia uutisia, sillä hankkimasi tieto kiinnostaa minua ja on hyödyllistä.

Jaana kirjoitti...

Olen lukenut Kempparia nyt vuoden verran ja eksyin ystäväni kanssa käydyn keskustelun perusteella.

Maya kirjoitti...

Ekan kerran olen lukenut Kemikaalicocktailia reilu vuosi sitten. Sen jälkeen olen seuraillut blogiasi enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Palaan takaisin aina kun muistan ja on aikaa. Varmaa on, että aina jotain mielenkiintoista luettavaa löytyy. Blogiaiheesi ovat mielestäni kekseliäitä, ajatuksia herättäviä ja hyödyllisiä, olenhan sellainen ihminen, joka yrittää jatkuvasti panostaa omaan ekologisuuteen enemmän, muttei jaksa kaivaa kaikkea tietoa erilaisista lähteistä itse.

Kristiina kirjoitti...

Löysin tänne tammikuussa 2009, en muista mitä kautta. Oliskohan liittynyt vihreään teehen, josta silloin olin innostunut. Kahlasin joka tapauksessa kaikki postaukset läpi, siihen meni aikaa. Olin ihan järkyttynyt ja innoissani, kun löytyi joku, joka kirjoittaa justiin niistä asioista, mitkä itseä oli askarruttaneet. Vieläkin tulen tänne joka päivä, montakin kertaa, aina on uutta asiaa ja lisäksi luen keskustelut kommenttiboksissa. Reseptit on sulla huippuja ja muutenkin ruoka-ideologiasi on tosi lähellä omaa. Kiitos Noora, olet tehnyt eko-luomu-hippi-vaihtoehtojutuista tosi paljon helpompaa ja uusi elämäntapa on ollut totta meidän perheessä jo siis yli vuoden. Lapsia myöten, esikoinen (12 v.) esim. joutuu jatkuvasti ihmettelemään kavereittensa tietämättömyyttä oikeasta ruoasta, luomusta ja ekoilusta.

an kirjoitti...

Aloin lukea muistaakseni kesällä 2008. Täällä on mielenkiintoista asiaa! Luen tätä mieluummin kuin sanomalehtiä.

Elie kirjoitti...

Puhuit Kuningaskuluttajassa shampoiden kemikaaleista ja INCL-listoista (muistaakseni, siitä on jo aikaa kuitenkin...) Sanomasi asiat alkoivat kiinnostaa minua, joten googletin nimesi ja niinpä löysin blogisi :)

Yritän ehtiä lukea blogiasi jokapäivä, täällä on mielenkiintoisia aiheita ja enimmäkseen hyvää keskustelua.

Iris kirjoitti...

Oon varmaan kuukauden verran seuraillut ja selannut myös aiempia tekstejä läpi :) Kirjoitat mulle mielenkiintoisista asioista ja järkevällä otteella (ei liian hihhulia ;). Taisin eksyä tänne aikoinaan jonkun toisen blogin kautta..

Cakey kirjoitti...

Aloitin blogisi lukemisen tässä aivan hetki sitten, noin pari viikkoa siitä lienee vierähtänyt :) Löysin tänne kai googlen kautta kun etsin jotain INCI asioista yms...
Blogisi on täynnä kiinnostavia aiheita ja niitä on mukava lueskella kun täällä näyttäisi olevan paljon asiallista keskusteluakin :D

Eámanë Ringëril kirjoitti...

Minä olen seurannut blogiasi vasta ehkä puolisen vuotta, mutta heti jäin koukkuun kun ekan kerran löysin tänne. Olen alkanut kiinnostua "myrkyttömästä" elämästä ja täältä saa vinkkejä siihen ja ekologisempaan elämäntapaan. Ja arvonnoista olen aina kiinnostunut :D

H kirjoitti...

Olen lukenut varmaankin suunnilleen vuoden ajan ja blogilistalta klikkailin kiinnostavia blogeja ja sitä kautta jäin sitten lukemaan :)

Tulen yhä takaisin, koska blogilista ilmoittaa päivityksistä ;) Noei, vaan kirjoitustesi aiheet ovat kiinnostavia ja antavat sellaista mukavaa "inspiraatiota" kemikaalittomampaaan ja ekologisempaan elämään.

