7.3.2010

D-vitamiinintäyteinen sunnuntai

Tänään oli Helsingi Vintage, mutta aurinko veti minut ulkoilemaan. Olin tapahtumassa viime vuonna, ja se oli niin täynnä porukkaa, ahdas ja täyteen pungettu, että ei ollut ollenkaan vastenmielistä skipata tapahtuma aurinkoisen ulkoilman ja jäällä kirmaamisen sijaan. Ulkoilu voitti siis vintageaarteet, mutta onko se nyt ihme: ilmainen D-vitamiini on vihdoinkin täällä!!! Aurinkoiset kevätpäivät ovat ihan parasta. Ne saavat minut yhtä iloiseksi kuin Hakaniemen torin huopikaskoju.

Olen muuten ollut omiin huopikkaisiini tosi tyytyväinen. Ja hauskaa niissä on se, että ne saavat hymyn vieraidenkin ihmisten huulille :)

... minua silti kiinnostaa kovasti, miten Helsinki Vintage meni? Jos siis kävit ja blogasit, laita linkki juttuni perään! Myös Uuden Mustan Viivi kävi Helsinki Vintagessa, raportti löytyy täältä.

9 kommenttia:

swi kirjoitti...

Mikä sattuma! Löysin tänään kirpparilta itselleni mustat huopikkaat ja pulitin niistä vaivaiset 1,50€! Ihan huippu löytö, tosin ne on vähän reissussa rähjääntyneet: kumipohja on vähän kantapäästä irronnut (tosin helposti korjattavissa) ja musta väri on vähän kulunut päistä. Luultavasti on palvellut entisiä omistajiaan pitkään! Uskon silti että niistä vielä pienellä fiksaamisella saan itselleni kelpo huopikkaat. :)

swi kirjoitti...

Korjaus edelliseen: eli ei siis mikään kumipohja vaan kovaa kestävän oloista muovia. :)

ESC kirjoitti...

Onnea Noora raskauden johdosta. Erityisen iloinen olen tästä, koska itsekin odotan. Siksipä toivoisin niitä vauva-aiheisia postauksia jatkossa minäkin. (Vaikka tää äiti-maailma on kylläkin niin karu, etten ihmettele vaikkei niin kiinnostakaan näistä blogata. Tarkoitan, että täystyrmäykseen saapi kyllä varautua, oli aihe mikä hyvänsä sillä saralla.)

AnneVee kirjoitti...

Kävin ja kirjoitin pari sanaakin, mut en mitenkään erityisen tarkkaan raportoinut. Profiilin kautta löytyy, jos kiinnostaa. Pari kuvaaki laitoin.:)

Tiivi kirjoitti...

Ihan sopivasti oli porukkaa!

seireeni kirjoitti...

EcoCert -sertifikoitua kosmetiikkaa näyttäisi löytyvän nykyään myös H&M:ltä ja Dermosililta...

jenni kirjoitti...

Ei mulla muuta, mutta D-vitamiinia tuskin vielä näin alkuvuodesta saat Suomessa (merkityksellisiä määriä).

Et ole tainnut ehtiä lukemaan sitä tiede-lehden keskustelua D:stä?
Suomessa kyllä "asiantuntijat" antavat aika optimistisiakin lausuntoja siitä, milloin meillä voi aurinkoisena päivänä saada D:ä, olen nähnyt arvioita huhti-syyskuusta. Maailman johtavat asiantuntijat arvioivat, että pohjolassa ehkä vain n. touko-elokuussa edellinen pätee. Siis JOS aurinko paistaa ja JOS menet ulos keskipäivän aikaan ja JOS olet tarpeeksi paljastanut itseäsi ja JOS nahassasi ei ole suojavoiteita.

Tietenkin kaikki riippuu siitäkin, millaista D-määrää pidetään sopivana/ riittävänä. Eli jos on uskominen suomen "asiantuntijoita", joiden mukaan 7,5 / 10 µg per pv on tarpeeksi, ehkä sen verran saakin vaikka maaliskuussa pihalla Suomessa?

Ei mitenkään ole tarkoitus kuitenkaan lannistaa tai viedä iloa, aurinkoiset kevätpäivät ovat tosi kivoja :)
Mutta lue Noora se D-keskustelu jso joskus ehdit...

Dragofix kirjoitti...

Joo, eipä vielä oikein UV-indeksi riitä D-vitamiinin tuotantoon jonka pitäisi ylittää joku 3, mutta toivottavasti saataisiin jo pian. Aurinko kummiskin piristi ihan mukavasti la-su. =)

Noora kirjoitti...

Swi:Häh?! Jos toi ei oo maailman paras kirpparilöytö niin ei sitten mikään. Säästit siis sellaisen, 117 euroa :)

Seireeni:No oho, ai Hemaltakin?!

Jenni: Pitääpä käydä lukemassa, kiitti vinkistä!

Suositut tekstit