Katariina kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden, vaikka tiennyt tämän olemassaolosta jo aika paljon kauemmin :--D Vihreän Langan blogisitaattiosiossa olin törmännyt blogin nimeen jo useampaan otteeseen ja vaikutti olevan niin kiinnostavaa juttua että pistin Bloglovingiin seurantaan lopulta :)

Kiinnostavat jutut (tähän ei tosin lukeudu ekologisten korujen jne. mainostukset) vetää aina takaisin lukemaan! Ja joskus on kiva kaivella blogiarkistoistakin vanhempia juttuja :)

ESC kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi ehkä noin vuoden. Tieni tänne löytyi luomuetsintöjeni yhteydessä, varmaan ihan googlen kautta. Heti ensi kerrasta jäin koukkuun: niin paljon luettavaa, raikas tyyli, sulla on mahtava persoona, joka välittyy läpi, hyvää tietoa, (sellaista joka laittaa ajattelun uusiksi, älyttömän hyviä vinkkejä kosmetiikkaan, ruokaan ja moneen muuhun kestävämpään elämäntapaan liittyen! Lisäksi bloggaat niin usein, ettei tämä vaan voi päästä unohtumaan! :DDD

Ansku kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi n. puoli vuotta. Löysin tänne, kun kiinnostuin ravinto- ja ympäristöasioista ja googlasin joitakin ruokajuttuja..ja tämä blogi toistuvasti pamahti silmien eteen.:) Siitä se sitten lähti. Aina pitää tulla tsekkaamaan uusimmat jutut!

Mia kirjoitti...

No nyt on pakko kommentoida vaikka en voittaisikaan :D Olen lukenut blogiasi nyt vähän alle vuoden päivät. Ensimmäisen kerrna kun eksyin blogiisi asenteeni oli oikeastaan voi vidu mitä scheissea. Mutta aika ei tuolloin sitten näköjään ollut kypsä, koska vierähti noin puolisen vuotta, minkä aikana kiinnostuin luomusta ja todellisesta ravinnosta, ja kempparista tulikin yksi lemppareistani! Kiitos mahtavasta ja informoivasta blogistasi! Oot Noora mahtava!

kat kirjoitti...

Hmm. Tähän haluan osallistua. Taisin alkaa lukemaan blogia jotain pari-kolme viikkoa sitten. Löysin tämän varmaan jostain mediasta alunperin mutta liityin lukijaksi vasta nyt. Miksi lie. Kuitenkin. Tänne tulee kyllä takaisin ihan vain sen takia että on tylsää ja että tämä kuulostaa ihan hyödylliseltä infolta. Kiits hei siitä ruisleipä+hunaja vinkistä, hyvää on. :D

Laranja kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi noin puoli vuotta ja löysin sen sattumalta etsiessäni lähteitä lähiruokaan liittyvään raporttiin. Puhdas ruoka ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita minulle ja bloggauksistasi löydän paljon uusia kivoja juttuja elämääni :)

Kiitos tiheistä päivityksistä!

Basilika kirjoitti...

Ystävä kertoi kempparista joskus 1½ vuotta sitten, ja noin vuoden olen seurannut aika säännöllisesti. Kempparin myötä olen alkanut kiinnittää huomiota myös siihen mitä käyttämäni kosmetiikka pitää sisällään.

Prefecta kirjoitti...

Ei mitään mielikuvaa koska ja miten tänne päädyin, mutta fanitan itsekin myrkyttömyyttä, joten on ihanaa, että olet niin ahkera ja pidät meitä laiskempia ajan tasalla.
xoxo, Prefecta
Another Fab Day

veli-ville kirjoitti...

no noora, mä oon v-v ja sä oot sä. sä teet ja mä luen. kai mää oon aika alku-ajoista lukena, joskus vaan linkitit tän mulle ja siitä asti oon aina katellu kun ollu ihan mielenkiintosiakin juttuja ollu et voi pojatkin tätä lukea. mut palkintoja ootellessa.... :)

Katariina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katariina kirjoitti...

Olen seurannut mahtavaa blogiasi viime kesästä tai syksystä.
Taisin joskus bataattisipsien ohjetta etsiä ja löysin tieni tänne.
Aiheet on mielenkiintoisia ja lähellä omia arvoja ja omaa elämää, se saa minut aina palaamaan takaisin.
Kiitos ihanista vinkeistä ja ajatuksista :)

Maniac- kirjoitti...

Mulla ei oo minkäännäköistä haisuakaan miten alunperin päädyin lukemaan Kempparia... Siis ei minkäännäköistä muistikuvaa, hassua. :D No kuiteskin olen suurinpiirtein vuoden-puoltoista vuotta seurannut blogiasi ja voi sanoa, että olen rakastunut. <3 Ja samasta syystä jaksan yhä tulla takaisin. Monissa blogeissa, joissa kaikki on muuten kohdallaan, niin sisältö kuin ulkonäkökin, ei blogaaja harmikseni ole mikään kovin kummoinen kirjoittaja. Sun kohdalla on toisin, tykkään just sun tyylistä esittää asiat suoraan kuten ne on. :) Ja kirjoitat mulle tärkeistä asioista. Olen kempparin myötä oppinut ihan uudella tavalla kattomaan mitä laitan esim. suustani alas. Kiitos maailman parhaasta blogista. :)

Sara-Aurora kirjoitti...

Kemikaalicocktailia on tullut luettua siitä asti kun bannerina oli se kuva missä Noora pitää hedelmäkasaa sylissään ja virnuilee. En muista miten kauan siitä on! Seurailen paljon blogeja ja muuta mediaa juuri netin kautta kun en televisiota omista ja kemikaalicocktail on yksi vakkaripaikoista joiden annin käyn uudestaan ja uudestaan tsekkaamassa, koska se päivittyy ihanan usein ja sisältää minua kiinnostavia mielipiteitä. Tykkään erityisesti kommenteista ja keskusteluista, joista nousee monesti esiin kiinnostavia näkökulmia.
Parasta kevättä ja kesänodotusta kaikille!

Maija kirjoitti...

Olen lukenut kemikaaliblogia puolisen vuotta. Päädyin tänne, kun aloin kyseenalaistaa omia ruokailutottumuksiani, ja etsiä niihin liittyvää tietoa netistä. Kirjoitat hyvin, ja blogisi on monipuolinen, siksi sitä olen jaksanut seurailla!

Varjoyrtti kirjoitti...

Veikkaisin reilua kahta vuotta. Käyn täällä useamman kerran viikossa ja syykin on selvä. Tällaista blogia ei ole toista. Kemikaalit ruuassamme ja ympäristössämme kiinnostaa.

Noora kirjoitti...

Hei ihan mahtavia kommentteja, voisinpa palkita teidät kaikki!!

Reetta kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi noin kaksi vuotta. En muista oikein kuinka löysin tänne, mutta ehkä facebookin kautta.

Lueskelen blogiasi useamman kerran viikossa. Mielenkiintoiset juttusi erityisesti kosmetiikkaan liittyen ovat muuttaneet paljon omaa kosmetiikan kulutustani.

Etsin blogistasi monesti myös jonkin vanhan postauksen, jossa muistan olevan jotain mielenkiintoista tietoa.

Kiitos hyödyllisestä ja ajatuksia herättävästä blogista!

Saara kirjoitti...

HEi! Olen seurannut blogia noin viikon ajan(!!!) Innostus alkoi kun mietin miten saan vaihtelua kohta 6 kuukautta vanhan poikani ruokailuun. Ruoat olen tehnyt itse ja hedelmä/marja osasto on ollut banaania ja mustikoita ja puolukoita pakkasesta. Purkista en edes hedelmää halua antaa, vaikka muille vanhemmille sen suon arjen kiireiden keskellä. Vaihtelua ja vinkkejä tohon hedelmä/marja puoleen siis netistä etsin.. Blogin innoittamana kävin viime lauantaina Ruohonjuuressa ja ostin kuivattuja luomuaprikooseja, joita olen pojalle mössäillyt. Tykkäää!! Ostin myös riisisiirappia, jolla makeutan vain hieman puolukoita, ettei tarvitse vauvalle antaa valkoista sokeria!!
Seuraavasta vanheimpanrahasta jotain myös itselle, kuten kasvorasvaa ja jos en tätä arvontaa voita, niin sitten kookosöljyä!!
Tykkään tyylistäsi kirjoittaa, rehellistä puhetta! :)

Saara N.

merja.kostamovaara kirjoitti...

Innostuin blogistasi siskoni kautta noin neljä kuukautta sitten. Käyn lukemassa sitä yleensä päivittäin. Palaan aina paikalle sen vuoksi, että saan kirjoituksistasi monella tapaa inspiraatioita sekä tietysti tärkeää informaatiota maailman asioista.

Myyty olen vallan.

Ja kun täytyisi kirjoittaa proseminaarityötä, huomaan pläräileväni blogiarkistoasi. :D

Kiitos ja voikaa paksusti!

Noora Katariina kirjoitti...

Olen lukenut Kemikaalicocktailia varmaan reilusti yli vuoden. Ensimmäistä kuulin blogista kurpitsamoska-ruokablogin kautta (http://kurpitsamoska.livejournal.com). Olen luomuhenkinen (wannabe)terveysintoilija. Seuraan blogia erityisesti lisäainetiedon takia - olen oppinut niistä tosi paljon tätä kautta. Muuten luomujutut on jo aika hyvin hallussa. Luonnonkosmetiikasta kaipaan aina lisätietoa, samoin eettisistä ja kohtuuhintaisista vaatteista. Kirjoittelen hieman vastaavanlaisista aiheista omaan blogiini osoitteessa http://noorakatariina.blogspot.com :) Kemppari-henkiset, tervetuloa!

Uu huiput palkinnot.

Laakson neiti kirjoitti...

Olen lukenut vasta muutaman hassun kuukauden. Löysin blogisi Uuden mustan kautta, siitä oli jossain juttua ja kävin kurkkaamassa.

Minut saa tänne palaamaan se, että kirjoitat minua kiinnostavista asioista. Näin simppeliä. Ekoilu on myös omaa sydäntä lähellä ja pidän myös siitä, että kun kirjoitat, on teksti, ei nyt tieteellistä, mutta kuitenkin jollain tapaa lähteet huomioivaa ja myös kriittiset ääneet huomioivaa.

susanna kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi lähes sen koko olemassa olon ajan. Sitä, miten blogisi löysin, on vaikea enää muistaa, mutta olettaisin löytäneeni sen googlaamalla. Piipahdan blogissasi aina kun RSS-syöte näyttää täällä olevan jotain uutta luettavaa. Eniten minua kiinnostavat jutut luomuruuasta.

Riikka kirjoitti...

Noin parin vuoden ajan olen blogiasi seurannut. Löysin Kemppariin alunperin aivan sattumalta -hyvä sattuma olikin! :) Blogiasi on miellyttävä lukea: kirjoitat puhuttelevista aiheista! Plussaa vielä siitä, ettet ole teksteissäsi putkinäköinen, saati ehdoton! Silti sinulla on jämäkkä ja varma ote puikoissa. Hyvä! :)

nuppineula kirjoitti...

Pistitpä pahan kysymyksen - teki tiukkaa muistella, kauanko olen blogiasi seuraillut! Niihin aikoihin, kun hoksasin netin sisältävän niinkin hauskaa ja hyödyllistä ajanvietettä kuin blogit, löysin myös Kemikaalicocktailin. Siitä on nyt aikaa kutakuinkin puolitoista vuotta tai hiukan yli. Heti löydettyäni Kemikaalicocktailin jumituin lukemaan kaikki postauksesi putkeen (siinä muuten meni hetki!), sillä tykkäsin niin kovasti kiinnostavalla ja hauskalla tavalla kirjoitetusta asiatekstistäsi - ja tykkään edelleen. Parasta Kemikaalicocktailissa on se, että se on täynnä kiinnostavia aiheita, muttei kuitenkaan yhtään kuiva tai tylsä. c:

Bambi CrushBone kirjoitti...

Hei!
Olen seurannut blogiasi suunnilleen vuoden ajan. Etsin tietoa luonnonkosmetiikasta ja kiinnostuin blogista ihan jo nimen perusteella koska olin jonkin aikaa pyrkinyt vähentämään haitallisia kemikaaleja ravinnostani ja kosmetiikasta. Nyt olen sitten aina lukenut kun aina tulee jotain hyvää tietoa mitä ei ole ennen tiennyt : >

sokerikorppu kirjoitti...

Löysin blogisi puolisentoista vuotta sitten, kun äitiyslomalla kaipasin tuntikausien imettämisen aikaan jotain "sosiaalista" elämää ympärilleni. Blogimaailmassa seikkaillessa päädyin jonkin linkin kautta tänne ja koukkuun jäin. Sopiva sekoitus itseä kiinnostavaa asiaa ja henkilökohtaista tilitystä ja hehkutusta!

Ina kirjoitti...

minä olen lukenut kempparia noin pari vuotta. ensin sain paljon uutta tietoa, ja nyt sekä lisäinfoa tärkeistä asioista että motivaatiota terveelliseen elämään. sopii oikein hyvin minulle, koska arvostan tietopohjaisia blogeja.

tosin nyt vähän kärsii luettavuus tuon kolmipalstaisen sivun takia..

Hanna kirjoitti...

Löysin kempparin viime kesänä. Valitin ystävälleni ettei Helsingistä saa kunnon Smoothieita, ja hän linkitti postauksesi Kampin Smoothiebaarista. Olin jo pitkään ollut kiinnostunut oikeastaan kaikesta mitä kemppari käsittelee, ehkä vain hieman eri perspektiiveistä. Luomu- ja lähiruoka kiinnosti maun ja ekologisuuden vuoksi, terveellinen syöminen omien ongelmien ja toisaalta maraton-treenaamisen vuoksi. Kemikaaliähky tuli vasta blogisi myötä jotenkin "todelliseksi" ja syksyinen matka jenkkeihin Pollanin kirja matkalukemisena sai viimeistään pohtimaan asioita vakavasti.

Palaan päivittäin koska kirjoitat asioista sopivan henkilökohtaisella tasolla, olet aktiivinen sekä toimissasi että postauksissasi ja osaat käsitellä vaikeita asioita mielenkiintoisesti, ymmärrettäväksi ja silti niin inhimillisesti. Tietoa ja ymmärrystä ilman fanatismia: mustikka on mustikka ja pop sellaisenaan, kiitos maalaisjärjestäsi ja tutkivasta otteesta:).

Jennie kirjoitti...

Oon lukenu Kemikaalicocktailia noin puoli vuotta, mutta tekstejä kyllä sitten pidemmältäkin ajalta blogin löytämisen jälkeen :)

Löysin tämän blogin jonkin toisen blogin kautta, mutta enää en kyllä muista, että minkä. Koukkuun jäin kuitenkin heti, ja vierailen täällä päivittäin. Ajattelen monista asioista samalla tavalla kuin sinä. Tykkään siitä, että oikeesti paneudut asioihin, etkä ala vouhottaa turhasta. Et myöskään sorru jeesusteluun tai luomuihmisten paremmuuteen yleisesti, vaan kerrot rehellisesti asioita sun omasta näkökulmasta. Pystyt myös myöntämään, että aina luomu/ekologisuus ei ole järkevää, ja se on musta upeeta. Eihän tästä elämästä oo tarkoitus tehdä vaikeaa ja kallista, vaan terveellistä ja turvallista itselle sopivin keinoin :) Eniten mua kiinnostaa täällä ruoka-aiheiset postaukset.

Itse kirjoitan pinnallisesti leffoista, ah :) moviesaremylove.blogspot.com

Susanna kirjoitti...

En totisesti enää muista, miksi ja miten päädyin blogiasi lukemaan. Ihan alkutaipaleelta asti olen ollut kuitenkin mukana. Ensimmäisten merkintöjen joukossa, joita muistan, on jutut dödöistä ja etenkin juttu, jossa kerroit Stella McCartneyn dödöstä.

Alkuinnostus on hiipunut, mutta edelleen jaksan tulla lukemaan juttujasi. Ne ovat jotenkin helppoja lukea, kirjoitat riittävän laajasti (siis ekoa, muotia, kosmetiikkaa, reseptejä) ja postaustahtisi on sopiva. Lukemisesta on tullut jo niin tapa, etten osaa olla ilman ;D!

aivokoralli kirjoitti...

Olen lukenut kemikaalicocktailia noin puolentoista vuoden ajan melkein päivittäin. Päivitykset tulee tsekattua jopa ennen sähköposteja :).Tänne löydyin etsiessäni infoa omiin selittämättömiin vatsavaivoihin. Blogi viihdyttää mutta käsittelee myös kokonaisvaltaisesti kaikkea mikä minuakin kiinnostaa, yhdessä paketissa. kivaa on ettei kemikaalicocktail profiloidu pelkästään terveys-/ruoka-/muoti- jne. blogiksi vaan on maukas cocktail ajankohtaisia ilmiöitä.

astaelina kirjoitti...

Aktiivisesti olen seurannut blogia ehkä maksimissaan vuoden. Jonkun muun blogin kautta taisin alunperin löytää ja sen verran viihdyttävää luettavaa on ollut, että kyllä tänne mielellään kurkistaa useamman kerran viikossa. :)

marja kirjoitti...

Oliko Kemikaalicocktailia olemassa jo kesällä 2008? Minulla on sellainen mielikuva, että viime kesänä (2009) olin lukenut tätä blogia jo edellisenä kesänä. Meneekö monimutkaiseksi? No, ei se mitään, kuitenkin, muistan kesän 2008 - ja kesältä Kempparin. On se Kemppari ollut silloin olemassa... On se... Onhan? Nooran huima päivitystahti minua kiinnostavista asioista (arjen ekologisuudesta, designista, kasvissyönnistä - vaikka Noora itse ilmeisesti fleksitaari onkin? etc.) omakohtaisin kokemuksin piti heti otteessaan.

Heidi kirjoitti...

Olen seurannut säännöllisesti (eli lähes päivittäin) blogiasi viime syksystä lähtien. Blogiisi päädyin ystäväni vinkkauksesta. Blogisi kautta olen saanut paljon tietoa mm. ympäristöystävällisestä kosmetiikasta ja ylipäätään vinkkejä miten elää ekommin.

Tiivi kirjoitti...

En muista miten tai mistä, mutta olen seurannut varmaankin 2008 vuoden lopusta alkaen. Ja miksi jaksan tulla uudestaan? Monipuolisuus, ajankohtaisuus, suoraa puhetta, tutkivaa otetta!

Elina kirjoitti...

Parin vuoden ajan olen blogiasi seurannut, tarkistan yleensä päivittäin ootko kirjoittanut mitään uutta. En taida enää muistaa, mitä kautta löysin tänne alun perin! :) Kuulostaa nyt kauhean turhamaiselta, mutta kosmetiikkajutut kiinnostaa eniten. ;)

Salla kirjoitti...

Parisen vuotta tässä on saattanut vierähtää varmaankin. Jostain toisesta ekohenkisestä blogista saatoin alunperin eksyä tänne.

Ilman Google-syötteenlukijaa en varmastikaan lukisi blogia ja kannatankin blogien pitämistä syötteenlukijaystävällisenä eli annetaan koko entry syötteenlukijaan eikä vain pientä teksipätkää.

Nooran blogissa yhdistyy mielenkiintoni designia ja ekologisuutta kohtaan ja siksi jatkan blogin lukemista.

Katri kirjoitti...

Moikka Noora!
Olen lukenut blogiasi reilun vuoden ja muistelisin eksyneeni sivuillesi vahingossa ekojuttuja surffaillessani. Kirjoitustyylisi ja omaa elämää sivuavat aiheet saavat minut lukemaan kempparia päivittäin! Kiitos ja hyvää kevättä! :)

Maria kirjoitti...

Taisin vuosi sitten ekan kerran piipahtaa, kevyempi ote ja samankaltaiset kiinnostuksenkohteet veivät sittemmin mukanaan.

Vilja kirjoitti...

Olen lukenut blogia noin vuoden. Löysin toisen blogin kautta, näin ainakin muistelisin ja lueskelen juttuja säännöllisen epäsäännöllisesti koska aiheet kiinnostavat.

Q, Doloriina, Kaarina kirjoitti...

Olen lukenut blogia kuukauden tai pari. Tämä alkoi yllättäen tupsahdella esiin vähän joka paikasta. Ensin oli varmaan Kuningaskuluttajan natriumglutamaattijuttu, sitten kaverin suositukset. Jutut on mielenkiintoisia, kosmetiikkaa enemmän mua kiinnostavat aiheina kuluttaminen ja ruoka. Ja ollaanhan me kotoisin samalta kylältä, äitisi oli ihana lastentarhanopettajani!

Tinja kirjoitti...

Viikon olen nyt aktiivisesti blogiasi lueskellut, taisin löytää joko kosmetiikka- tai ruokavinkkejä etsiessäni. Päädyin samaisena yönä lukemaan koko höskän kerralla läpi, sen verran itseä kiinnostavaa juttua löytyy! Tämän takia tulen myös uudelleen :)

Tiinakaisa kirjoitti...

olen lukenut blogiasi jo usean vuoden ajan enkä enää edes muista mistä tänne alunperin löysin. aiheet kiinnostavat yksinkertaisesti syystä: parempi elämä vähemmillä myrkuillä :)

samaa rataa jatkossakin!!

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 277   Uudempi› Uusin»

Suositut tekstit